Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Share

    alldisc

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by alldisc on Thu Mar 25, 2010 10:40 am

    khyan6920 wrote:
    alldisc wrote:eh, aer tu khyan dah reserve dulu... Suspect wakakakaka...

    layanzzz.. cheers

    aik... apsal nme aku ade kat cny?? xmo ar aer tuh.. nak aer kelapa.. lol!

    aku nak aer teh o tiga gelas!!! cheers

    mambang

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by mambang on Thu Mar 25, 2010 12:54 pm

    krijauan wrote:kuala kelawang..satu nama yang indah..
    dengan jalan yang berliku2..
    tenang dengan suasana alam semulajadi ciptaan ALLAH swt..
    memang best..
    dah lama tak gi sana..
    ingat nanti nak buat trip ke sana jugak lah..
    tapi bukan nak layan corner..nak tengok burung je.. Smile

    aku sokong kata azzo..
    yang jadinya macam2 selalunya sebab..nak tunjuk power..berlumba..
    kalu datang ikhlas..nak tengok alam semulajadi.
    insyaallah perkara2 sebegitu takan berlaku..
    tapi tak salah kalau nak corner tajam2 asah lutut..
    tapi biarlah berpada..jangan ikutkan sangat hati muda remaja tu..
    ikut kemampuan..

    time corner? kita corner..layan..
    time konvoi ride jauh2..? kita ride la..layann..
    time AZAN?
    kita sama sama pegi cari tempat utk solat..jangan time azan pun bantai layan corner gak..
    bantai bergeres gak..bahaya takut tak sempat solat..
    tu pun kena ingat jugak..

    sekadar nasihat untuk diri aku sendiri..*
    aku pun minat layan corner ni..
    mintak di jauhkan kita semua dari perkara2 yg tak diingini..
    aminnn..
    Cool
    jangan takbur nanti berterabur..ingat malaikat selalu disisi kita....jgn buat benda yg x elok nanti dibalas ngan benda yg x elok jgk..wasalamm.. Very Happy Very Happy

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by carlnain on Sun Mar 28, 2010 3:24 am

    eman_92 wrote:disebabkan ramai yg bangkang... aku tukar nama trit nie... so, sape2 yg nak g mandi air terjun sambil layan korner k.klawang.. boleh ler update kat sini....

    x ada sapa yg bangkang de bro , nak buat ride ni setkan time n
    plan betoi2 . Pastu buat proper invitation mcm bese . Idea Idea Idea

    kippers kat cni x menghalang langsung minat memasing , memasing dah beso... Rolling Eyes Rolling Eyes
    apa yg aku dpt lihat dari post2 diorg ialah satu nasihat.

    So setkan semula mcm yg aku sebut kat atas.
    sesiapa yg berminat nak join akan letak nama n may b kippers turun je
    bila smpi masanya.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kurt2812

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by kurt2812 on Sun Mar 28, 2010 9:30 pm

    x leh g la..nak bajet duit utk ride jelajah ni..huhu!! renew road tax lg.. Sad

    aer anomichie

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by aer anomichie on Fri Apr 09, 2010 12:29 am

    hari ahad nie 11/4 jom g layan korner... lama dah x pegi... sape2 nak pegi boleh jumpa kat pekan klawang kol 3..tq

    Guest
    Guest

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by Guest on Fri Apr 09, 2010 12:43 am

    bila tiba masanya~~~~ kan ku turun jua~~ walau roadtax tak ada~~ hati kering ku punya~~~ wakakakaka... Razz

    Azroy

    Bersenam Mengeluarkan Peluh di KK

    Post by Azroy on Wed May 12, 2010 10:25 am

    Rasanya dah lama sangat aku tak bersenam.. Perut ni pun dah boroy.. Elok juga bersenam dihujung minggu ni untuk mengeluarkan peluh.. Siapa yang berminat untuk turut serta, sila hadirkan diri di Petronas Nandeng pada pukul 9 pagi hari ahad ini.. 9.30 tayar golek.. Pastikan anda memakai pakayan sukan yang bersesuaian.. Sebarang kecederaan dan kemalangan adalah dibawah tangungan anda sendiri.. Saya tidak akan bertanggung jawab diatas sebarang kemalangan.. Sekiranya pagi ahad ditakdirkan hari hujan, segala aktiviti dibatalkan.. Sekian, Terima kasih..

    mira_buruk

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by mira_buruk on Wed May 12, 2010 12:25 pm

    i like

    Guest
    Guest

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by Guest on Wed May 12, 2010 12:29 pm

    kat mane nih? aku taktau tempat. cam KK = Kuala Kelawang jer.. apakah aku terpedaya?? Laughing

    deen325

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by deen325 on Wed May 12, 2010 12:49 pm

    Salam..
    jomeee.... lama tak ber sendeng punggung..
    heheehe

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by Azroy on Wed May 12, 2010 1:30 pm

    mira_buruk wrote: i like
    Jom Sifoo Sam.. kita bersenam..
    Abg Deen : Jom Petronas Nandeng - 9 pg
    sinclair : Yessarr.. KK = Kuala Kelawang..
    P/S :- kali ni free ride.. sape nak laju, laju la.. sape nak tgk burung pun boleh.. SAFETY FIRST!!

