Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Share

    carlnain

    SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by carlnain on Thu Jun 10, 2010 12:49 am



    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kurt2812

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kurt2812 on Thu Jun 10, 2010 7:29 am

    dah ver 9..aku bru balik dr kursus induksi..2 mgu x on9..pe cter kwn2??

    lumin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by lumin on Wed Jun 16, 2010 1:59 pm

    Baru je sebulan tak masuk porum, dah V9?? laju giler korang sembang
    sorry kepada para mod kerana tak dapat tolong run forum, pasal computer gua terbakar...


    _________________






    kurt2812

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kurt2812 on Wed Jun 16, 2010 10:12 pm

    lumin wrote:Baru je sebulan tak masuk porum, dah V9?? laju giler korang sembang
    sorry kepada para mod kerana tak dapat tolong run forum, pasal computer gua terbakar...

    haha..len kali..jauhkan sumber api dr komputer anda..ko pe cter lumin..mendiam lama..da nak kwin ke??

    lumin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by lumin on Wed Jun 16, 2010 11:30 pm

    kurt2812 wrote:
    lumin wrote:Baru je sebulan tak masuk porum, dah V9?? laju giler korang sembang
    sorry kepada para mod kerana tak dapat tolong run forum, pasal computer gua terbakar...

    haha..len kali..jauhkan sumber api dr komputer anda..ko pe cter lumin..mendiam lama..da nak kwin ke??

    takde la... komputer aku yang buat hal... OC banyak sangat sampai terbakar..

    skarang ni pun aku pinjam laptop ayah aku.. kalau ada chance, aku try turun next TTS.. rindu giler beb dengan korang..


    _________________






    kurt2812

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kurt2812 on Wed Jun 16, 2010 11:37 pm

    lumin wrote:
    kurt2812 wrote:
    lumin wrote:Baru je sebulan tak masuk porum, dah V9?? laju giler korang sembang
    sorry kepada para mod kerana tak dapat tolong run forum, pasal computer gua terbakar...

    haha..len kali..jauhkan sumber api dr komputer anda..ko pe cter lumin..mendiam lama..da nak kwin ke??

    takde la... komputer aku yang buat hal... OC banyak sangat sampai terbakar..

    skarang ni pun aku pinjam laptop ayah aku.. kalau ada chance, aku try turun next TTS.. rindu giler beb dengan korang..

    hah tau x pe..lame dah x nampak muke ko..ada masa free lepak2 hjtapah pon bleh..

    mal 5190

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by mal 5190 on Thu Jun 17, 2010 12:34 am

    lumin wrote:
    kurt2812 wrote:
    lumin wrote:Baru je sebulan tak masuk porum, dah V9?? laju giler korang sembang
    sorry kepada para mod kerana tak dapat tolong run forum, pasal computer gua terbakar...

    haha..len kali..jauhkan sumber api dr komputer anda..ko pe cter lumin..mendiam lama..da nak kwin ke??

    takde la... komputer aku yang buat hal... OC banyak sangat sampai terbakar..

    skarang ni pun aku pinjam laptop ayah aku.. kalau ada chance, aku try turun next TTS.. rindu giler beb dengan korang..
    rindu giler beb dengan camera nikon kau..

    dreamers_vault

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by dreamers_vault on Thu Jun 17, 2010 10:01 am

    kabare...org baru dr ipoh nk tumpang lalu hehe

    kurt2812

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kurt2812 on Thu Jun 17, 2010 11:12 pm

    dreamers_vault wrote:kabare...org baru dr ipoh nk tumpang lalu hehe

    ipoh area mana bro??

    helmynyte89

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by helmynyte89 on Sat Jun 19, 2010 3:10 pm

    Ipoh area teluk intan bro...itu aku la.hahahah....

    krijauan

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by krijauan on Tue Jun 22, 2010 4:45 am

    genap setaun aku x on line...wahh makin maju korang..
    aku nak tanya kips ni pakai tuti tak?
    apasal ejos dia kua asap yea?

    joking..

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by jayjeffrey on Wed Jun 23, 2010 5:26 am

    maner ade, tak payah 2t, masuk ali power tongkat ali, confirm "tegak" dan mantap moto.

