Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Share

    Poll

    Perlukah Forum Pemilik Kips?

    [ 263 ]
    76% [76%] 
    [ 73 ]
    21% [21%] 
    [ 10 ]
    3% [3%] 
    [ 1 ]
    0% [0%] 

    Total Votes: 347

    Admin
    Admin

    Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Admin on Sat Feb 28, 2009 10:17 pm

    Sila vote untuk masa depan forum ni.. Razz Razz

    Boleh bagi komen kat sini gak kalau ada...

    awin

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by awin on Sun Mar 01, 2009 2:22 pm

    Salam suma.. aku rasa perlu sbb klu kita kat cni, xda sapa bleh ganggu kita nak borak pasal ape pun.. kite boleh share info pasal moto kita dgn. mana la tau nanti ada rezki & dah banyak geng kippers dlm ni boleh buat ride pg mana2 jln2 crik pasal... heehehehh Very Happy

    ranjau_berduri

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 02, 2009 8:49 am

    awin wrote:Salam suma.. aku rasa perlu sbb klu kita kat cni, xda sapa bleh ganggu kita nak borak pasal ape pun.. kite boleh share info pasal moto kita dgn. mana la tau nanti ada rezki & dah banyak geng kippers dlm ni boleh buat ride pg mana2 jln2 crik pasal... heehehehh Very Happy
    stuju2.... Twisted Evil

    dol

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by dol on Mon Mar 02, 2009 8:29 pm

    awin wrote:Salam suma.. aku rasa perlu sbb klu kita kat cni, xda sapa bleh ganggu kita nak borak pasal ape pun.. kite boleh share info pasal moto kita dgn. mana la tau nanti ada rezki & dah banyak geng kippers dlm ni boleh buat ride pg mana2 jln2 crik pasal... heehehehh Very Happy

    aku pon stuju... bounce cheers

    Admin
    Admin

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Admin on Mon Mar 02, 2009 9:48 pm

    thank you for your vote.
    currently we have 29 registered user. quite a good number for 2 days old forum. What a Face
    need more inputs & feedback from forumers to bring this forum to further steps. study

    lai lai lai..baru 6 users dah vote.

    dol

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by dol on Mon Mar 02, 2009 11:50 pm

    fuh!!ni kal semua turun ride ni best nih!! cheers

    koboygurun

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by koboygurun on Tue Mar 03, 2009 3:13 am

    ok ajer....
    hehehehe...

    dol

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by dol on Tue Mar 03, 2009 9:54 am

    aku ade cadangan skit la Tan Sri Admin...
    aku rasa sgt bagus kalau semua letak gamba muka sebenar.atleat yang mana kita tak penah jumpa tu kalo terserempak kat luar,bole la tegur2...
    bila da ada muka sebenar yang handsome tu(mcm avatar aku)bole jgk le kita melepas kan rindu nak tgk muka kawan2..(aku rindu nak tgk muka awin) Cool

    Amir

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Amir on Tue Mar 03, 2009 10:49 am

    dol wrote:aku ade cadangan skit la Tan Sri Admin...
    aku rasa sgt bagus kalau semua letak gamba muka sebenar.atleat yang mana kita tak penah jumpa tu kalo terserempak kat luar,bole la tegur2...
    bila da ada muka sebenar yang handsome tu(mcm avatar aku)bole jgk le kita melepas kan rindu nak tgk muka kawan2..(aku rindu nak tgk muka awin) Cool

    erm.... kalo ramai wat.. aku wat gak ar..
    nk upload gmbr nyer xder...

    ranjau_berduri

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by ranjau_berduri on Tue Mar 03, 2009 12:20 pm

    Amir wrote:
    dol wrote:aku ade cadangan skit la Tan Sri Admin...
    aku rasa sgt bagus kalau semua letak gamba muka sebenar.atleat yang mana kita tak penah jumpa tu kalo terserempak kat luar,bole la tegur2...
    bila da ada muka sebenar yang handsome tu(mcm avatar aku)bole jgk le kita melepas kan rindu nak tgk muka kawan2..(aku rindu nak tgk muka awin) Cool

    erm.... kalo ramai wat.. aku wat gak ar..
    nk upload gmbr nyer xder...
    kang awin wat modal malam2 plak.. kena plak gambar skido..

    where

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by where on Tue Mar 03, 2009 12:27 pm

    haah..

    aku stuju cadangan cik dol tu wahai admin tuan tanah.

