Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Share

    mambang

    Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mambang on Mon Jun 07, 2010 4:02 pm





    Salute..member dari Penang sanggup turun TTS ngan bdk2 Sentral...caya la Bro....




    Last edited by mambang hijau on Mon Jun 07, 2010 5:04 pm; edited 1 time in total

    mambang

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mambang on Mon Jun 07, 2010 4:08 pm





    mambang

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mambang on Mon Jun 07, 2010 4:21 pm


    Dari kiri:Sam mira buruk(tauke 2t,4t,coolent..dll),azroy,member baru dan Lam suara emas hihihi


    sorry dah lupa name 2 orang yg hujung tuh..dari kana MOD carl9 dan sendayanlonerangers dan bertentang mata dgn
    zalie78 dan asrolsani


    dari kiri Bro kacang,Bro Zam_PD dan yg baju pth tu pun aku lupa nama dia..,zalie,asrolsani


    Last edited by mambang hijau on Mon Jun 07, 2010 5:02 pm; edited 1 time in total

    mambang

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mambang on Mon Jun 07, 2010 4:46 pm


    Dari kanan zalie78,Asrolsani dan ntah sape dah lupa namanya hihiii



    Sendayan loneranger

    mambang

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mambang on Mon Jun 07, 2010 5:10 pm


    COOLANT ADE,2T ADER,4T ADE..MARI..MARII..MARIII


    MURAH..MURAH..MURAH..MARIIIIIII


    JUALAN MURAH HARGA KAWAN2..CONTACT SAM MIRA BURUK...

    sendayanloneranger

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by sendayanloneranger on Mon Jun 07, 2010 5:47 pm

    wa...aku nye pic ade r..hahahaha..thanks bro mambang..kagum plak..yang paling best duduk sebelah otai carl..hahahahah...sempoi r korang...sifo mambang jauh sgt plak aritu..kuikuikui

    mambang

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mambang on Mon Jun 07, 2010 6:02 pm

    adat la lps TTS kene wat report baru best...member2 yg x dpt join blh tgk....lagi2 muka2 baru..nama pun aku dah lupa wakaka tu baru 2 hari..hihihi

    Idris Bin Mat Seman

    report tts tasik idaman tkr port ke nilai 5/6/2010

    Post by Idris Bin Mat Seman on Mon Jun 07, 2010 6:30 pm

    bro dari penang tu nama dia yan,anak buah dr kura2.wah....sampai gak ko kat sini yee.
    dia org byk x msk porum,tapi kalu g sana ramai yg beri sambutan.sampai aku sendiri
    pun byk x kenal

    paeach

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by paeach on Tue Jun 08, 2010 1:57 am

    gambir kuda2 x mau upload skali?
    kekeke...

    lg2 yg Zebra tu...

    mira_buruk

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mira_buruk on Tue Jun 08, 2010 12:42 pm

    mambang hijau wrote:
    COOLANT ADE,2T ADER,4T ADE..MARI..MARII..MARIII


    MURAH..MURAH..MURAH..MARIIIIIII


    JUALAN MURAH HARGA KAWAN2..CONTACT SAM MIRA BURUK...


    MCM2 ade.... harga dijamin menarik
    berminat call aje aku
    pm tgk nasib coz jarang on line


    Apa pun lebam oooo sampai ke pagi sambung lepak dorai

    siput

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by siput on Tue Jun 08, 2010 5:52 pm

    1st time trun tts, memang best lepk2 sembg2
    aku la yg duk sblh asrolsani tu wahai incik mambang..
    sori la bro carl9 x folow ke dorai(x tau pn dorai tu pe n ktne wakaka)


    anyway bro2 sume terbaeek oooo

    carlnain

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by carlnain on Wed Jun 09, 2010 2:19 am

    siput wrote:1st time trun tts, memang best lepk2 sembg2
    aku la yg duk sblh asrolsani tu wahai incik mambang..
    sori la bro carl9 x folow ke dorai(x tau pn dorai tu pe n ktne wakaka)


    anyway bro2 sume terbaeek oooo
    Bro , mlm tu pas TTS ko x masuk hiway ker ??? SAM ckp ko straight je x msk hiway .
    agak risau gak kot2 ko sesat . Nak call no phone lak aku x set dlm phone .

    Pic kippers2 baru bersama kips diorg x dpt d amik pasai cameraman tersesat jalan terus balik ke KLANG.
    next OPISIAL TTS kita amik gambir korang.
    Anyway terharu gak ramai muka2 baru kali ni , xla boring tgk muka yg sama je time opisial TTS.
    antara org2 baru yg join mlm tu .

    NOORW n BIRAS dia (sorry lupa nama lak)
    SIPUT
    SENDAYANLONERANGER
    YAN (mai dari penang)
    ASROLSANI
    Member ZAMPD(TZM POWER)


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    siput

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by siput on Wed Jun 09, 2010 9:05 am

    Bro , mlm tu pas TTS ko x masuk hiway ker ??? SAM ckp ko straight je x msk hiway .
    agak risau gak kot2 ko sesat
    . Nak call no phone lak aku x set dlm phone .

    Pic kippers2 baru bersama kips diorg x dpt d amik pasai cameraman tersesat jalan terus balik ke KLANG.
    next OPISIAL TTS kita amik gambir korang.
    Anyway terharu gak ramai muka2 baru kali ni , xla boring tgk muka yg sama je time opisial TTS.
    antara org2 baru yg join mlm tu .

