Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Share

    ranjau_berduri

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 07, 2010 9:01 am

    so per cter neh??

    wadin

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by wadin on Mon Jun 07, 2010 2:15 pm

    Salam,
    macamana gang vespa 150...still 150cc:)...gang harimau kumbang jerung pun kena ajak:)Smile......Honda jerung tak join:) tapi
    Gang GTR 150 macam berminat.Aku dengar cite 800 org turun....
    Pendapat aku. Ride 150cc ini memang bagus , tapi bila join ride ini nanti. Lepas tu duk satu table dgn budak2 kips,makan dgn budak kips, sembang juga dgn bdk kips atau sekutu kips kau je. so baik tak payah... baik kita buat ride dgn budak2 kips je:)....
    Kena lah sembang dgn budak budak gang lain untuk berkongsi ilmu dan pengalaman...Jgn sembang pasal lajuSmile.sebab kalau nak laju pakai superbike:)
    Bagi aku ,Tujuan Ride ialah untuk berkongsi ilmu dan pengalaman dalam dunia pemotoran ini.Dgn minat yg sama kita kumpulkan pemilik2 motor 150cc di suatu tempat yang sejuk:) dimana tempat itu banyak ladang ladang teh atau taman bunga:). tempat sejuk dan motor pun sejuk.
    Nasihat untuk diri aku dan kawan2.


    yg baik itu dari tuhan


    Last edited by wadin on Mon Jun 07, 2010 2:24 pm; edited 2 times in total

    Azroy

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by Azroy on Mon Jun 07, 2010 2:17 pm

    aku nak pakai Suzuki Shogun la macam ni.. hhhuhuhuhu..

    mal 5190

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by mal 5190 on Mon Jun 07, 2010 5:17 pm

    aku nak pakai suzuki belang..

    deen325

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by deen325 on Mon Jun 07, 2010 5:22 pm

    Azroy wrote:aku nak pakai Suzuki Shogun la macam ni.. hhhuhuhuhu..
    sama lah ngan abg..
    pakai shogun...
    heheeh

    Azroy

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by Azroy on Mon Jun 07, 2010 6:06 pm

    deen325 wrote:
    Azroy wrote:aku nak pakai Suzuki Shogun la macam ni.. hhhuhuhuhu..
    sama lah ngan abg..
    pakai shogun...
    heheeh

    wah abg deen.. amacam shogun?? sedap tak?? jimat tak? 1 litter boleh g sampai berapa KM?? pikup ok tak?? berminat sangat ni.. minyak nak naik.. kepala pun dah poning ni.. layan cub plk lepas ni g kerja.. huhhu..

    AspideSensei

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by AspideSensei on Wed Jun 16, 2010 12:45 pm

    salam...tq pd bro kipas sbb bg link nih... 4/7 kami ada perjumpaan tzm semenanjung kat taiping...kl x, bleh dah join nih...mmg teringin lama dah nak ride sama2 ngan geng2 150 yg lain Very Happy

    Sponsored content

    Re: RIDE TERJAH KABUS CAMERON SIJIL 2 , PENYERTAAN SEMUA CLUB 150CC(2 N 4 STROKES)

    Post by Sponsored content Today at 9:51 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:51 am