    hehehe

    Admin
    Admin

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Admin on Tue Mar 03, 2009 12:46 pm

    dol wrote:aku ade cadangan skit la Tan Sri Admin...
    aku rasa sgt bagus kalau semua letak gamba muka sebenar.atleat yang mana kita tak penah jumpa tu kalo terserempak kat luar,bole la tegur2...
    bila da ada muka sebenar yang handsome tu(mcm avatar aku)bole jgk le kita melepas kan rindu nak tgk muka kawan2..(aku rindu nak tgk muka awin) Cool

    tuan dol,
    boley boley..tadak hal punyaa. buat ape yg tuan dol suka, no restriction at all. ni forum KITA semua.
    mungkin tuan dol boleh bukak topik baru tentanG cadangan ni. kalau ramai yang stuju..kasik onnnn...
    ramai yang tak stuju,kasik off lah.. What a Face

    ranjau_berduri

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by ranjau_berduri on Tue Mar 03, 2009 1:02 pm

    dol wrote:aku ade cadangan skit la Tan Sri Admin...
    aku rasa sgt bagus kalau semua letak gamba muka sebenar.atleat yang mana kita tak penah jumpa tu kalo terserempak kat luar,bole la tegur2...
    bila da ada muka sebenar yang handsome tu(mcm avatar aku)bole jgk le kita melepas kan rindu nak tgk muka kawan2..(aku rindu nak tgk muka awin) Cool
    kalo pakai pulpace, mane nampak muka... hehe.. Laughing

    dol

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by dol on Tue Mar 03, 2009 2:27 pm

    ali_wng wrote:
    dol wrote:aku ade cadangan skit la Tan Sri Admin...
    aku rasa sgt bagus kalau semua letak gamba muka sebenar.atleat yang mana kita tak penah jumpa tu kalo terserempak kat luar,bole la tegur2...
    bila da ada muka sebenar yang handsome tu(mcm avatar aku)bole jgk le kita melepas kan rindu nak tgk muka kawan2..(aku rindu nak tgk muka awin) Cool
    kalo pakai pulpace, mane nampak muka... hehe.. Laughing

    kalo mcmtu jgn la pakai pulpace..pakai je appolo cap KUDA TERBANG

    kipas

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by kipas on Tue Mar 03, 2009 5:29 pm

    setujuuuuuuuuuuuuu... bounce bounce bounce

    koboygurun

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by koboygurun on Wed Mar 04, 2009 6:21 am

    hahahahhaa....
    cam syiol jer ayat ko weng...

    eeemmmm...
    kalu letak gambar masing2 orait aje...
    aku on...

    conpem pasni ramai yg posing maut
    amik gamba sendiri...
    hehehehehe Very Happy Very Happy Very Happy

    chokey84

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by chokey84 on Wed Mar 04, 2009 11:28 am

    2nd da motion.. aku nak sgt ade forum sendiri.. muahahahaha!!~ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    thanks 2 admin forum nie... huhu!!~ sape admin forum nie ek?? Shocked Shocked Question

    dol

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by dol on Wed Mar 04, 2009 11:36 am

    fuh!!ensem abg chokey.. afro

    skido

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by skido on Wed Mar 04, 2009 1:03 pm

    hahaa..so hensem tak gambar aku ni??
    kalau jumpe kat luar nanti tegor2 laa orait

    ranjau_berduri

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by ranjau_berduri on Wed Mar 04, 2009 1:28 pm

    skido wrote:hahaa..so hensem tak gambar aku ni??
    kalau jumpe kat luar nanti tegor2 laa orait
    takut muka tu, abg DOL wat modal ker??? Laughing

    skido

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by skido on Wed Mar 04, 2009 2:24 pm

    perghh..gambar ali weng..seksi hbs..
    hahhaha..si farid dol tgk ni hbs la.
    jadi kuda tunggangan laa ko nanti..
    hahahaha

    kingslayer

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by kingslayer on Wed Mar 04, 2009 4:08 pm

    ok.. sbb sume dh tuka muke.. aku pun join gakle.. tp selindung sket blkng anak buah.. nnt nmpk plk tatoo kat leher aku.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Amir

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Amir on Wed Mar 04, 2009 9:27 pm

    aku lum amik gmbr lg.. haha.. xleh nk upload lg..

    where

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by where on Thu Mar 05, 2009 11:34 am

    akudah up gak gmba aku.hehehe Razz

    wadin

    ahli biasa dan ahli kippers

    Post by wadin on Thu Mar 05, 2009 2:04 pm

    bro, aku setuju pasal forum utk kipper only.
    Bukan kipper boleh register forum tapi sebagai ahli biasa je(syarat syarat tertentu).logo berbeza yg menunjuk dia member biasa.
    utk jadi ahli kipper at least dia mesti ada motor kips dan tunjuk motor kat ajk forum utk sebagai bukti.dan kena recomanded dari seorg kippers.
    Supaya kita ada standard prosedur utk mengelak perkara yg berbangkit....
    2nd one, aku setuju kalau setiap kipper letak gambar muka supya kalau jumpa kita tahu kenal.atau jumpa kat mana2.
    Yang lain lain kawan kwan boleh tambah idea utk improve it.

    Apa apa hanya cadangan dan pendapat dari aku...
    At least kita benchmark for our club:)


    thk...

    Sponsored content

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Sponsored content Today at 7:31 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:31 pm