Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    RIDE JELAJAH KIPS KE SELATAN 11-13 JUN 10

    Share

    mamat

    Re: RIDE JELAJAH KIPS KE SELATAN 11-13 JUN 10

    Post by mamat on Tue Jun 22, 2010 3:33 am

    mintak maap la pada br02 yg j0in ride kat jb temp0h ari c0z main cau
    gitu jewk time kt asrama utm tuh.....
    c0z pg tuh aq ader hal skit s0 terpaksa blik,lau nk ik0tan nk je folow zulperlis ant0 korang time nk grk pahang ur....
    agi p0wn pg tuh smua tid0...aq dpt jmpe lst skali tuh time nk kasi kunci
    bilik pada sapa tue ek??(lupa nama dia)hhehehe....
    dia0wng ber2 je aq dpt slm lst skali n diowng ber2 la subuh2 agy dah
    lap2 m0t0(kips kr) yg terkena kuman2 ,najis2 serta air kopi kaw time
    ujan tuh...
    yg len smua kat blik ngah bla...bla....bla...bl0...hehehe.....

    mal 5190

    Re: RIDE JELAJAH KIPS KE SELATAN 11-13 JUN 10

    Post by mal 5190 on Tue Jun 22, 2010 3:48 am

    patut la pagi tu aku rse mcm x cukup org je..
    rupe nye kau bla..
    haha!
    mlm ade,siang hilang..

    mamat

    Re: RIDE JELAJAH KIPS KE SELATAN 11-13 JUN 10

    Post by mamat on Tue Jun 22, 2010 3:49 am

    hahaha....
    dah la aq tid0 bilik s0wng2....
    b0san giler...keh3...
    papewp0n ride nie da best...huhu...!!

    zalie78

    Re: RIDE JELAJAH KIPS KE SELATAN 11-13 JUN 10

    Post by zalie78 on Tue Jun 22, 2010 9:19 am

    mamat wrote:mintak maap la pada br02 yg j0in ride kat jb temp0h ari c0z main cau
    gitu jewk time kt asrama utm tuh.....
    c0z pg tuh aq ader hal skit s0 terpaksa blik,lau nk ik0tan nk je folow zulperlis ant0 korang time nk grk pahang ur....
    agi p0wn pg tuh smua tid0...aq dpt jmpe lst skali tuh time nk kasi kunci
    bilik pada sapa tue ek??(lupa nama dia)hhehehe....
    dia0wng ber2 je aq dpt slm lst skali n diowng ber2 la subuh2 agy dah
    lap2 m0t0(kips kr) yg terkena kuman2 ,najis2 serta air kopi kaw time
    ujan tuh...
    yg len smua kat blik ngah bla...bla....bla...bl0...hehehe.....
    aku ngan nopal...lah yg kau bagi kunci tu mamat...

    Sponsored content

    Re: RIDE JELAJAH KIPS KE SELATAN 11-13 JUN 10

    Post by Sponsored content Today at 8:22 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:22 am