Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Share

    paeach

    gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Sat May 15, 2010 2:28 pm

    saje je nk buat topic ni...
    leh simpan gambar kenangan selepas korang xciden.
    meh la letak gamba...
    leh kita share...
    teruk ke..apa ke...
    bg insaf sikit...
    cerita la skali xciden sbb apa..


    Last edited by paeach on Mon Jun 07, 2010 2:51 am; edited 1 time in total

    zalie78

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by zalie78 on Sat May 15, 2010 11:40 pm

    paeach aku dah lupakan kenangan buruk tu....

    paeach

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Sat May 15, 2010 11:51 pm

    zalie78 wrote:paeach aku dah lupakan kenangan buruk tu....

    haha...boleh plk lupa...
    ok2...
    kalau igt nnti cerita la...
    ^_^


    mana korang semua ni..post la gamba...
    saje je nk tggu org mula kn..

    paeach

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Sun May 16, 2010 12:09 am

    ni gambar luka2 kecik tp mcm terok agaknya la..


    ni yg pertama dgn Zebra sy xcident sbb overshoot..

    -gambar moto xsempat tgkap..sb tgah bengang..haha-

    sapu losyen kuning je...

    xpakai kasut camni la jadinya :


    ni pulak sbb xpakai seluar jean... (kalau pakai jin akn tolong protect ckt)



    ni pulak sebab x pakai GLOVE...(myesal x beli dulu..sbb rasa mcm kelaka pon ada -superbike sesuai la-...bdk2 dulu..pemikiran bodo..haha...)






    yg ni kali kedua xcident dgn Zebraku...
    kali ni tiada luka langsung...tapi bahagian kaki je dijahit kat kedai baju..

    mari kita kira brapa tailor ni jahit...kiralah! :

    -baru cuci ni...kirala korang...hahaha-

    suhaimisobrie

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by suhaimisobrie on Sun May 16, 2010 12:17 am

    kemalangan itu mmg mengerikan...nnt sok lusa aku mskkn gambor aku eksiden lak.

    paeach

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Sun May 16, 2010 1:26 am

    suhaimisobrie wrote:kemalangan itu mmg mengerikan...nnt sok lusa aku mskkn gambor aku eksiden lak.


    haha...
    yeke?
    nasib baik ni je..


    mari sifoo2...post2!!



    *gambar selepas korang xcident ehh...

    kurt2812

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by kurt2812 on Sun May 16, 2010 11:49 pm

    mari kita kira brapa tailor ni jahit...kiralah! :

    -baru cuci ni...kirala korang...hahaha-
    [/quote]

    besarnye benang..luka dalam ke??

    paeach

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Mon May 17, 2010 1:30 am

    a'ah....
    betul tu...
    lebih kurang 1inci lebih dalamnya...
    wakaka..

    dgar cite bro kurt ni hebat dalam perubatan..
    mmg betul pon...
    tau je dlm ke x...

    klip^ketas

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by klip^ketas on Mon May 17, 2010 10:57 am

    paeach wrote:a'ah....
    betul tu...
    lebih kurang 1inci lebih dalamnya...
    wakaka..

    dgar cite bro kurt ni hebat dalam perubatan..
    mmg betul pon...
    tau je dlm ke x...

    dia kan medik..mesti la dia tau..hehe

    paeach

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Mon May 17, 2010 9:13 pm





    Last edited by paeach on Mon Jun 07, 2010 2:53 am; edited 1 time in total

    dakad27

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by dakad27 on Mon May 17, 2010 10:04 pm

    ha..kurt 2 tgk jahit camtu..pejam mata jer dier wat..hahaha

    paeach

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Mon May 17, 2010 10:22 pm

    dakad27 wrote:ha..kurt 2 tgk jahit camtu..pejam mata jer dier wat..hahaha


    mambang

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by mambang on Tue May 18, 2010 2:36 am

    paeach wrote:
    dakad27 wrote:ha..kurt 2 tgk jahit camtu..pejam mata jer dier wat..hahaha

