Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Share

    carlnain

    RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by carlnain on Thu May 20, 2010 2:34 am

    Aku mencadangkan d adakan RIDE TERJAH KABUS bersama rakan2 bikers dari
    club2 150cc (2 n 4 Strokes) . Apa kata korang ?

    Sesiapa yg ada contact dgn club2 150cc sila tampil memberikan cadangan .
    ride ni aku PLAN AWAL BULAN 7(time gajila baru syiok)kalo leh ari ahad 4/7/2010.

    mari kita bincangkan ........... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by carlnain on Thu May 20, 2010 2:50 am

    Bro Irwan , subang suria duk block berapa ?
    kat block aku ni pon ada 1 color merah, tapi sure ko punya moto jenis garang2 kan?kan?kan?

    korang ke selalu melepak kat kdi mkn dpn tapak pasar malam hari rabu ?? (KDI TOMYAM CORNER LOT)
    Aku tiap2 mlm lalu c2 ada nampak dak2 FZ ,kat sana .

    Lehla kita bincang nanti RIDE CAMERON TERJAH KABUS SESAMA 150cc (2 n 4 strokes )

    1 Penang ,
    Kat NSRM , ngan sapa aku nak berurusan tuk menjemput RIDE YG AKAN D ADAKAN nanti ni .
    RIDE CAMERON TERJAH KABUS . Click2 CBR 150 aku ada kaki gak (PIRATE XCBRIANS).

    CIKgu nik , leh arrange jemputan tuk TZM (VMC) x join ride ni .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mamat

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by mamat on Thu May 20, 2010 2:54 am

    bgz2...nie mcm la...hehe.....

    carlnain

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by carlnain on Thu May 20, 2010 3:00 am

    Apa kata minggu ni kita berTTS bersama geng2 FZI ???
    cadangan tuk TTS pon masih kosong minggu ni or minggu depan??
    bro IRWAN sila respon , kat mana paling canteq nak TTS memandangkan kippers yg
    menjemput maka kippers la yg akan turun tpt korang.... Idea Idea

    P/S : opisial TTS kalo leh mlm minggu la pasal mlm lain aku kat opis aku kat sunway.... Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kurt2812

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by kurt2812 on Thu May 20, 2010 7:54 am

    amacan jd ke tts 150 bikers?? aku on je..

    ranjau_berduri

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by ranjau_berduri on Thu May 20, 2010 12:05 pm

    carlnain wrote:Apa kata minggu ni kita berTTS bersama geng2 FZI ???
    cadangan tuk TTS pon masih kosong minggu ni or minggu depan??
    bro IRWAN sila respon , kat mana paling canteq nak TTS memandangkan kippers yg
    menjemput maka kippers la yg akan turun tpt korang.... Idea Idea

    P/S : opisial TTS kalo leh mlm minggu la pasal mlm lain aku kat opis aku kat sunway.... Laughing
    ajak skali geng CBR....

    carlnain

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by carlnain on Thu May 20, 2010 12:12 pm

    ali_wng wrote:
    carlnain wrote:Apa kata minggu ni kita berTTS bersama geng2 FZI ???
    cadangan tuk TTS pon masih kosong minggu ni or minggu depan??
    bro IRWAN sila respon , kat mana paling canteq nak TTS memandangkan kippers yg
    menjemput maka kippers la yg akan turun tpt korang.... Idea Idea

    P/S : opisial TTS kalo leh mlm minggu la pasal mlm lain aku kat opis aku kat sunway.... Laughing
    ajak skali geng CBR....

    Kalo geng2 CBR central dah ada wakil dia yg leh buat jemputan tuk diorg .
    Bro PIRATE x CBRIANS..... Idea Idea

    Kalo d adakan Opisial serentak takoot x terlayan je dah ramai2 sgt , kalo dpt kita g port
    diorg n berunding dgn chief2 diorg tuk join high speed ride ke cameron .

    kenapa aku pilih high speed ride ke cameron ? pasal cameron terletak d pertengahan jalan ,
    sama2 jauh tuk ride kesana n kira okla kat sana sejuk ckit. Cadangan Lain ,kita ke
    Puncak genting Highlands. K.L - Genting x ada singgah2 tpt lain.... Idea Idea Idea


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ranjau_berduri

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by ranjau_berduri on Thu May 20, 2010 1:04 pm

    carlnain wrote:
    Kalo geng2 CBR central dah ada wakil dia yg leh buat jemputan tuk diorg .
    Bro PIRATE x CBRIANS..... Idea Idea

    Kalo d adakan Opisial serentak takoot x terlayan je dah ramai2 sgt , kalo dpt kita g port
    diorg n berunding dgn chief2 diorg tuk join high speed ride ke cameron .


    kenapa aku pilih high speed ride ke cameron ? pasal cameron terletak d pertengahan jalan ,
    sama2 jauh tuk ride kesana n kira okla kat sana sejuk ckit. Cadangan Lain ,kita ke
    Puncak genting Highlands. K.L - Genting x ada singgah2 tpt lain.... Idea Idea Idea
    lau dr johor, mau pecah henjen dlu...

    mal 5190

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by mal 5190 on Thu May 20, 2010 1:47 pm

    carlnain wrote:Aku mencadangkan d adakan RIDE TERJAH KABUS bersama rakan2 bikers dari
    club2 150cc (2 n 4 Strokes) . Apa kata korang ?

