Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Share

    Jebat_Mka.75

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Jebat_Mka.75 on Mon Jun 21, 2010 10:17 pm

    mainjet290 wrote:
    ali_wng wrote:kalo rembat 150-160 bek pakai rxz jer.... layan 200 baru ler zx6...
    hehehe..baru ada telo
    Masalahnya kippers mmg ada telo...budak tu ada telo ke tak ??? Hahahaha....

    ranjau_berduri

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 21, 2010 10:24 pm

    die xde 2.. 2yg brani.. serius beb, mamat tu cuma ade 1 telur jer... penyakit benda ntah dlu... cian kat die..

    Jebat_Mka.75

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Jebat_Mka.75 on Mon Jun 21, 2010 10:34 pm

    ali_wng wrote:die xde 2.. 2yg brani.. serius beb, mamat tu cuma ade 1 telur jer... penyakit benda ntah dlu... cian kat die..
    Laaa...kena penyakit angin pasang ghupe nye...patut la tinggal sebijik je...kesian..kesiaan..kesiaaan..kesiaaaan..kesiaaaaan...

    jayjeffrey

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by jayjeffrey on Wed Jun 23, 2010 5:24 am

    nih macam penyakit owner kips... bwk kips nih mmg menarik perhatian rempit2 yg ingat telo diorg oversized sangat tu... sekarang ancaman bebudak nih dah jadi macam daily routine aku dari rumah ke office tiap tiap hari, biar je diorang, kalau menang dapat duit boleh la layan skit, ni lagi nak bayar petrol/2T dan tayar untuk kemenangan yg langsung tidak membanggakan Razz

    mainjet290

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by mainjet290 on Wed Jun 23, 2010 1:03 pm

    Jebat_Mka.75 wrote:
    ali_wng wrote:die xde 2.. 2yg brani.. serius beb, mamat tu cuma ade 1 telur jer... penyakit benda ntah dlu... cian kat die..
    Laaa...kena penyakit angin pasang ghupe nye...patut la tinggal sebijik je...kesian..kesiaan..kesiaaan..kesiaaaan..kesiaaaaan...
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.....gelak beso aku,ingat nak ajak satu kampung je p pakat gelak kat dia reramai..

    Jebat_Mka.75

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Jebat_Mka.75 on Wed Jun 23, 2010 9:52 pm

    mainjet290 wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    ali_wng wrote:die xde 2.. 2yg brani.. serius beb, mamat tu cuma ade 1 telur jer... penyakit benda ntah dlu... cian kat die..
    Laaa...kena penyakit angin pasang ghupe nye...patut la tinggal sebijik je...kesian..kesiaan..kesiaaan..kesiaaaan..kesiaaaaan...
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.....gelak beso aku,ingat nak ajak satu kampung je p pakat gelak kat dia reramai..
    Tu kira nasib dia baik la tinggal sebijik...wat dua2 kena sedut...langsung jadi khunsa...wargh kah kah kah kah kah kah....

    kliaepot

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by kliaepot on Thu Jun 24, 2010 2:41 am

    ali_wng wrote:asal la de orang macam ni.. siannyer...

    makanya memang lakhnat ler mamat ni...

    Sponsored content

    Re: 2 comment ntah ape2 kat halaman FB aku...

    Post by Sponsored content Today at 7:31 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:31 pm