    kalo aku jadi doctor aku gam jer pakai cam cap gajah

    kurt2812

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by kurt2812 on Tue May 18, 2010 8:04 am

    woi ape puji lbh2 ni..ala bnda blaja..sumer org bleh wt klo dah diajar..aku tau luka tu dalam sbb benang die besar..klo luka kcik2 ni org x pakai benang bsar mcm tu..sbb koyakan die besar n dalam,kena la pakai benang besar..klo pakai benang kecik,nt benang tu putus n x dpt menampung tarikan antara 2 koyakan tu..kompon nampak isi pnyer..ntah2 smpi tulang tumit pon klo di selak luka tu dah bleh nmpak..

    oit!! aku mana bleh menjait klo pejam mata..kang aku terjait tgn aku plak..

    alah nak menjahit kulit ni..sumer org bleh wt..pak cik drebar ambulan pon,klo diajar menjait,bibagi alatan kt die..drebar ambulan pon bleh jait!! hahaha!! lg pon kerja2 jaitan ni paberet aku..hahahaha!! Razz Razz

    paeach

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by paeach on Tue May 18, 2010 3:43 pm

    kurt2812 wrote:woi ape puji lbh2 ni..ala bnda blaja..sumer org bleh wt klo dah diajar..aku tau luka tu dalam sbb benang die besar..klo luka kcik2 ni org x pakai benang bsar mcm tu..sbb koyakan die besar n dalam,kena la pakai benang besar..klo pakai benang kecik,nt benang tu putus n x dpt menampung tarikan antara 2 koyakan tu..kompon nampak isi pnyer..ntah2 smpi tulang tumit pon klo di selak luka tu dah bleh nmpak..

    oit!! aku mana bleh menjait klo pejam mata..kang aku terjait tgn aku plak..

    alah nak menjahit kulit ni..sumer org bleh wt..pak cik drebar ambulan pon,klo diajar menjait,bibagi alatan kt die..drebar ambulan pon bleh jait!! hahaha!! lg pon kerja2 jaitan ni paberet aku..hahahaha!! Razz Razz


    besar punya!!

    fuhh...paberet..
    sbb nk lepaskan geram tu..
    den tgk tailor tu mcm lepaskan geram je time jait dulu..

    kurt2812

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by kurt2812 on Thu Jun 10, 2010 7:39 am

    next!! xda lg ke gambar esiden?? post la kat sini..utk dijadikan pengajaran n iktibar pada kippers..peach!! bukan lepas geram..ketagih..skali ko da jait,ketagij wei nak jait lg..hahaha!!

    archie

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by archie on Thu Jun 10, 2010 2:15 pm

    kejadian berlaku pada 8 june 2010 pukul 5.05




    archie

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by archie on Thu Jun 10, 2010 2:29 pm

    ni lagi sikit.,kejadian berlaku di highway duke.,
    cara jatuh, highside.,hahah






    archie

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by archie on Thu Jun 10, 2010 2:30 pm

    amacam? ok tak? haha

    mambang

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by mambang on Thu Jun 10, 2010 2:31 pm

    Huhuuuu..meleleh....simpang malaikat 44

    ranjau_berduri

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by ranjau_berduri on Thu Jun 10, 2010 3:02 pm

    helmet kena tukar.....

    Guest
    Guest

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by Guest on Thu Jun 10, 2010 3:31 pm

    peh... ko lalu DUKE, umah dekat jer ngan aku. Very Happy

    wengweng

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by wengweng on Thu Jun 10, 2010 4:08 pm

    aduuuhh..sakit nye.. pale pale
    GWS bro..

    Amir

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by Amir on Thu Jun 10, 2010 4:41 pm

    pergh!!.... melecet2, luka cmtuh mmg pedih le...
    argh... aku lak yg terasa...

    mambang

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by mambang on Thu Jun 10, 2010 4:49 pm

    Ni la akibatnyer jika tidak memakai jaket berpadding....semoga jadi iktibar pada yg blm down

    Sponsored content

    Re: gambar2 selepas xciden dgn kips..

    Post by Sponsored content Today at 6:00 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:00 am