Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Share

    mal 5190

    CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by mal 5190 on Fri May 28, 2010 12:35 pm

    salam kepada semua kippers..
    aku ingin mencadangkan kite sume buat satu official TTS khas utk RIDE JELAJAH KIPS nt..
    dari situ kite dpt berbincang dengan lebih lanjut tentang ride yg akan d jalankan..
    so nt bile dah tibe hari ride, harap segala nya akan berjalan dgn lancar dengan official TTS yg kite dah buat sblm ride..
    mngkn d TTS nt kite boleh berbincang tentang speed limit, RV point seterus nye dan seterus nye utk mengelakkan kekeliruan.
    harap dpt kerjasama dan cadangan yg bernas dari sume kippers tentang TARIKH dan TEMPAT yg sesuai utk official TTS RIDE JELAJAH KIPS nt..
    thank you..

    ranjau_berduri

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by ranjau_berduri on Fri May 28, 2010 11:09 pm

    memang aku setuju sangat2... senang nak menunggu ketibaan datuk2...

    wadin

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by wadin on Sat May 29, 2010 9:52 am

    salam...Smile
    aku setuju , supaya semua berjalan lancar:)
    hari ini the best lahh:)...
    Bro idris kena turun tu:)
    thk

    carlnain

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by carlnain on Sat May 29, 2010 4:04 pm

    Aku setuju gak , mlm ni x dptla bro edd nak ke utara antar banner....
    Sila kasi tarikh yg sesuai , pendapat aku kalo nak buat kat area RAWANG or TOL JEJANTAS ok la .
    Xla bro edd jauh sangat nak ride ke TTS . x pon tanjung malim terus .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Jebat_Mka.75

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by Jebat_Mka.75 on Sat May 29, 2010 10:38 pm

    Macam best je bunyi dia...inform awal bro...klau takde aral crossing the road leh join..hehe..

    ranjau_berduri

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by ranjau_berduri on Sun May 30, 2010 2:49 pm

    tlg setkan tukang amik gambar, vdeo... xleh ler org sama sepanjang
    ride. Nanti Kesian kat orang tu xde gambar... yg ade vdeo cam, camera,
    jgn lupa bawa tau.....

    Idris Bin Mat Seman

    cadangan utk mengadakan official tts khas utk ride jelajah kips

    Post by Idris Bin Mat Seman on Fri Jun 04, 2010 3:09 am

    apa2 pun aku setuju,tapi jumaat dan sabtu ni aku keje mlm.

    wadin

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by wadin on Fri Jun 04, 2010 10:29 am

    ahad malam je.....
    wajib semua turun:) kat tg malim:)

    mambang

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by mambang on Fri Jun 04, 2010 10:55 am

    hari ahad malam isnin..harap2 aku isnin keje petang...blh lari2 ke sana mlm tu..biar lewat asal slamat

    Sponsored content

    Re: CADANGAN UTK MENGADAKAN OFFICIAL TTS KHAS UTK RIDE JELAJAH KIPS

    Post by Sponsored content Today at 6:48 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:48 pm