Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Share

    ryuganz

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by ryuganz on Thu May 20, 2010 12:34 am

    yup, crazee one fifty TTS.huhu

    mamat

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by mamat on Thu May 20, 2010 2:15 am

    lantik beberapa 0wg wakil kippers utk uruskan k0nv0i ini dan mengadakn pjumpaan nan stiap wakil m0t0 150....
    tp papep0wn ride jelajah kips dahulu...huhu....

    paeach

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by paeach on Thu May 20, 2010 2:22 am



    Jika TTS di Putrajaya den akn join!!



    carlnain

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by carlnain on Thu May 20, 2010 2:35 am

    Bro Irwan , subang suria duk block berapa ?
    kat block aku ni pon ada 1 color merah, tapi sure ko punya moto jenis garang2 kan?kan?kan?

    korang ke selalu melepak kat kdi mkn dpn tapak pasar malam hari rabu ?? (KDI TOMYAM CORNER LOT)
    Aku tiap2 mlm lalu c2 ada nampak dak2 FZ ,kat sana .

    Lehla kita bincang nanti RIDE CAMERON TERJAH KABUS SESAMA 150cc (2 n 4 strokes )

    1 Penang ,
    Kat NSRM , ngan sapa aku nak berurusan tuk menjemput RIDE YG AKAN D ADAKAN nanti ni .
    RIDE CAMERON TERJAH KABUS . Click2 CBR 150 aku ada kaki gak (PIRATE XCBRIANS).

    CIKgu nik , leh arrange jemputan tuk TZM (VMC) x join ride ni .

    Sonang cito aku buka trit kat suggestion la mcm ni .
    nanti ....
    korang yg ada kaki tuk membuat jemputan leh refer kat cni , kita leh sembang serious kat cni:

    http://kips.forumotions.net/comments-suggestions-f5/ride-terjah-kabus-cameron-sijil-2-penyertaan-semua-club-150cc2-n-4-strokes-t1026.htm#31479


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    irwan

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by irwan on Thu May 20, 2010 4:51 am

    carlnain wrote:Bro Irwan , subang suria duk block berapa ?
    kat block aku ni pon ada 1 color merah, tapi sure ko punya moto jenis garang2 kan?kan?kan?

    korang ke selalu melepak kat kdi mkn dpn tapak pasar malam hari rabu ?? (KDI TOMYAM CORNER LOT)
    Aku tiap2 mlm lalu c2 ada nampak dak2 FZ ,kat sana .

    Lehla kita bincang nanti RIDE CAMERON TERJAH KABUS SESAMA 150cc (2 n 4 strokes )

    1 Penang ,
    Kat NSRM , ngan sapa aku nak berurusan tuk menjemput RIDE YG AKAN D ADAKAN nanti ni .
    RIDE CAMERON TERJAH KABUS . Click2 CBR 150 aku ada kaki gak (PIRATE XCBRIANS).

    CIKgu nik , leh arrange jemputan tuk TZM (VMC) x join ride ni .

    Sonang cito aku buka trit kat suggestion la mcm ni .
    nanti ....
    korang yg ada kaki tuk membuat jemputan leh refer kat cni , kita leh sembang serious kat cni:

    [url=http://kips.forumotions.net/comments-suggestions-f5/ride-terjah-kabus-cameron-sijil-2-penyertaan-semua-club-150cc2-n-4-strokes-t1026.htm#31479
    http://kips.forumotions.net/comments-suggestions-f5/ride-terjah-kabus-cameron-sijil-2-penyertaan-semua-club-150cc2-n-4-strokes-t1026.htm#31479[/quote[/url]]
    yup tol lah tu...kami mmg selalu kat sana. nama restoran tu D'Sara(subang bestari) selalu lepak time malam.kalo time petang baru balik dari keje lepak kat restoran mamak al-bidayah depan welly subang perdana. saya tinggal di blok 2 subang suria. kalo lalu leh lepak ngan kami. kami memang menerima saja sesiapa saja tak kira jenis moto...apa yang penting kite semua bikers..hehehe

    Apit7395

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by Apit7395 on Mon May 31, 2010 8:53 pm

    1 penang wrote:apa kata kumpulkan semua geng 150 cc dan buat ride ke penang......pekena laksa or pasemboq...
    ha btul2. cadangan yg bgus.huhu

    sendayanloneranger

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by sendayanloneranger on Mon May 31, 2010 11:19 pm

    aku pon setuju gak

    Sponsored content

    Re: Konvoi ke batu kawan-yamaha fz150i

    Post by Sponsored content Today at 6:46 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:46 pm