Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Share
    avatar
    irwan

    Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Mon May 17, 2010 2:39 am

    Sekadar ingin berkongsi dengan rakan-rakan semua..nie konvoi tajaan yamaha ke acara cup prix batu kawan




    avatar
    paeach

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by paeach on Mon May 17, 2010 3:08 am

    fuuhhh!!
    ramainya join...


    cantik belaka fz bro..
    avatar
    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Mon May 17, 2010 3:15 am

    paeach wrote:fuuhhh!!
    ramainya join...


    cantik belaka fz bro..
    kalo tak silap saya ade dalam 70 bijik kesemuanya...semuanya group dari forum fz150i, cuma 4 atau 5 org je org luar...time nie memang seronok, enjoy. kalo next time semua group bikers bergabung konvoi kemane-mane mesti lagi syok sebab leh kenal rakan-rakan baru..tambah kenalan
    avatar
    kurt2812

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by kurt2812 on Mon May 17, 2010 8:36 am

    irwan wrote:
    paeach wrote:fuuhhh!!
    ramainya join...


    cantik belaka fz bro..
    kalo tak silap saya ade dalam 70 bijik kesemuanya...semuanya group dari forum fz150i, cuma 4 atau 5 org je org luar...time nie memang seronok, enjoy. kalo next time semua group bikers bergabung konvoi kemane-mane mesti lagi syok sebab leh kenal rakan-rakan baru..tambah kenalan

    da kata pon tajaan yamaha..sini org pakai kawasaki bro..malu lah klo join..kita org asing..
    avatar
    carlnain

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by carlnain on Mon May 17, 2010 10:53 am

    adoi , bro ni silap porem apa ............scratch alien


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768
    avatar
    zalie78

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by zalie78 on Mon May 17, 2010 11:25 am

    wakakakaka..x pe lah kesilapan yg tak di sengaja kan....
    avatar
    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Mon May 17, 2010 2:07 pm

    kurt2812 wrote:
    irwan wrote:
    paeach wrote:fuuhhh!!
    ramainya join...


    cantik belaka fz bro..
    kalo tak silap saya ade dalam 70 bijik kesemuanya...semuanya group dari forum fz150i, cuma 4 atau 5 org je org luar...time nie memang seronok, enjoy. kalo next time semua group bikers bergabung konvoi kemane-mane mesti lagi syok sebab leh kenal rakan-rakan baru..tambah kenalan

    da kata pon tajaan yamaha..sini org pakai kawasaki bro..malu lah klo join..kita org asing..
    jangan macam tu, kite semua bikers, ape yang penting satu kepala..harap dapat memjadi kawan pada bro-bro semua..walaupun saya moto lain dari bro semua tapi harap boleh memjadi kawan..
    avatar
    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Mon May 17, 2010 2:08 pm

    zalie78 wrote:wakakakaka..x pe lah kesilapan yg tak di sengaja kan....
    hehehehe...pieace..
    avatar
    wadin

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by wadin on Mon May 17, 2010 5:52 pm

    salam irwan...
    cayalah.....kerjasama yg ditunjukkan patut kita contohi....
    Ramai yg join konvoi ini .....kat kawasaki kips punya group pun tak seramai ini dalam konvoi....
    Bila kita nak join sekali tts ....kasi besarrrr punya tts

    thk
    avatar
    ranjau_berduri

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by ranjau_berduri on Mon May 17, 2010 6:31 pm

    conboy150cc.....
    avatar
    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Tue May 18, 2010 5:14 am

    wadin wrote:salam irwan...
    cayalah.....kerjasama yg ditunjukkan patut kita contohi....
    Ramai yg join konvoi ini .....kat kawasaki kips punya group pun tak seramai ini dalam konvoi....
    Bila kita nak join sekali tts ....kasi besarrrr punya tts

    thk
    boleh gak leh kite tambah kenalan sesama kita..saya minat tuk menambah rakan-rakan bikers..ape yang penting satu kepala..hehehe.
    avatar
    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Tue May 18, 2010 5:15 am

    ali_wng wrote:conboy150cc.....
    yup, tul tu bro
    avatar
    kurt2812

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by kurt2812 on Tue May 18, 2010 7:38 am

    irwan wrote:
    wadin wrote:salam irwan...
    cayalah.....kerjasama yg ditunjukkan patut kita contohi....
    Ramai yg join konvoi ini .....kat kawasaki kips punya group pun tak seramai ini dalam konvoi....
    Bila kita nak join sekali tts ....kasi besarrrr punya tts

    thk
    boleh gak leh kite tambah kenalan sesama kita..saya minat tuk menambah rakan-rakan bikers..ape yang penting satu kepala..hehehe.

    kawan tu xda hal je..xyah stakat sama2 150..asalkan 2 tayar..bleh je konvoi skali..yg aku nak maksudkan..kan konvoi tu tajaan yamaha..malu lah klo nak join..x salah pon..sbb konvoi tu dpt tajaan rasmi je..kalian jgn salah phm..klo sesama kiter..xda tajaan dr pengeluar mana2 motor..ok gak..nak bertts skali pon lg cun gak tu..
    avatar
    mamat

