Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Share

    ninja green

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ninja green on Thu Jul 22, 2010 3:18 pm

    Bro mamat, sy nak order T-shirt kips ni lagi boleh ke..??

    zampd

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by zampd on Thu Jul 22, 2010 5:22 pm

    ok bro mamat............aku dah bank in kelmarin...........nama dan alamat sila check PM...........

    anakjin

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by anakjin on Thu Jul 22, 2010 8:58 pm

    Salam bro.. mamat. Saya dah bank in duit rm30.
    alamat nanti saya hantar.(sms)

    ammen

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ammen on Fri Jul 23, 2010 2:02 am

    salam bro...
    den pon nak order jugak...
    ammen jb saiz xl...
    duit nak tt ker nak dtg jb jer hantar baju then baru bayar ??

    kiperijau

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kiperijau on Fri Jul 23, 2010 10:24 pm

    bro..leh oder lg ka..cantik design..

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Sat Jul 24, 2010 3:43 pm

    0RDER MASIH DIBUKA.....
    SESIAPA YG BEL0M BAYAR SILA JELASKAN PEMBAYARAN ANDA SECEPAT MUNGKIN.....
    UTK MEMPERCEPATKAN URUSAN INI.......TQ.....

    pirate

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by pirate on Sat Jul 24, 2010 8:26 pm

    mamat turun tts mlm ni aq byr bju tu kat tasik idaman

    paeach

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by paeach on Sun Jul 25, 2010 1:46 am

    pirate wrote:mamat turun tts mlm ni aq byr bju tu kat tasik idaman

    ait?
    mamat bukan ddk kat johor ke?
    kalau dia leh turun tu pelik la..
    lol! lol!

    Kawa_ninja87

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by Kawa_ninja87 on Sun Jul 25, 2010 3:33 am

    mamat wrote:SALAM SEMUA............

    NAMPAKNYA PR0SES PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MULAI HARI INI.....
    HARGA TERBARU UTK TSHIRT INI DPT DIKURANGKAN PADA RM25......
    JADI SESIAPA YG BAJUNYA DIPOS HENDAKLAH TAMBAH RM5......
    BAGI AREA2 J0H0R SAYA LEH HANTAR SENDIRI BY HAND TERUS....

    BAGI SESIAPA YG BEL0M MEMBERIKAN SAIZ ATAU INGIN MENUKAR SILA BERITAHU SEGERA!!!!!!!!

    SAIZ::::::::::::
    S 38 , M 40 , L 42 , XL 44 , XXL 46 , XXXL 48 , XXXXL 50...........


    0LEH ITU SESIAPA YG BELUM ADA LAGI TSHIRT KIPS ATAU INGIN MENAMBAH KOLEKSI MASIH DIBOLEHKAN LAGI.....

    BUKAN SELALU O0O ORDER TSHIRT INI DIBUKA UTK TEMPAHAN.......1 KIPPERS 1 MALAYSIA

    PEMBAYARAN:

    MAYBANK::::::::101468243372::::::::
    NAMA TERTERA:::::::SYED MUHAMMAD:::::::::


    SILA SMS NAMA ANDA SELEPAS BANK IN DUITNYA....HARAP MAKLUM......
    [size=18]N0 HP:::::0177138559::::::[/size]

    KERJASAMA DARI K0RANG SEMUA AMAT DIHARAPKAN UTK MEMPERCEPATKAN URUSAN INI.....TERIMA KASIH........

    SENARAI NAMA YANG NAK ORDER......(MINUMUM RASENYER DLM 30 HELAI)


    1. MAMAT L
    2. ZALIE78 XXXL
    3. MAINJET L
    4. YAN_9482 XXXL
    5. ALEP XXL
    6. ALI_WNG (2) XXL & S
    7. NEKMAN M
    8. .ZAMPD XXXL PAID
    9. ROKET TERBANG S
    10. HELMYNYTE89 M
    11. .ASR0LSANI L PAID
    12. MAL 5190 M
    13. PIRATE L
    14. WAN TUAH L
    15. KAWA_NINJA87 XL
    16. MOHD NADZLEY L
    17. JEBAT_MKA.75 XXL
    18. FENDI3Z L
    19. KIRA0021 XL
    20. IZ 88 M
    21. KH0R L
    22. KASSIM SELAMAT M
    23. KICK_ING0AL M
    24. FAIZ_KRR XL
    25. EN WADIN XXXL
    26. LON XL
    27. SYAFIQ 1193 XXL PAID
    28. RAMJAI_1011 XXL
    29. GREATEACHERJEFF
    30. MAN TOYA XXL
    31. WENGWENG M
    32. MATTHEW M
    33. AMIRBURN M
    34. ISHE S
    35. ANAKJIN XXXL PAID
    36. AMMEN JB XL


    HASIL DARIPADA PERBINCANGAN SAYA ,FIN DAN MAINJET BARU2 INI......
    DESIGN BARU TELAH DIBUAT MENGGANTIKAN DESIGN SEBELUM INI........
    INI KERANA DESIGN BARU INI DILIHAT LEBIH MENARIK.........



