Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Share

    ADREY

    Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Post by ADREY on Wed May 26, 2010 1:17 am

    Salam, ni idea carl if i'm not mistaken asa tts 22/5/010. i'll volunteer to organize.

    minta tolong carl cerita skit objective sebenarnya.
    tq.
    adrey 0133579002

    carlnain

    Re: Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Post by carlnain on Thu May 27, 2010 2:11 am

    ADREY wrote:Salam, ni idea carl if i'm not mistaken asa tts 22/5/010. i'll volunteer to organize.

    minta tolong carl cerita skit objective sebenarnya.
    tq.
    adrey 0133579002

    Tolong kippers yg beriya2 mlm tu n kat trit sembang2 setkan hari yg sesuai tuk xtvt ni.
    Ni xtvt yg baik tuk sume kippers , aku menyokong penuh xtvt mcm ni .
    HARAP2 sila beri RESPON tuk XTVT ni .

    OBJECTIVE BACAAN YASSIN ni tuk mendoakan :

    1) Kesejahteraan dan keselamatan sume kippers semasa d jalanraya

    2)Keselamatan harta benda(muto kips nila ), memandangkan banyak dah kips yg ilang dlm terang.

    yg lain2 leh sambung lagi , aku pon kureng sikit bab2 ni ,
    IDEA ni d cetuskan semasa OPISIAL TTS TASIK IDAMAN(x jadi).
    berdasarkan dari sembang2 kosong d TRIT SEMBANG KOSONG.

    So Sesiapa yg betoi2 berhajat tuk melaksanakan XTVT ni lehla berinteraksi dgn BRO ADREY,
    jgnla main2 je or sekadar ckp2 kosong , bila nak plan mcm ni sume lepas tangan.... Rolling Eyes Rolling Eyes
    SO pandai2la mainkan peranan anda ,(d ulangi ) aku n rakan2 bergeres kippers yg lain
    amat2la menyokong IDEA ni.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    wan tuah

    Re: Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Post by wan tuah on Thu May 27, 2010 2:30 am

    idea yg sangat baik..aku sokong aktiviti keagamaan seperti ini...boleh buat doa selamat sekali untuk semua kippers yg pergi ride jelajah dan ride2 yg lain..

    klip^ketas

    Re: Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Post by klip^ketas on Thu May 27, 2010 4:40 am

    aku sokong..nk wt kat surau/mesjid mane?

    ADREY

    Re: Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Post by ADREY on Thu May 27, 2010 11:23 pm

    salam, setelah difikir-fikirkan majlis yang akan diadakan itu adalah Majlis Bacaan Yassin dan Doa Selamat according to objectives yg carl mention tu. tempatdalam masa terdekat ni i akan cari dan rancangan kita buat lepas solat maghrib. so ada kemungkinan akan minta sumbangan dari kippers sekelian dalam bentuk wang...nanti i give the detail dalam masa terdekat ni jugak.... kalau nak buat kat putrajaya pun ok, nampak menyerlah skit dan promotion for kippers. i harap at least kita ada wakil dalam 15-20 orang untuk majlis itu.

    sumbangan untuk kita beri skit kepada masjid yang kita adakan majlis dan makanan dan minuman simple jer. i cadangkan air kotak dan meehon goreng bungkus jer....maybe kita buat jun or julai.....

    support please

    helmynyte89

    Re: Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Post by helmynyte89 on Fri May 28, 2010 12:12 pm

    Aku sokong sangat...aku akan datang if tiada halang melintang..set time...kamis malam jumaat nie pon boleh.... aku ajak kippers GMI....(aku,awin,aja,kips baru and virus detected)....
    menyambut baik aktiviti ini...

    Sponsored content

    Re: Majlis Bacaan Yassin dan Solat Hajat For Kippers

    Post by Sponsored content Today at 7:04 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:04 am