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Wed Jun 23, 2010 2:00 pm

    SALAM....
    teluk intan bangunan banyak senget sebab engineer sila kira:)Smile
    Tapi ada kedai rojak dgn air sirap, memang sedap....kedai itu hanya jual air sirap dan sirap bandung je.....teh ais tak jual:)
    kalau tak silap depan shopping complex.....

    selamat ride




    kurt2812

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kurt2812 on Thu Jun 24, 2010 7:34 pm

    3 hari x online..bcuti dgn fmly..ni bru blik dr cuti..fmly ajak lg sambung cuti ke kg perlis..bru sampai 2 jan td..malam ni sambung plak long distance ke perlis..huhuhu!!!!
    sori la x online..haha!!

    dreamers_vault

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by dreamers_vault on Fri Jun 25, 2010 2:07 am

    ipoh kecik je..hehe..betol2 ipoh town

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Fri Jun 25, 2010 10:38 am

    Program Merakyatkan Filem
    Tarikh:26 Jun 2010
    Masa: 12pm
    Tempat: Panggung Coliseum Jln tuanku rahman
    Masuk Percuma
    www.sinemalaysia.com.my
    Sila hubungi Finas :03-41041349
    Sesi bertemu roy, faruok and the Gang,800 kipper turun:)Smile
    Lepas tgk cite , aku gerak ke Kg Jawa:)


    kurt2812

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kurt2812 on Mon Jul 05, 2010 7:41 pm

    wadin wrote:SALAM....
    teluk intan bangunan banyak senget sebab engineer sila kira:)Smile
    Tapi ada kedai rojak dgn air sirap, memang sedap....kedai itu hanya jual air sirap dan sirap bandung je.....teh ais tak jual:)
    kalau tak silap depan shopping complex.....

    selamat ride




    kat mana kedai mcm tu?? nak try gak..da lama x g perak ni..dulu aku blaja kat perak 3 tahun.

    helmynyte89

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by helmynyte89 on Mon Jul 05, 2010 11:37 pm

    kurt2812 wrote:
    wadin wrote:SALAM....
    teluk intan bangunan banyak senget sebab engineer sila kira:)Smile
    Tapi ada kedai rojak dgn air sirap, memang sedap....kedai itu hanya jual air sirap dan sirap bandung je.....teh ais tak jual:)
    kalau tak silap depan shopping complex.....

    selamat ride




    kat mana kedai mcm tu?? nak try gak..da lama x g perak ni..dulu aku blaja kat perak 3 tahun.


    Kedai tue namanya Mastan Ghani la kot...kedai lama tue,dwarisi sjak turun temurun...huuuu

    wadin: struktur menara nie mmg direka mngikut ISO yang sebenar...tetapi suatu masa dahulu, kawasan menara condong nie banjir, ianya mnjadi mendap...tetapi ade fakta yang yakin mengatakan ianya bukan sebab mndapan tetapi ianya kejadian alam yang x dapat dirungkai jawapannya...
    Then dulu ade sorang pelancong datang ke teluk anson and he got an idea utk buat bangunan tersebut di tempat nye....sekarang terjadilah menara pisa yg terletak di Tuscany, central of Italy.. seolah2 mirip menara condong. (nie pndapat prasaan aku je la)

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Fri Jul 09, 2010 4:35 pm

    Salamm....jawapan yg menarik helmy:)Smile

    MBN 2254

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by MBN 2254 on Fri Jul 09, 2010 5:34 pm

    ada jugak yang kaitkan kecondongan menara tu dengan HIKAYAT SANG GELEMBAI

    ranjau_berduri

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by ranjau_berduri on Fri Jul 09, 2010 5:39 pm

    MBN 2254 wrote:ada jugak yang kaitkan kecondongan menara tu dengan HIKAYAT SANG GELEMBAI
    sedara wadin????

    MBN 2254

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by MBN 2254 on Fri Jul 09, 2010 5:47 pm

    ali_wng wrote:
    MBN 2254 wrote:ada jugak yang kaitkan kecondongan menara tu dengan HIKAYAT SANG GELEMBAI
    sedara wadin????

    Oppss.. betul ker nih...

    banyak kali aku kena tegur dengan WADIN...

    nasib baik tak jadi STONER batu..

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Fri Jul 09, 2010 6:27 pm

    SmileSmile hee hee hee sembang kips

    deen325

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by deen325 on Thu Jul 15, 2010 11:56 am

    wadin wrote:Program Merakyatkan Filem
    Tarikh:26 Jun 2010
    Masa: 12pm
    Tempat: Panggung Coliseum Jln tuanku rahman
    Masuk Percuma
    www.sinemalaysia.com.my
    Sila hubungi Finas :03-41041349
    Sesi bertemu roy, faruok and the Gang,800 kipper turun:)Smile
    Lepas tgk cite , aku gerak ke Kg Jawa:)


    salam..
    ni ceta zaman abg sekolah dulu ni...
    masa tu.. nak gi tgk wayang pun tak cukup duit nak beli tiket..
    hahaha

    krijauan

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by krijauan on Fri Jul 16, 2010 3:20 pm

    cuba teka motor apa ni? http://www.mudah.my/Suziki+KIPS+BEH+7291-6340752.htm




    Sponsored content

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Sponsored content Today at 1:58 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 1:58 pm