Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Share

    ranjau_berduri

    2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 14, 2010 12:46 am

    asal la de orang macam ni.. siannyer...

    ranjau_berduri

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 14, 2010 12:51 am

    bg aku, kita dah berkembang dari segi teknologi.....

    mamat

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by mamat on Mon Jun 14, 2010 2:11 am

    agk2 arh...p0y0 je mamat tuh....

    kurt2812

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by kurt2812 on Mon Jun 14, 2010 2:30 am

    pe maksud die??

    kurt2812

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by kurt2812 on Mon Jun 14, 2010 2:39 am

    ali_wng wrote:bg aku, kita dah berkembang dari segi teknologi.....

    pe kena dgn mamat tu?? ko kenal ke weng??

    dreamers_vault

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by dreamers_vault on Mon Jun 14, 2010 8:39 pm

    biorkan aje..org2 camtu mane2 pn ada

    kurt2812

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by kurt2812 on Tue Jun 15, 2010 6:28 am

    dreamers_vault wrote:biorkan aje..org2 camtu mane2 pn ada

    die igt sumer org ada minat yg sama mcm die kot..huhuhu!!! Suspect Suspect

    ranjau_berduri

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Tue Jun 15, 2010 9:18 am

    die ajak aku race pakai tayar kecik.... pastu bukak brake depan blakang... cam hampeh jer...

    Amir

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Amir on Tue Jun 15, 2010 11:27 am

    ali_wng wrote:die ajak aku race pakai tayar kecik.... pastu bukak brake depan blakang... cam hampeh jer...

    ke trek sudah. haha tgk dier msuk kona xyah pkai brek camner.

    dreamers_vault

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by dreamers_vault on Tue Jun 15, 2010 9:45 pm

    jgn dilayan...jika mentality mereka rendah..kalo kite layan..mentality kite pn rendah cam dia jugak nanti Smile

    fit_krr150

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by fit_krr150 on Thu Jun 17, 2010 2:20 am

    budk2 bru nak up kot...
    ades....

    ranjau_berduri

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Thu Jun 17, 2010 10:27 am

    saya pun baru lg pakai motor bro...

    suhaimisobrie

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by suhaimisobrie on Thu Jun 17, 2010 10:43 am

    jgn dilayan...aku paling benci bl org dok bakar2 ajak race...apa itu jek ke kemahiran yg org seagama & sebangsa dgnku ada??

    Ramai yg pakai kips ni dr pandangan aku bukan jenis yg kaki racing @ jd mat rempit tp jenis yg cintakn jentera 2 roda ni.aku plg suka ngan team kips ni sbb sumenya ramah2,mudah mesra & xsombong s'ta x membangga diri... Dlm kips ni ler aku dpt b'kwn & b'kenalan dgn org yg dr pelbagai latar belakang.

    ranjau_berduri

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Thu Jun 17, 2010 11:26 am

    but.. i love mat rempit.... AAAUUUWWW........

    suhaimisobrie

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by suhaimisobrie on Thu Jun 17, 2010 12:04 pm

    ali_wng wrote:but.. i love mat rempit.... AAAUUUWWW........

    rupanya ngko ler yg pakai skirt pendek kat jln susur tue.pura2 g tunning motor konon

    [size=18kantoi sudah!

    mainjet290

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by mainjet290 on Thu Jun 17, 2010 12:08 pm

    suhaimisobrie wrote:jgn dilayan...aku paling benci bl org dok bakar2 ajak race...apa itu jek ke kemahiran yg org seagama & sebangsa dgnku ada??

    Ramai yg pakai kips ni dr pandangan aku bukan jenis yg kaki racing @ jd mat rempit tp jenis yg cintakn jentera 2 roda ni.aku plg suka ngan team kips ni sbb sumenya ramah2,mudah mesra & xsombong s'ta x membangga diri... Dlm kips ni ler aku dpt b'kwn & b'kenalan dgn org yg dr pelbagai latar belakang.

    agreed/setuju....aku dulu mase mule2 pakai kips,budak2 moto YAngMAHAl(konon2 la kan mahal)boleh panggil aku cina bukit..haramjadah betul kan,tp aku malas mau layan orang2 macam tu..budak2 agas la katakan,baru mau naik pastu baru blajo bawak moto de clucth da mau eksen..

    mamat

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by mamat on Sat Jun 19, 2010 12:20 am

    suhaimisobrie wrote:
    ali_wng wrote:but.. i love mat rempit.... AAAUUUWWW........

    rupanya ngko ler yg pakai skirt pendek kat jln susur tue.pura2 g tunning motor konon

    [size=18kantoi sudah!

    PAYUUUUUUUNGGGGG!!!!!!!!!!!

    kurt2812

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by kurt2812 on Sat Jun 19, 2010 4:43 am

    die rasa die je yg bagus kotr bdak tu..dr club mana die tu??

    Jebat_Mka.75

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Jebat_Mka.75 on Sun Jun 20, 2010 9:03 pm

    Aku dah penat klau takat nak melayan bebudak tak cukup umur yang ingat dia yang paling terer bawak moto nih...Konon2 bukak brek depan belakang n pakai tayar kecik dah teramat berani lah tu...tu je la budak kita pandai..tunjuk berani tanpa guna AKAL FIKIRAN yg ALLAH kurniakan...dah tu suka sukie ajak org race. Nak mampus sgt pegi lah mampus sorang...yang tunjuk berani ajak org tu apasal ??? ALLAH bg otak utk berfikir bkn letak kat lutut. Sudah lah tu Ali...jgn layankan budak mcm tu...kita layan org bodoh kita pun sama bodoh...lantak kan dia nak cakap apa pun.

    ranjau_berduri

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Sun Jun 20, 2010 9:25 pm

    ui... kena la layan.... syokk gak kekadang layan geng2 ni bersembang... hehehe... cter pom pang, alih2 nak men dalam bandor jer.. nak tunjuk kejantanan.. kui2....

    Jebat_Mka.75

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Jebat_Mka.75 on Mon Jun 21, 2010 1:27 am

    ali_wng wrote:ui... kena la layan.... syokk gak kekadang layan geng2 ni bersembang... hehehe... cter pom pang, alih2 nak men dalam bandor jer.. nak tunjuk kejantanan.. kui2....
    Laa...takkan main dalam bandar je kot...ajak dia main Dari JB ke KL la...tanya dia ada telo ke tak ??? Hahaha...bangang punya budak...

    mamat

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by mamat on Mon Jun 21, 2010 2:12 am

    ntah ali.....dari jb-kL...mak ai....bpe kil0 tuh???gile2....haha....

    Jebat_Mka.75

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Jebat_Mka.75 on Mon Jun 21, 2010 2:18 am

    Baru dekat 400 kilo...tekan straight 150 ke 160 takde hal punya...moto Ali kuat...betul tak ?

    ranjau_berduri

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 21, 2010 9:12 am

    kalo rembat 150-160 bek pakai rxz jer.... layan 200 baru ler zx6...

    mainjet290

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by mainjet290 on Mon Jun 21, 2010 5:31 pm

    ali_wng wrote:kalo rembat 150-160 bek pakai rxz jer.... layan 200 baru ler zx6...
    hehehe..baru ada telo

    Sponsored content

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Sponsored content Today at 2:03 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:03 pm