Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    ADE X SAPE2 ILANG KIPN NO PLATE BKQ 327

    Share

    xplay85

    ADE X SAPE2 ILANG KIPN NO PLATE BKQ 327

    Post by xplay85 on Tue Jun 01, 2010 10:18 pm

    aku nmpk moto ni ade kat sbuah bengkel moto kat PJ dlm keadaan mncurigakn...tbarai je..pdhal no plate baru lg..

    r0cket_terbang

    Re: ADE X SAPE2 ILANG KIPN NO PLATE BKQ 327

    Post by r0cket_terbang on Tue Jun 01, 2010 10:56 pm

    xplay85 wrote:aku nmpk moto ni ade kat sbuah bengkel moto kat PJ dlm keadaan mncurigakn...tbarai je..pdhal no plate baru lg..

    pergh..
    bru 4 bln moto tu...

    zalie78

    Re: ADE X SAPE2 ILANG KIPN NO PLATE BKQ 327

    Post by zalie78 on Wed Jun 02, 2010 1:17 pm

    kasi info lah sikit motor kaler apa? mana lah tahu ada mtr kengkawan punya yg hilang ker...boleh g check..

    xplay85

    Re: ADE X SAPE2 ILANG KIPN NO PLATE BKQ 327

    Post by xplay85 on Wed Jun 02, 2010 1:21 pm

    moto kawasaki ninja 150 se,,,warna itam ijau kawasaki..ade sticker P..

    paeach

    Re: ADE X SAPE2 ILANG KIPN NO PLATE BKQ 327

    Post by paeach on Wed Jun 02, 2010 5:01 pm

    kalau ada senarai KIPS yg hilang dalam forum ni lg senang nk check..

    so, sapa2 yg rajin wat la new topic..senang sikit kita nk cari detail kat topic tu..
    senaraikan kips kipper yg hilang..

    topic: "senarai KIPS yang telah hilang"

    hanya cadangan..

    Sponsored content

    Re: ADE X SAPE2 ILANG KIPN NO PLATE BKQ 327

    Post by Sponsored content Today at 9:05 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:05 am