Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Share

    LaM

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by LaM on Thu Sep 29, 2011 12:19 pm

    jangan la macam tu bro kipas..saya takda FB..tak reti lah

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Thu Sep 29, 2011 1:04 pm

    LaM wrote:jangan la macam tu bro kipas..saya takda FB..tak reti lah

    salam ....
    ini semua sembang k je...
    Lam aku lantik ketua bahagian motor laju....
    saya aku incharge sekarang:)


    selamat

    kipas

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kipas on Thu Sep 29, 2011 2:09 pm

    LaM wrote:jangan la macam tu bro kipas..saya takda FB..tak reti lah
    ececece....haahahahaha


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Fri Sep 30, 2011 6:18 pm

    salam....
    sapa nak motor laju?

    carlnain

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by carlnain on Fri Sep 30, 2011 6:19 pm

    laju moto sapa nak ??


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Matthew

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Matthew on Fri Sep 30, 2011 7:27 pm

    carlnain wrote:laju moto sapa nak ??

    Waduh2...setelah berkurun lamenye CARL9 ade jugak post kat KIPS forum....dah ade sarang labah2 kat page bro wuahauwaha.. lol!

    kipas

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kipas on Fri Sep 30, 2011 7:29 pm

    Matthew wrote:
    carlnain wrote:laju moto sapa nak ??

    Waduh2...setelah berkurun lamenye CARL9 ade jugak post kat KIPS forum....dah ade sarang labah2 kat page bro wuahauwaha.. lol!
    akhirnya berjumpa gak ko dgn abam kanai dlm porem nih...hehehe...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Matthew on Fri Sep 30, 2011 8:41 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    carlnain wrote:laju moto sapa nak ??

    Waduh2...setelah berkurun lamenye CARL9 ade jugak post kat KIPS forum....dah ade sarang labah2 kat page bro wuahauwaha.. lol!
    akhirnya berjumpa gak ko dgn abam kanai dlm porem nih...hehehe...

    Tulah pasai..Legend top rank postermaa??...tapi lepak 200% kat kedai ketam jeee..cheeh cherry

    kai sang

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kai sang on Fri Sep 30, 2011 10:27 pm

    bro lagend tuh carl9......

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Sat Oct 01, 2011 10:26 am

    Salam....
    jumpa kat kenduri kahwin ali weng... motor dah basuh setelah setahun tak basuh:)Smile

    hard ride bro

    kodng

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kodng on Mon Oct 03, 2011 1:16 am

    berape ramai diantara korang yang mampu angkat balik moto kips lepas terbaring (moto tu)?

    petang tadi aku lalu kat belakang rumah kawasan berpasir, bawah slow2, tiba-tiba terlepas clutch, enjin mati, aku tak sempat tahan terus terbaring kekiri. Aku cuba angkat, separuh je, terlepas. Sampai sekarang tangan terseliuh lagi ni...

    kipas

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kipas on Mon Oct 03, 2011 12:03 pm

    kodng wrote:berape ramai diantara korang yang mampu angkat balik moto kips lepas terbaring (moto tu)?

    petang tadi aku lalu kat belakang rumah kawasan berpasir, bawah slow2, tiba-tiba terlepas clutch, enjin mati, aku tak sempat tahan terus terbaring kekiri. Aku cuba angkat, separuh je, terlepas. Sampai sekarang tangan terseliuh lagi ni...
    kalo tak angkat...tak balik la beb...tido tepi moto kat tepi jalan la beb...nak senang angkat de carenyer beb...try serach kat you tube...cepat2 gi urut tgn tuh....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    carlnain

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by carlnain on Mon Oct 03, 2011 3:44 pm

    kai sang wrote:bro lagend tuh carl9......

    aik dlm ni pon nak bahan aku ka...hahhaa Twisted Evil Twisted Evil

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    carlnain wrote:laju moto sapa nak ??

    Waduh2...setelah berkurun lamenye CARL9 ade jugak post kat KIPS forum....dah ade sarang labah2 kat page bro wuahauwaha.. lol!
    akhirnya berjumpa gak ko dgn abam kanai dlm porem nih...hehehe...

    Tulah pasai..Legend top rank postermaa??...tapi lepak 200% kat kedai ketam jeee..cheeh cherry

    Matthew ala2 ko je susah nak nampak muka.....g kdi ketam pon pasai undertray.
    sekali sekala maila lepak lama..


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Matthew

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Matthew on Tue Oct 04, 2011 9:54 am

    carlnain wrote:
    kai sang wrote:bro lagend tuh carl9......

    aik dlm ni pon nak bahan aku ka...hahhaa Twisted Evil Twisted Evil

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    carlnain wrote:laju moto sapa nak ??

    Waduh2...setelah berkurun lamenye CARL9 ade jugak post kat KIPS forum....dah ade sarang labah2 kat page bro wuahauwaha.. lol!
    akhirnya berjumpa gak ko dgn abam kanai dlm porem nih...hehehe...

