Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Ruangan Teka-Teki

    Share

    mambang

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by mambang on Thu Jun 10, 2010 3:22 pm

    aku cuba plk...kalo ia bertukar jadi kaler pink orang tak panggil dia incredible hulk...tul tak Lam?

    wengweng

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by wengweng on Thu Jun 10, 2010 4:04 pm

    sebab incredible hulk adalah sejenis mambang tu sebab dia warne hijau

    ranjau_berduri

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by ranjau_berduri on Thu Jun 10, 2010 5:05 pm

    wengweng wrote:sebab incredible hulk adalah sejenis mambang tu sebab dia warne hijau

    jonpablozx

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by jonpablozx on Thu Jun 10, 2010 5:06 pm

    alldisc wrote:aku rasa sebab dia sedih org panggil dia babi. agaknya kut...

    mcm teka-teki naper anak babi jalan tunduk? ha ha ha..

    di sambil tu, aku up satu teka teki.
    bila dipanggil aje dia mendongak. siapa dia?

    ibrahim pendek. sbb org yg pngil dia lebih tinggi dari dia

    mambang

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by mambang on Thu Jun 10, 2010 5:47 pm

    jonpablozx wrote:
    alldisc wrote:aku rasa sebab dia sedih org panggil dia babi. agaknya kut...

    mcm teka-teki naper anak babi jalan tunduk? ha ha ha..

    di sambil tu, aku up satu teka teki.
    bila dipanggil aje dia mendongak. siapa dia?
    salah tu...panggil orang yg duk dalam perigi ..hihii

    ibrahim pendek. sbb org yg pngil dia lebih tinggi dari dia

    mamat

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by mamat on Fri Jun 11, 2010 3:01 am

    mambang hijau wrote:ok la..masa dah habis...jawapannya ialah semasa ia berjalan ia berfikir adakah aku siput atau seekor babi..dan adakah aku saudara babi..dan apa kaitan antara aku ngan babi dan macam2 lagi persoalan bermain di fikirannya semasa ia berjalan..itu sebab ia jln slow..wakaka

    mamaban anda salah!!jwapan nyer....sebab siput tuh xnaik kips......cuba kal0 naik kips k0nfem bkn stakat jalan malah ley terbang agy....

    paeach

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by paeach on Fri Jun 11, 2010 3:31 am

    best jgk teka teki ni...
    nk join jugak la...


    Last edited by paeach on Wed Jul 14, 2010 3:03 am; edited 1 time in total

    kurt2812

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by kurt2812 on Fri Jun 11, 2010 8:14 am

    apa jawapan teka teki hulk kaler ijau tu???hahaha!!!

    paeach

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by paeach on Fri Jun 11, 2010 10:26 pm

    kurt2812 wrote:apa jawapan teka teki hulk kaler ijau tu???hahaha!!!

    owner teka teki pon mana da ilang ni... aiyaa...
    hahaha...

    kurt2812

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by kurt2812 on Sat Jun 19, 2010 4:44 am

    terlupa jawapan kot..tgh dok geledah kitab2 lama...huhuhu!!!!

    paeach

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by paeach on Sat Jun 19, 2010 8:42 pm

    kurt2812 wrote:terlupa jawapan kot..tgh dok geledah kitab2 lama...huhuhu!!!!

    hahaha...apara....

    abibo

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by abibo on Wed Jul 14, 2010 1:43 am



    ranjau_berduri

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by ranjau_berduri on Wed Jul 14, 2010 2:08 am

    dok atas sedap.... dok bawah merana.....????

    arninja5984

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by arninja5984 on Wed Jul 14, 2010 2:53 am

    kuli dan boss..
    kuli doh bawah ,merana..
    boss dok atas sedap perah keringat kuli...
    realiti kehidupan..
    soalan aku plak....
    apasal game bola seprauh masa 45 min..kenapa tak 30 min atau satu jam?
    kenapa kadang2 pastu ada tambahan masa 2 min plak??
    he..he..jawab2...


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    ranjau_berduri

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by ranjau_berduri on Wed Jul 14, 2010 8:53 am

    arninja5984 wrote:kuli dan boss..
    kuli doh bawah ,merana..
    boss dok atas sedap perah keringat kuli...
    realiti kehidupan..
    salah bro....

    faiz_krr

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by faiz_krr on Wed Jul 14, 2010 1:14 pm

    arninja5984 wrote:kuli dan boss..
    kuli doh bawah ,merana..
    boss dok atas sedap perah keringat kuli...
    realiti kehidupan..
    soalan aku plak....
    apasal game bola seprauh masa 45 min..kenapa tak 30 min atau satu jam?
    kenapa kadang2 pastu ada tambahan masa 2 min plak??
    he..he..jawab2...