    Azroy

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by Azroy on Fri May 14, 2010 1:01 pm

    Peringatan.. sape yang berminat, ahad ini jangan lupa ya!! jumpa disana...

    azzo

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by azzo on Sat May 15, 2010 2:07 am

    nak ikut......

    ryuganz

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by ryuganz on Sat May 15, 2010 2:48 am

    jauh plak nak jumpa,nanding sane.

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by carlnain on Sat May 15, 2010 10:04 am

    Seperti yg telah d warwarkan d unopisial TTS smlm , sesiapa yg berhajat tuk mendapat sijil LEVEL 2 ,
    sila teruskan ke PETRONAS NANDENG kul 9pg. Dress up MESTI FULL GEAR.....

    P/S : aku tolong promote je , kalo nak turun x dpt kot aku takoot hilang pedoman.....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by carlnain on Sat May 15, 2010 1:01 pm

    carlnain wrote:
    Idris Bin Mat Seman wrote:repeat terjah kabus?aku sokong sangat.ari tu byk kippers yg terlepas
    x dpt pergi.kalu aku turut srta kali ni aku dah dpt sijil tahap 3.lagi 7 kali
    aku dapat sijil sifu
    .tapi bagaimana yg dah lbh dari 10 kali?owh....mgkn
    dah tahap bersifu2 atau dewa,hihihi

    Owh jauh lagi perjalanan bro, mari kita lihat laluan perjalanan KAKI LEPER tuk mendapat title Mahaguru(P.HD).

    Pengkelasan sijil hingga tahap Mahaguru mcm ni ,hehehehehe

    1.10x Sijil baru Antubukit,sungai dan rimba (pas tu smbg ke Diploma (ohtai))

    2.10x Diploma baru Ohtai (pas tu smbg ke degree(sifuu))

    3.10x Degree baru Sifu (pas tu smbg ke Master(Dewa)

    4.10x Master baru Dewa (pas tu smbg ke P.H.D(Mahaguru))

    5.10x P.H.D baru lah tamat segala pengajaran Layak mendapat Panggilan MAHAGURU@GRANDMASTER.

    *Down d kira FAIL , WAJIB tuk REPEAT SEMULA.....

    *Muto Rusak d kira FAIL , Wajib tuk REPEAT SEMULA .....

    *EXTEND hanya pada yg tidak punya cukup kelengkapan RIDING GEAR...

    (jaga2 Safty opiser or pengawas peperiksaan akan memerhati )

    *Segala sijil2 tersebut leh d ambil d semua tpt2 peperiksaan sama ada d DEWAN KK, DEWAN CH, DEWAN BT,DEWAN AW,
    DEWAN FR, DEWAN BP, DEWAN PG, DEWAN MRS dan Dewan2 peperiksaan lain mengikut Negeri .

    *Peperiksaan D DEWAN SEPANG merangkap DEWAN2 PEPERIKSAAN YG BESAR2 ELITE , PASIR GUDENG , MMIC, PASIR SALAK
    layak mengambil terus DEGREE dan ke ATAS.....

    *Kelayakan tuk mengambil peperiksaan tersebut mestilah melalui PERMOHONAN TUK MENGAMBIL PEPERIKSAAN yg
    akan D LULUSKAN MAJLIS KAKI LEPER dan d pengerusikan oleh KAWASAKIKIPS sebagai supporter
    .......

    *Tanpa Kelulusan Majlis peperiksaan kawasakikips , segala gelaran terbatal (underground daa)


    SO skunk korang leh pikir2kan lah korang d tahap mana , Aku masih d tahap WSL (warga sembang lebat....hehehehheehe)


    P/S : Pernah mengambil Sijil Bukit Tinggi tapi Fail......... 1x course 2 org sekali fail

    Segala cite tuk angkat peperiksaan KK(kuala Klawang leh cite kat cni.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by carlnain on Sat May 15, 2010 4:31 pm

    HAARAP MaKlOONG.......
    Peperiksaan tuk SOk d Batal kan atas sebab2 yg x dpt d elakkan ..........
    Pengawas peperiksaan down.......


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Sponsored content

    Re: MAU ANGKAT SIJIL ?? MARI KE DEWAN PEPERIKSAAN KK

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:22 am