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by mamat on Tue May 18, 2010 8:26 am

    irwan wrote:
    ali_wng wrote:conboy150cc.....
    yup, tul tu bro

    conv0y kips,tzm,fz........
    avatar
    wadin

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by wadin on Tue May 18, 2010 10:12 am

    salam....Smile
    aku selalu nampak budak fz tts kat subang perdana depan welly motor:)....ramai juga. cantik2 dan kreatif motor...
    Kita try arrange tts antara fz dan kips..... kasi gempak punya.....Smile
    So , en irwan, boleh uruskan tak?... kasi up satu date....pas tu kita bincang....Smile

    selamat sejahtera
    avatar
    carlnain

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by carlnain on Tue May 18, 2010 10:12 am

    mamat wrote:
    irwan wrote:
    ali_wng wrote:conboy150cc.....
    yup, tul tu bro

    conv0y kips,tzm,fz,NSR........
    Benda ni aku tgh usahakan tuk Next RIDE TERJAH KABUS D CAMERON.......Merangkap Sijil level 2......


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768
    avatar
    ranjau_berduri

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by ranjau_berduri on Tue May 18, 2010 11:22 am

    ala... leh start wat Grand TTs 150 bikers.... kan sempoi...
    Nsr,Tzm,Panther,Gamma, Fxr, Fzi, CBR, Belang, Kips...

    Slalu gak dak CBR, Fzi, Kippers JB, Zxrians bertts sekali... hehe...
    avatar
    nol_kips

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by nol_kips on Tue May 18, 2010 11:26 am

    carlnain wrote:
    mamat wrote:
    irwan wrote:
    ali_wng wrote:conboy150cc.....
    yup, tul tu bro

    conv0y kips,tzm,fz,NSR........
    Benda ni aku tgh usahakan tuk Next RIDE TERJAH KABUS D CAMERON.......Merangkap Sijil level 2......
    aku harap level 2 nye aku dapat join...level 1 aku tak dapat pi...skip level xpa kan..aku hari tuh dah pi dah cameron ngan family bawak kete
    avatar
    wengweng

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by wengweng on Tue May 18, 2010 12:52 pm

    nol_kips wrote:
    carlnain wrote:
    mamat wrote:
    irwan wrote:
    ali_wng wrote:conboy150cc.....
    yup, tul tu bro

    conv0y kips,tzm,fz,NSR........
    Benda ni aku tgh usahakan tuk Next RIDE TERJAH KABUS D CAMERON.......Merangkap Sijil level 2......
    aku harap level 2 nye aku dapat join...level 1 aku tak dapat pi...skip level xpa kan..aku hari tuh dah pi dah cameron ngan family bawak kete

    level 1 x lps kne repeat blk..mane leh lompat2..hehe
    kate sipo ler..
    avatar
    carlnain

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by carlnain on Tue May 18, 2010 6:52 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ohh....kalo terlepas LEVEL1 ride level 2 ni d kira LEVEL 1 la pada yg terlepas .......
    aku pon nak angkat level 1 dulu....wakakakkaa


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768
    avatar
    kurt2812

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by kurt2812 on Wed May 19, 2010 8:08 pm

    xda cadangan atau plan nak wat mega tts 150 bikers ke?? kompom best pnyer!!
    avatar
    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Wed May 19, 2010 8:36 pm

    kurt2812 wrote:
    irwan wrote:
    wadin wrote:salam irwan...
    cayalah.....kerjasama yg ditunjukkan patut kita contohi....
    Ramai yg join konvoi ini .....kat kawasaki kips punya group pun tak seramai ini dalam konvoi....
    Bila kita nak join sekali tts ....kasi besarrrr punya tts

    thk
    boleh gak leh kite tambah kenalan sesama kita..saya minat tuk menambah rakan-rakan bikers..ape yang penting satu kepala..hehehe.

    kawan tu xda hal je..xyah stakat sama2 150..asalkan 2 tayar..bleh je konvoi skali..yg aku nak maksudkan..kan konvoi tu tajaan yamaha..malu lah klo nak join..x salah pon..sbb konvoi tu dpt tajaan rasmi je..kalian jgn salah phm..klo sesama kiter..xda tajaan dr pengeluar mana2 motor..ok gak..nak bertts skali pon lg cun gak tu..
    menarik gak..nanti saya ajukan hal ini nagn group saya disini (area shah alam)
    avatar
    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Wed May 19, 2010 8:39 pm

    wadin wrote:salam....Smile
    aku selalu nampak budak fz tts kat subang perdana depan welly motor:)....ramai juga. cantik2 dan kreatif motor...
    Kita try arrange tts antara fz dan kips..... kasi gempak punya.....Smile
    So , en irwan, boleh uruskan tak?... kasi up satu date....pas tu kita bincang....Smile

    selamat sejahtera
    nie betul2 menarik..kalo bro selalu nampak group fz di subang perdan tu adalah group kami..ok, nanti saya cuba ajukan idea ke group saya..hehehe, bertambah lagilah geng antara bikers2..syoknye..
    avatar
    mamat

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by mamat on Wed May 19, 2010 9:09 pm

    kurt2812 wrote:xda cadangan atau plan nak wat mega tts 150 bikers ke?? kompom best pnyer!!

    nAnTIkan.........
    avatar
    1 penang

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by 1 penang on Wed May 19, 2010 9:51 pm

    apa kata kumpulkan semua geng 150 cc dan buat ride ke penang......pekena laksa or pasemboq...

    Sponsored content

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Jun 26, 2017 11:41 pm