    Sesiapa yg ada contact dgn club2 150cc sila tampil memberikan cadangan .
    ride ni aku PLAN AWAL BULAN 7(time gajila baru syiok)kalo leh ari ahad 4/7/2010.

    mari kita bincangkan ........... cheers cheers cheers
    aku setuju ngn cadangan carl..
    jom jom! kite kumpul ramai-ramai..
    konvoi bersame-same..

    Idris Bin Mat Seman

    RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2,PEYERTAAN SEMUA CLUB 150(2 N 4 STROKES0

    Post by Idris Bin Mat Seman on Thu May 20, 2010 3:59 pm

    aku sokong cadangan ko org yg berkobar kobar tu.date yg baik 4 hb july 2010.
    dari aku nak mencadangkan jemputan khas RD CLUB malaysia untuk sama2
    menyemakkan jalan simpang pulai cameron.kita blm bersua geng ni,ari tu penah
    terserempak masa sama isi minyak tapah.dia org dari k.kangsar dan kita dari
    ride terjah kabus.nanti aku cuba call dia org

    carlnain

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by carlnain on Thu May 20, 2010 4:43 pm

    Idris Bin Mat Seman wrote:aku sokong cadangan ko org yg berkobar kobar tu.date yg baik 4 hb july 2010.
    dari aku nak mencadangkan jemputan khas RD CLUB malaysia untuk sama2
    menyemakkan jalan simpang pulai cameron.kita blm bersua geng ni,ari tu penah
    terserempak masa sama isi minyak tapah.dia org dari k.kangsar dan kita dari
    ride terjah kabus.nanti aku cuba call dia org

    aiseh....kalo dah jmpt RD CLUB dah lari CC dia bro , anyway cadangan yg baik .
    banyak masa lagi ni , so sesiapa yg ada kenai bikers2 club moto yg 150cc lehla start contact2


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mira_buruk

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by mira_buruk on Thu May 27, 2010 3:22 pm

    Hah... topik ni ler aku cari... jadi ke

    kalo sompek siap gondrong den, boleh ler bakar kemenyan kat Cameron

    carlnain

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by carlnain on Thu May 27, 2010 3:28 pm

    mira_buruk wrote:Hah... topik ni ler aku cari... jadi ke

    kalo sompek siap gondrong den, boleh ler bakar kemenyan kat Cameron
    SAM memang nak buat pon , kalo leh aku lantik ko tuk menjemput NSRM ke ride ni ,
    Leh ride sama2 , tambah2 lak ko org kuat kat NSRM tu.......

    Mcm yg telah d rancangkan hujung bulan 6 or awal bulan 7, time dah gaji . amacam ok ka tarikh tu?????


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Azroy

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by Azroy on Thu May 27, 2010 3:46 pm

    Hujung bln 6 aku tak dapat join.. aku bercuti kat Cameron gak.. Famaly day.. huhu sori geng!!

    ranjau_berduri

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by ranjau_berduri on Thu May 27, 2010 3:52 pm

    kalo bulan 8, sempat kot geng johor kumpul duit trun sana...

    MBN 2254

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by MBN 2254 on Thu May 27, 2010 5:08 pm

    ape kata package kan dengan bermalam sekali... huh.. best Ooo..

    ranjau_berduri

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by ranjau_berduri on Mon May 31, 2010 7:00 pm

    mantopp sei.... aku nak try pollow...

    sendayanloneranger

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by sendayanloneranger on Tue Jun 01, 2010 12:59 am

    MBN 2254 wrote:ape kata package kan dengan bermalam sekali... huh.. best Ooo..
    best gak tu

    ranjau_berduri

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by ranjau_berduri on Tue Jun 01, 2010 10:27 am

    apa langkah selanjutnyer??

    kipas

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by kipas on Tue Jun 01, 2010 5:01 pm

    aku gaji lambat...8 hari bulan... Crying or Very sad


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    wan tuah

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by wan tuah on Tue Jun 01, 2010 7:48 pm

    aku gaji awal 25hb..

    Skillo

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by Skillo on Tue Jun 01, 2010 8:24 pm

    bulan 8 bkn nak pose ke bro

    doctor kura-kura

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by doctor kura-kura on Thu Jun 03, 2010 1:04 pm

    Bulan 7 dah cantiq dah...4hb ya...kasi confirm awal2 sy nak bagi tau kat gang2 2 strokes penang ni....

    carlnain

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by carlnain on Thu Jun 03, 2010 11:10 pm

    doctor kura-kura wrote:Bulan 7 dah cantiq dah...4hb ya...kasi confirm awal2 sy nak bagi tau kat gang2 2 strokes penang ni....
    Tarikh dah compom bro , 4/7/2010.
    harap2 perwakilan tuk menjemput club2 2strokes n 4strokes lehla start menjemput bikers2 sume.
    ni ride hapyy bro , sambil beramah mesra d Hiway dan Bukit dgn pelbagai jenis machine 150cc......


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    ranjau_berduri

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by ranjau_berduri on Fri Jun 04, 2010 6:27 pm

    carlnain wrote:
    doctor kura-kura wrote:Bulan 7 dah cantiq dah...4hb ya...kasi confirm awal2 sy nak bagi tau kat gang2 2 strokes penang ni....
    Tarikh dah compom bro , 4/7/2010.
    harap2 perwakilan tuk menjemput club2 2strokes n 4strokes lehla start menjemput bikers2 sume.
    ni ride hapyy bro , sambil beramah mesra d Hiway dan Bukit dgn pelbagai jenis machine 150cc......
    kasik bukak trit kat forum2 berkenaan ler bro...

    Sponsored content

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by Sponsored content Today at 6:07 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:07 pm