    Tulah pasai..Legend top rank postermaa??...tapi lepak 200% kat kedai ketam jeee..cheeh cherry

    Matthew ala2 ko je susah nak nampak muka.....g kdi ketam pon pasai undertray.
    sekali sekala maila lepak lama..

    Okla ...kalau ia pun jangan merajuk bang..nanti saya datng belanja makan nasi goreng kampung telur dadar kedai ketam k.. What a Face

    fareastz

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by fareastz on Fri Oct 07, 2011 4:02 pm

    kodng wrote:berape ramai diantara korang yang mampu angkat balik moto kips lepas terbaring (moto tu)?

    petang tadi aku lalu kat belakang rumah kawasan berpasir, bawah slow2, tiba-tiba terlepas clutch, enjin mati, aku tak sempat tahan terus terbaring kekiri. Aku cuba angkat, separuh je, terlepas. Sampai sekarang tangan terseliuh lagi ni...

    ari tu eksiden dpat jgak la angkat moto walopon kaki tergetar2...hehehee..tapi berat jgak moto ni...ekekeke...

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Tue Oct 25, 2011 1:39 pm

    Salam
    jom tts kat fazlina jom malam ni
    Kota damansara
    di harap semua ada lesen sebab banyak road block
    jemputan dari : Ali Victor Rafeal PAthamanathan

    kodng

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kodng on Tue Oct 25, 2011 3:22 pm

    fazlina tu nam akedai makan ke abg wadin?

    Matthew

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Matthew on Fri Nov 04, 2011 8:17 pm

    wadin wrote:Salam
    jom tts kat fazlina jom malam ni
    Kota damansara
    di harap semua ada lesen sebab banyak road block
    jemputan dari : Ali Victor Rafeal PAthamanathan

    Pathamanathan?? macam mane tu??

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Thu Dec 01, 2011 3:58 pm

    Salam 1 kips...
    Ali Victor Rafeal PAthamanathan telah lulus bfull setelah 18 tahun tiada lesen motor....beberapa kipper tahu pasal sejaranh mamat ini....rider tegar kips.....
    tahniah dari persatuan Chan Hoo Nam,persatuan tamilnisu....tahniah dari rider2 kips seluruh dunia
    rock dan ride


    safe ride

    AsTaLaVisTa

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by AsTaLaVisTa on Thu Dec 01, 2011 4:41 pm

    wadin wrote:Salam 1 kips...
    Ali Victor Rafeal PAthamanathan telah lulus bfull setelah 18 tahun tiada lesen motor....beberapa kipper tahu pasal sejaranh mamat ini....rider tegar kips.....
    tahniah dari persatuan Chan Hoo Nam,persatuan tamilnisu....tahniah dari rider2 kips seluruh dunia
    rock dan ride


    safe ride

    Selama neh x der lesen la yek.....Oho..patutla patah balik tgk road blok..hihihi... Laughing Laughing Laughing

    jaypan

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by jaypan on Thu Dec 01, 2011 5:02 pm

    Lesen L pon takde ke sebelum ni waktu ride...

    Matthew

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Matthew on Thu Dec 01, 2011 7:10 pm


    Macam mane takde lesen nii..lagi2 saya conpius degan name yang tercampur aduk ni..apakah history..Ali victor??

    kodng

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by kodng on Thu Dec 01, 2011 11:08 pm

    tahniah tuan padmanatahan ali kalimuthu
    pihak MIC ingin menjemput tuan ke majlis berbuka puasa kami sabtu ini bersempena dengan pencapaian tuan yang gilang-gemilang-ikan sembilang

    akhir kata, hutan terbakar makcik tak nampak, kude belang sibuk melepak. sekian vanakam.

    jaypan

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by jaypan on Fri Dec 02, 2011 10:15 am

    kodng wrote:tahniah tuan padmanatahan ali kalimuthu
    pihak MIC ingin menjemput tuan ke majlis berbuka puasa kami sabtu ini bersempena dengan pencapaian tuan yang gilang-gemilang-ikan sembilang

    akhir kata, hutan terbakar makcik tak nampak, kude belang sibuk melepak. sekian vanakam.

    Kekekkeke Razz

    wadin

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by wadin on Fri Dec 02, 2011 3:38 pm

    Salam...
    panjang sejarah en ali victor rafeal ini.....masa 1st TTS kawasaki kips, ali victor rafeal pun turun juga....muka dia memang ganas beb macam kalimuthu dari depan.dan dari tepi macam pathamanathan.....tapi sebenarnya tiada lesen, tapi masa tu , siapa pun berani tanya dia.....banyak lagi cerita tersembunyi:)SmileSmile
    Last last terus ambil b full

    safe ride

    Sponsored content

    Re: SEMBANG KOSONG KIPPERS /SEMBANG KIPS V9

    Post by Sponsored content Today at 4:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:11 pm