Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Share

    krijauan

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by krijauan on Wed Oct 27, 2010 4:08 pm

    sapa nak crankshaft krz mai call aku 0147195104.
    harga spesel.

    kr150c87

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kr150c87 on Wed Oct 27, 2010 5:02 pm

    siape nak conrod,crankshaft pin,bearing,washer,oil receiver....second ori.boleh digunakan pada kr150,zsr,krz..

    for sale lai lai..pm aku.

    alldisc

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by alldisc on Wed Oct 27, 2010 8:09 pm

    siapa nak spark plug seken hand. mai jumpa, aku nak let go. RM1.50 saja... stok ada 6. cepat, jgn terlambat!

    mambang

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by mambang on Thu Oct 28, 2010 12:14 am

    alldisc wrote:siapa nak spark plug seken hand. mai jumpa, aku nak let go. RM1.50 saja... stok ada 6. cepat, jgn terlambat!
    mari menyepam.... Laughing

    krijauan

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by krijauan on Fri Oct 29, 2010 2:13 am

    kippers central bila nak buat macam ni.
    aku tak sesuai. moto dah tua. he.he.
    geng batu cave dah buat dulu naik cepai. Rolling Eyes


    paeach

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by paeach on Fri Oct 29, 2010 2:36 am

    alamak! abang rempit superman la..
    affraid affraid


    alep

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by alep on Fri Oct 29, 2010 2:43 am

    krijauan wrote:kippers central bila nak buat macam ni.
    aku tak sesuai. moto dah tua. he.he.
    geng batu cave dah buat dulu naik cepai. Rolling Eyes


    aku ingat budak2 yang pakai kapcai je bwk mcm ni, ke budak2 kapcai nak kips jadi macam ni?

    alldisc

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by alldisc on Fri Oct 29, 2010 10:24 am

    mambang wrote:
    alldisc wrote:siapa nak spark plug seken hand. mai jumpa, aku nak let go. RM1.50 saja... stok ada 6. cepat, jgn terlambat!
    mari menyepam.... Laughing

    sepam lagi sedass!! cheers

    aWe89

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by aWe89 on Fri Oct 29, 2010 12:25 pm

    hoho.. ni baru btol2 superkips.. kalah superman.. confused

    Boyesen

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Boyesen on Fri Oct 29, 2010 3:28 pm

    krijauan wrote:kippers central bila nak buat macam ni.
    aku tak sesuai. moto dah tua. he.he.
    geng batu cave dah buat dulu naik cepai. Rolling Eyes


    hebat sangat ke macam ni?...x hebatlah...

    asrolsani

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by asrolsani on Fri Oct 29, 2010 9:10 pm

    kalu kips jadi mat rempit... aku tukar moto lah

    dak5033

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by dak5033 on Sat Oct 30, 2010 2:09 am

    tu ar..
    nanti polis cop gang kips ni mat rempit susah ar...
    asal naik kips je kena tahan..
    huhuuhuh

    mambang

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by mambang on Sat Oct 30, 2010 9:15 am

    forum kips dah ader rumah kedua di facebook iaitu 'super kips'....jumpa aku di sana jika aku tiada di sini... Very Happy

    Idris Bin Mat Seman

    sembang kosong kippers/sembang kips v9

    Post by Idris Bin Mat Seman on Sat Oct 30, 2010 10:44 am

    tahniah super kips fb.harap2 moga tiadalah org yg nk jadi hero dan bawa haluan
    kiri untuk memecah dan merosakkan porum.apa yg aku tengok dlm porum kips ni ada
    seorang yg nk jadi kepala dan kejar posting walaupun dia tiadalah jawatan apa2
    pun.cuma kononnya nk bawak budak agar ikut kepala hotaknya saja.malas nk komen byk2
    dlm ni.cauuuuuuuuuuu

    Azroy

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Azroy on Sat Oct 30, 2010 11:07 am

    mambang wrote:forum kips dah ader rumah kedua di facebook iaitu 'super kips'....jumpa aku di sana jika aku tiada di sini... Very Happy

    supercips je ke? kips yang sebelum ni cammana?

    Azroy

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Azroy on Sat Oct 30, 2010 11:09 am

    asrolsani wrote:kalu kips jadi mat rempit... aku tukar moto lah

    Aku pun nak tukar.. Pakai KSR lagi best!!! boleh groupe dgn Iskandar/Karijawan.. hehehe..

    Guest
    Guest

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Guest on Sat Oct 30, 2010 11:44 am

    same lah.. aku tukar pakai NSR la.

    mizieq

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by mizieq on Sat Oct 30, 2010 2:37 pm

    xde pon.xjmp pong fb super power nie.bg link sikit kt sini bleh hehehe

    Guest
    Guest

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Guest on Sat Oct 30, 2010 4:13 pm

    dia closed group, yg nak masuk, try tanya paeach

    paeach

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by paeach on Sat Oct 30, 2010 8:23 pm

    mizieq wrote:xde pon.xjmp pong fb super power nie.bg link sikit kt sini bleh hehehe

    nnti den add to group..
    ok..

    cheers

    tapi nama FB bro apo?

    scratch

    krijauan

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by krijauan on Thu Nov 11, 2010 9:23 am

    seram tak gambar ni. comment ckit.


    aWe89

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by aWe89 on Thu Nov 11, 2010 9:35 am

    krijauan wrote:seram tak gambar ni. comment ckit.

    ni CBR150 kan?? x jumpe aspek menyeramkan..

    alldisc

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by alldisc on Thu Nov 11, 2010 12:38 pm

    cbr250r akan launch 18 disember... agak2 rega baper..




    LuNaCy

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by LuNaCy on Thu Nov 11, 2010 10:37 pm

    murah skit dari ninja 250 kot.. hmm.. rekaan lawa.. laju tu tak tawu la.. hmm

    Boyesen

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Boyesen on Fri Nov 12, 2010 9:30 am

    LuNaCy wrote:murah skit dari ninja 250 kot.. hmm.. rekaan lawa.. laju tu tak tawu la.. hmm

    aku rasa mahal lagi dari kawa...


    moto x laju nie..

    Sponsored content

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Sponsored content Today at 6:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:11 pm