    NOORW n BIRAS dia (sorry lupa nama lak)
    SIPUT
    SENDAYANLONERANGER
    YAN (mai dari penang)
    ASROLSANI
    Member ZAMPD(TZM POWER)[/quote]

    aku msuk highway gak tp xtau ikut celah mne..terpaksa jeling2 mata kt incik signboard la hahaha
    btw tnx for ur concern bro
    pasni motow aku kan melalui "meditation processs" ngn bro SAM kite

    *sekian melaporkan

    sendayanloneranger

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by sendayanloneranger on Wed Jun 09, 2010 9:50 am

    pasni ade tts lagi aku nak sembang dgn siput le plak..aritu jeling2 je r..dok dekat tapi sembang pon x..segan la katekan baru 1st time..aku ingat siput da biase join..baru gak rupenye..hahahahaha..ades...

    siput

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by siput on Wed Jun 09, 2010 10:31 am

    sendayanloneranger wrote:pasni ade tts lagi aku nak sembang dgn siput le plak..aritu jeling2 je r..dok dekat tapi sembang pon x..segan la katekan baru 1st time..aku ingat siput da biase join..baru gak rupenye..hahahahaha..ades...

    tu la ko jeling2 je nape..haha
    aku pun malu2 siput gak..newcomer,bese laa

    sendayanloneranger

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by sendayanloneranger on Wed Jun 09, 2010 10:32 am

    hahaha.xpe2..next tts kite datang lagi..kasik meriah...

    asrolsani

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by asrolsani on Wed Jun 09, 2010 9:58 pm

    next tts kalau aku tak keje... aku pegi....
    len kali tak bawak wave lagi lah... kembung perut aku mkn asap 2t....
    dah le enjin dok mati je...
    tah apa masalh wave adik aku tuh....

    carlnain

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by carlnain on Thu Jun 10, 2010 12:26 am

    siput wrote:Bro , mlm tu pas TTS ko x masuk hiway ker ??? SAM ckp ko straight je x msk hiway .
    agak risau gak kot2 ko sesat
    . Nak call no phone lak aku x set dlm phone .

    Pic kippers2 baru bersama kips diorg x dpt d amik pasai cameraman tersesat jalan terus balik ke KLANG.
    next OPISIAL TTS kita amik gambir korang.
    Anyway terharu gak ramai muka2 baru kali ni , xla boring tgk muka yg sama je time opisial TTS.
    antara org2 baru yg join mlm tu .

    NOORW n BIRAS dia (sorry lupa nama lak)
    SIPUT
    SENDAYANLONERANGER
    YAN (mai dari penang)
    ASROLSANI
    Member ZAMPD(TZM POWER)

    aku msuk highway gak tp xtau ikut celah mne..terpaksa jeling2 mata kt incik signboard la hahaha
    btw tnx for ur concern bro
    pasni motow aku kan melalui ";meditation processs" ngn bro SAM kite

    *sekian melaporkan[/quote]

    Aiyoooo.....pas ni kat hiway aku terpaksa bagi laluan la kat bro SIPUT LAJUS....... Sad Sad Sad
    Berguru dgn pomen beso..... Shocked Shocked Shocked bukan sonang tu nak rasa air basuhan kaki
    pomen besor.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kurt2812

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by kurt2812 on Thu Jun 10, 2010 7:37 am

    mgu ni tts kat mana??

    asrolsani

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by asrolsani on Thu Jun 10, 2010 9:36 am

    minggu ni tts kat atas jalan kot... konvoi...

    mambang

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by mambang on Thu Jun 10, 2010 10:30 am

    kurt2812 wrote:mgu ni tts kat mana??
    minggu ni TTS dibekukan kippers semua sibuk nak prepare untuk ride jelajah....ko nak join tak kurt..kl-kuantan

    siput

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by siput on Thu Jun 10, 2010 7:41 pm

    carlnain wrote:
    siput wrote:Bro , mlm tu pas TTS ko x masuk hiway ker ??? SAM ckp ko straight je x msk hiway .
    agak risau gak kot2 ko sesat
    . Nak call no phone lak aku x set dlm phone .

    Pic kippers2 baru bersama kips diorg x dpt d amik pasai cameraman tersesat jalan terus balik ke KLANG.
    next OPISIAL TTS kita amik gambir korang.
    Anyway terharu gak ramai muka2 baru kali ni , xla boring tgk muka yg sama je time opisial TTS.
    antara org2 baru yg join mlm tu .

    NOORW n BIRAS dia (sorry lupa nama lak)
    SIPUT
    SENDAYANLONERANGER
    YAN (mai dari penang)
    ASROLSANI
    Member ZAMPD(TZM POWER)

    aku msuk highway gak tp xtau ikut celah mne..terpaksa jeling2 mata kt incik signboard la hahaha
    btw tnx for ur concern bro
    pasni motow aku kan melalui ";meditation processs" ngn bro SAM kite

    *sekian melaporkan

    Aiyoooo.....pas ni kat hiway aku terpaksa bagi laluan la kat bro SIPUT LAJUS....... Sad Sad Sad
    Berguru dgn pomen beso..... Shocked Shocked Shocked bukan sonang tu nak rasa air basuhan kaki
    pomen besor.[/quote]

    uish..dpt folow green goblin bro carl pun da untung, jauh skali nk overtake beliau..LOFL
    maklum la siput tua..tp mmg x sabo nk brguru ngn pomen beso ni haha

    Sponsored content

    Re: Report TTS Tasik Idaman Tkr Port Ke Nilai-5/6/2010

    Post by Sponsored content Today at 6:10 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:10 pm