    Bro Mamat, awatnya x update name aku...
    aku nk tukar size...aku nk XXL....

    ranjau_berduri

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ranjau_berduri on Sun Jul 25, 2010 5:17 pm

    nama aku pun xupdate lg neh....

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Mon Jul 26, 2010 5:54 pm

    ali_wng wrote:nama aku pun xupdate lg neh....

    s0ri2...br0dband ada 0wg amik..s0 bkk ternet p0wn xslalu sgt....
    lau lmbat update s0ri semua...

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Mon Jul 26, 2010 6:28 pm

    paeach wrote:
    pirate wrote:mamat turun tts mlm ni aq byr bju tu kat tasik idaman

    ait?
    mamat bukan ddk kat johor ke?
    kalau dia leh turun tu pelik la..
    lol! lol!


    hahaha.....tau p0wn......

    asrolsani

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by asrolsani on Mon Jul 26, 2010 7:46 pm

    sapa yg dah order sila buat pembayaran sekarang.....
    tak sabar nak pakai baju baru nih...

    ammen

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ammen on Tue Jul 27, 2010 10:18 am

    bro...aku nak hapdet...nak dua helai...
    dat mean rm50 kan ?? orait...ku bayar skrg...

    kingslayer

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kingslayer on Tue Jul 27, 2010 12:30 pm

    bro, kalo sempat aku nak masuk line.

    kingslayer XXL - 1pc, L - 1pc

    tokkiburn

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by tokkiburn on Tue Jul 27, 2010 12:41 pm

    aku pun nak jugaklah kalau sempat buat raya.. raya dah dekat ni. x yah nak beli lumberjack ker, levies ker, lois ker,
    kasi tokki L-1pc, M-1pc kasi wife tercinta.

    ammen

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ammen on Wed Jul 28, 2010 1:06 pm

    bro...jgn lupa hapdet...
    aku da bayar...jgn lupa kirim brg nyer...
    kalo dpt sebelum raya pon cantek jugak...
    leh wat pakai time raya kang...

    ranjau_berduri

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ranjau_berduri on Wed Jul 28, 2010 1:17 pm

    tokkiburn wrote: aku pun nak jugaklah kalau sempat buat raya.. raya dah dekat ni. x yah nak beli lumberjack ker, levies ker, lois ker,
    kasi tokki L-1pc, M-1pc kasi wife tercinta.
    sehati dan sejiwaaaannngg....

    kiperijau

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kiperijau on Wed Jul 28, 2010 10:29 pm

    bro..masuk list skali..size M..
    bile leh siap bro..xsabar nk amik.heee

    siap bank in nti ku meseg..

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Wed Jul 28, 2010 10:31 pm

    kiperijau wrote:bro..masuk list skali..size M..
    bile leh siap bro..xsabar nk amik.heee

    siap bank in nti ku meseg..

    0RAIT.....RAMAI XBAYAR AGY,,,,,CEPAT BAYAR CEPAT DAPAT....

    kiperijau

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kiperijau on Wed Jul 28, 2010 10:43 pm

    orets bro. kalo siap aku blk bpahat..aku amik kt cne jer la..
    slalunyer 2 mgu skali ader kt kg..haha

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Wed Jul 28, 2010 10:48 pm

    kiperijau wrote:orets bro. kalo siap aku blk bpahat..aku amik kt cne jer la..
    slalunyer 2 mgu skali ader kt kg..haha

    0rait....0wg bp upenyer...0k blk bp r0ger2 aq....

    YAN_9482

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by YAN_9482 on Mon Aug 02, 2010 5:23 pm

    mamat kau listingkanlah nama geng2 yang dah bayar....

    asrolsani

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by asrolsani on Mon Aug 02, 2010 6:10 pm

    yg belum bayar tu bila nak bayar nih?
    da masuk ogos ni... dah jadi t-shirt edisi ogos dah....
    tak sempat bawak g mega tts kat melaka.
    wat baju raya sempat tak ni?

    Jebat_Mka.75

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by Jebat_Mka.75 on Tue Aug 03, 2010 2:06 am

    asrolsani wrote:yg belum bayar tu bila nak bayar nih?
    da masuk ogos ni... dah jadi t-shirt edisi ogos dah....
    tak sempat bawak g mega tts kat melaka.
    wat baju raya sempat tak ni?
    Wat baju raya sempat kot...hehehe ...nak wat pakai time TTS Mega memang kompom tak sempat...kalo sempat siap pun...mau bengkok bahu si Mamat nak bawak baju tu semua turun Melaka...hehehe...Tuan Tanah tamo mara haa...gurau saja...hihihi...

    Sponsored content

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by Sponsored content Today at 6:02 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:02 am