Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    ONE DAY RIDE KE SG PETANI/PANTAI MERDEKA

    Share

    adzhar

    ONE DAY RIDE KE SG PETANI/PANTAI MERDEKA

    Post by adzhar on Thu Jun 24, 2010 6:25 pm

    Asssalamualaikum kpda kippers semua....20/06/2010 kippers utara telah mengadakan ONE DAY RIDE KE SG PETANI PAGE 2....di sini aku berpuas hati dgn aktiviti yg dijalankan....aku ingin berterima kasih kepada kippers2 dr alor setar yg ssgup dtg untuk turut serta......dan juga kpda semua kippers JASA ANDA TETAP KU KENANG......kippers2 yang turut serta
    1)KHALIS a.k.a RAMBOKID-MARSHALL YG BERBAKAT (BM)
    2)AIDIL a.k.a GREEN SONIC-CREATIVE & SELALU MENGGEMPARKAN RIDERS2 LAIN (BM)
    3)CIKGU ZAM-JOKER YG MENGHIBURKAN (NIBONG TEBAL)
    4)MAT FZ-BEN SPIES PENANG (BM)
    5)SHAHRUL FZ-CALON PROFESIONAL PHOTOGRAPHER (PENANG)
    6)SIVA-COOL MACHAAA!!!! (NIBONG TEBAL)
    7)FIT-KRR150-RIDER WITH STYLE ALEX DIVIDSIO (PENAGA)
    8)BRO MIE-SPORTING & PERAMAH (ALOR SETAR)
    9)MUAZ MELAKA-WAJAH SELAMBA DGN IDEA2 YG BERNAS (ALOR SETAR)
    10)ZACK-AGAK PEMALU CIKET TP CERIA











    Anyway you all semua BEST LAA!!!!!Terima kasih........Jumpa lagi di NEXT TT.Maaf jika ada salah silap sekian comment dr aku ABG AT


    Last edited by adzhar on Sat Jul 03, 2010 5:07 pm; edited 1 time in total

    zackgurun

    CAya Lah BrO 8)

    Post by zackgurun on Fri Jun 25, 2010 7:25 pm

    pemalu ek bro huhu Razz

    biler nak bukak event lagi bro Smile da gian ni nak ride ramai2.. Twisted Evil


    ari tu tak sempat nak pannnaassss laaa huhuhu sunny lol! lol!

    zam tiger

    Re: ONE DAY RIDE KE SG PETANI/PANTAI MERDEKA

    Post by zam tiger on Sat Jun 26, 2010 10:39 pm

    hahahaha..............
    laen kali kita ride p cri gadis plak...
    kikiki.......

    muaz melake

    Re: ONE DAY RIDE KE SG PETANI/PANTAI MERDEKA

    Post by muaz melake on Sun Jun 27, 2010 2:51 pm

    adzhar wrote:Asssalamualaikum kpda kippers semua....20/06/2010 kippers utara telah mengadakan ONE DAY RIDE KE SG PETANI PAGE 2....di sini aku berpuas hati dgn aktiviti yg dijalankan....aku ingin berterima kasih kepada kippers2 dr alor setar yg ssgup dtg untuk turut serta......dan juga kpda semua kippers JASA ANDA TETAP KU KENANG......kippers2 yang turut serta
    1)KHALIS a.k.a RAMBOKID-MARSHALL YG BERBAKAT (BM)
    2)AIDIL a.k.a GREEN SONIC-CREATIVE & SELALU MENGGEMPARKAN RIDERS2 LAIN (BM)
    3)CIKGU ZAM-JOKER YG MENGHIBURKAN (NIBONG TEBAL)
    4)MAT FZ-BEN SPIES PENANG (BM)
    5)SHAHRUL FZ-CALON PROFESIONAL PHOTOGRAPHER (PENANG)
    6)SIVA-COOL MACHAAA!!!! (NIBONG TEBAL)
    7)FIT-KRR150-RIDER WITH STYLE ALEX DIVIDSIO (PENAGA)
    8)BRO MIE-SPORTING & PERAMAH (ALOR SETAR)
    9)MUAZ MELAKA-WAJAH SELAMBA DGN IDEA2 YG BERNAS (ALOR SETAR)
    10)ZACK-AGAK PEMALU CIKET TP CERIA






    Anyway you all semua BEST LAA!!!!!Terima kasih........Jumpa lagi di NEXT TT.Maaf jika ada salah silap sekian comment dr aku ABG AT
    salam..24 jun haritu g penang.g mega fortune..angkat jaket harga rm270..tp dapat less rm135..waktu balik ke alor star..jumpa mamat2 kips kat sana..dalam 3 orang..dah ajak masuk forum..diorang kata orait..so ada TTS terdekat bleh la ajk budak2 baru ni g skali..ha2

    Sponsored content

    Re: ONE DAY RIDE KE SG PETANI/PANTAI MERDEKA

    Post by Sponsored content Today at 4:20 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:20 am