Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    krz murah

    Share

    zalie78

    krz murah

    Post by zalie78 on Wed May 12, 2010 9:50 am

    salam geng semalam jenjalan kat seremban jumpa sebikik krz kat kedai tokey kedau cakap baru satu olang tua mali jual..dia letak rm 850..sape nak ambik murah ni..aku dah start bunyi blok ok tapi x tahu lah kalau dah sleeve..ni kat bawah ni motor dia sapa nak call aku cepat ...ok adios


    zampd

    Re: krz murah

    Post by zampd on Wed May 12, 2010 10:14 am

    dashatnya tabung dia tu...................................

    mambang

    Re: krz murah

    Post by mambang on Wed May 12, 2010 11:30 am

    Aku pernah tgk moto nie..dia selalu park kat ktmb seremban........aku ada juga belek2 moto nie.....tgk sportrim made in Japan

    deen325

    Re: krz murah

    Post by deen325 on Wed May 12, 2010 1:06 pm

    Salam...
    masih cantik lagi ker enjin nyer..??
    bole buat koleksi ni... klu masih cantik lagi..

    zalie78

    Re: krz murah

    Post by zalie78 on Wed May 12, 2010 5:27 pm

    deen325 wrote:Salam...
    masih cantik lagi ker enjin nyer..??
    bole buat koleksi ni... klu masih cantik lagi..
    bunyi enjin tu dgr macam ok jer..tapi tak tahu lah kat dalam mcm mana?..kalau ang deen minat hallo saya,,boleh tolong booking kan ker ...

    zalie78

    Re: krz murah

    Post by zalie78 on Wed May 12, 2010 5:30 pm

    mambang hijau wrote:Aku pernah tgk moto nie..dia selalu park kat ktmb seremban........aku ada juga belek2 moto nie.....tgk sportrim made in Japan
    ye ke...mungkin lah kot..tokei kedai cakap motor ni baru je org jual...dia kata orang tuo yg jual tapi tgk eksoz ada ke org tua pakai exzos mcm tu hahaaha..tapi kalau org tua hati muda x tahu la...opsss jgn marah kalau ada org tua dalam forum kips ni...setahu aku semuanya mudamuda belaka dah hensem lagi kacak...hahahaha

    zalie78

    Re: krz murah

    Post by zalie78 on Wed May 12, 2010 5:31 pm

    zampd wrote:dashatnya tabung dia tu...................................
    abg zam dia nak menabung untuk masa depan tu yg besar tabung dia tu wakakakakakaka

    mambang

    Re: krz murah

    Post by mambang on Wed May 12, 2010 5:37 pm

    Beli wat sparepart blh la tu....

    paeach

    Re: krz murah

    Post by paeach on Thu May 13, 2010 2:02 am

    fuhh!!!
    menarik minatku dgn tabung dia...
    camna bunyinya eh??
    dpt best ni....

    zalie78

    Re: krz murah

    Post by zalie78 on Thu May 13, 2010 8:52 am

    paeach wrote:fuhh!!!
    menarik minatku dgn tabung dia...
    camna bunyinya eh??
    dpt best ni....
    paeach bunyi mcm bubyi ekzos buluh..pompompompom wakakakaka

    kurt2812

    Re: krz murah

    Post by kurt2812 on Fri May 14, 2010 4:24 am

    zalie78 wrote:
    zampd wrote:dashatnya tabung dia tu...................................
    abg zam dia nak menabung untuk masa depan tu yg besar tabung dia tu wakakakakakaka

    dah macam ekzos kancil..hahaha!!!! Laughing

    carlnain

    Re: krz murah

    Post by carlnain on Fri May 14, 2010 4:38 am

    Cuba tanya RM500 leh dapat x ?? kalo leh aku rasa berkenan la tuk barai n juai spare part


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    zalie78

    Re: krz murah

    Post by zalie78 on Fri May 14, 2010 7:06 am

    Aku dah tanya x nak dia kurang pun..dia kata ini sudah mulah maaa....

    tokkiburn

    Re: krz murah

    Post by tokkiburn on Fri May 14, 2010 4:26 pm

    zalie78 wrote:
    mambang hijau wrote:Aku pernah tgk moto nie..dia selalu park kat ktmb seremban........aku ada juga belek2 moto nie.....tgk sportrim made in Japan
    ye ke...mungkin lah kot..tokei kedai cakap motor ni baru je org jual...dia kata orang tuo yg jual tapi tgk eksoz ada ke org tua pakai exzos mcm tu hahaaha..tapi kalau org tua hati muda x tahu la...opsss jgn marah kalau ada org tua dalam forum kips ni...setahu aku semuanya mudamuda belaka dah hensem lagi kacak...hahahaha
    tq. kalau faham tak per.. org kalau dah tua mesti hati dimudakan selalu. baru sehat dan bergaya.. tengok nati kalau ko dah cecah 40.. life began at 40 bro. hahahahah..Nasib baik wife aku mengerti..

    pilus

    Re: krz murah

    Post by pilus on Fri May 14, 2010 11:35 pm

    aku nk cop dlu!!hah
    nk buat eksperimen dan projek2 ke ats mto tersebut..
    *serious

    tumpang tnye, mn mau cri sampan krz ni ek?

    zalie78

    Re: krz murah

    Post by zalie78 on Sat May 15, 2010 1:05 am

    Krz punya part ko tanya wadin atau pun bro alldisc..diorang dah tahap otai pasal kips lama ni...kalau ko nak mtr ni g tgk cepat kalau x kena sapu nanti..melopeh ko nanti...huhuhu

    mat_botak

    Re: krz murah

    Post by mat_botak on Mon Mar 14, 2011 1:52 am

    kr mura xde ke??nk cari yg mura sbb nk wat sparpart...hahaha

    zalie78

    Re: krz murah

    Post by zalie78 on Thu Mar 17, 2011 11:27 am

    bro mat botak...mtr ni dah jual la...

    mat_botak

    Re: krz murah

    Post by mat_botak on Thu Mar 17, 2011 11:58 am

    yela..mane tau ad yg nk jual kr mura ke...darurat da ni...

    Sponsored content

    Re: krz murah

    Post by Sponsored content Today at 2:00 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:00 pm