    Kenapa masa perlawanan bolasepak adalah 45 minit, dan bukannya 30 minit ataupun 1 jam (utk separuh masa)?

    Saintis sukan dan pemain-pemain veteran juga tidak dapat memberikan jawapan yang tepat. Di dalam kemusykilan tersebut, ada seseorang yang memberikan jawapan yang boleh diterima.

    Dia menjawab...."Sebab mengapa bolasepak dimainkan dalam 45 minit ialah...Terdapat 2 pasukan di dalam setiap perlawanan dan ada 11 orang pemain di setiap pasukan . Setiap pemain mempunyai "2 BIJI BOLA" dan MEMBAWANYA SETIAP MASA semasa bermain didalam padang. Jadi, jumlah kesemua bola untuk kedua-dua pasukan ialah 44 BIJI BOLA. Terdapat sebiji bolasepak yang digunakan di dalam perlawanan. Oleh itu,jumlah keseluruhan ialah 45 minit.

    Tetapi, kadang-kadang ada masa tambahan selama 2 minit...itu
    adalah "BOLA referee"!


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    deen325

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by deen325 on Thu Jul 15, 2010 11:48 am

    Salam...
    hahaha... abg baru nak jawab mcm faiz jawap tu..

    abg rasa tul jawabnyer tu.. heheehe

    arninja5984

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by arninja5984 on Thu Jul 15, 2010 11:53 pm

    deen325 wrote:Salam...
    hahaha... abg baru nak jawab mcm faiz jawap tu..

    abg rasa tul jawabnyer tu.. heheehe
    yeahhhh! betul.....!
    anda baru sahaja memenangi hadiah menunggang motor paling best di utara..
    takder motor yg paling best sekali..'Serius...!! tungganglah Suzuki best..
    anda pasti kelihatan best dan member2 pun cakap motor anda best...he..he..he..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    deen325

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by deen325 on Fri Jul 16, 2010 12:01 am

    arninja5984 wrote:
    deen325 wrote:Salam...
    hahaha... abg baru nak jawab mcm faiz jawap tu..

    abg rasa tul jawabnyer tu.. heheehe
    yeahhhh! betul.....!
    anda baru sahaja memenangi hadiah menunggang motor paling best di utara..
    takder motor yg paling best sekali..'Serius...!! tungganglah Suzuki best..
    anda pasti kelihatan best dan member2 pun cakap motor anda best...he..he..he..

    Salam.. nak tungang mcm mana.. suzuki best ni lah moto pertama saya beli dan yg pertama gak kena curi..
    wahhh wahhh... sedih..sedih.. bila dikenangkan..
    Sad Sad Sad

    sood_penang

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by sood_penang on Thu Aug 26, 2010 1:05 am

    aq nka join....
    tp buat permulaan aq letak simple jew teka teki...

    harimau apa yang da kayu...

    paeach

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by paeach on Thu Aug 26, 2010 2:26 am

    sood_penang wrote:aq nka join....
    tp buat permulaan aq letak simple jew teka teki...

    harimau apa yang da kayu...

    pening kepala memikirkan jawapannya... scratch scratch scratch
    haha...
    tunggu la jwpn dari kippers yg lain...

    lai~ lai~!

    cheers cheers

    sood_penang

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by sood_penang on Thu Aug 26, 2010 2:44 am

    hahah... cepat2...
    2 simple jew teka teki 2..
    hihihh

    ninja green

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by ninja green on Thu Aug 26, 2010 7:18 pm

    Best jugak topik ni..aku ada 1 teka teki..benda apa yg besar sikit je dari tikus..hehe.. Exclamation

    kipas

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by kipas on Sat Sep 04, 2010 12:47 am

    tiger wood...
    bapak tikus...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    sood_penang

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by sood_penang on Sat Sep 04, 2010 2:43 am

    kipas wrote:tiger wood...
    bapak tikus...
    fuh bro kipas...
    sempoi jwapan anda...
    terrbaikk... hahha

    Sponsored content

    Re: Ruangan Teka-Teki

    Post by Sponsored content Today at 6:10 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:10 pm