Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Share

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Tue Oct 12, 2010 9:53 pm

    hari ni i dah call mereka 3 kali~

    mereka beritau saya barang ku telah kirim pd 5\oct!!!!

    tapi ku pun tak de menerima ape ape pun Mad

    dia cakap dia check lagi Sad tak tau nak tunggu sampai bila Sad

    asrolsani

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by asrolsani on Tue Oct 12, 2010 10:04 pm

    greateacherjeff wrote:hari ni i dah call mereka 3 kali~

    mereka beritau saya barang ku telah kirim pd 5\oct!!!!

    tapi ku pun tak de menerima ape ape pun Mad

    dia cakap dia check lagi Sad tak tau nak tunggu sampai bila Sad

    aik??
    bro zalie kena tolong nih

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Tue Oct 12, 2010 10:12 pm

    kat mane bro zalie?? I dah tunggu tshirt tu sampai leher ku panjang cam tiang Sad

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Wed Oct 13, 2010 1:07 am

    greateacherjeff wrote:kat mane bro zalie?? I dah tunggu tshirt tu sampai leher ku panjang cam tiang Sad



    td petand aq suda g office dia bt0l la dia ckp suda bg 5 haribuln tuh....
    ps2 t dia check balik......harap besabo ye bro....tk0t tbg slh org kot....
    abis la....hehehehe..... Basketball Basketball Basketball Twisted Evil Twisted Evil

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Wed Oct 13, 2010 1:08 am

    wengweng wrote:aku lupe aku pon ade bli gak baju nie..ahaks
    arini aku br perasan...lol


    tau p0wn br0....da bgtau su0 bg alamat tuk dpos tp br0 senyap saja...
    xma0 ka???hehehe...... Laughing Laughing Laughing

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Wed Oct 13, 2010 1:13 am

    yala~ sama dia beritau saya~~dah hantar Shocked skrg saya dah mula risau t shirt ku la Sad

    zalie78

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by zalie78 on Thu Oct 14, 2010 1:38 am

    greateacherjeff wrote:yala~ sama dia beritau saya~~dah hantar Shocked skrg saya dah mula risau t shirt ku la Sad

    dah dapt lom bro?kalau x dapat bagi la airwaybill no aku tlg cek kan..

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Thu Oct 14, 2010 1:41 am

    zalie78 wrote:
    greateacherjeff wrote:yala~ sama dia beritau saya~~dah hantar Shocked skrg saya dah mula risau t shirt ku la Sad

    dah dapt lom bro?kalau x dapat bagi la airwaybill no aku tlg cek kan..

    belom Sad ku cal mereka hari ni juga~ kata dah send ke HQ check Question

    harap bro zalie blh tolong2 Laughing

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Thu Oct 14, 2010 1:59 am

    aoe ti airwaybill no.?? tak de kat saye lah~~ kat mamat sana??

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Thu Oct 14, 2010 2:36 am

    emmmm....td ptg aq suda g ofice dia.....
    dia ada tnjuk yg br0 da mnerima siap tanda tgan ngn ic agy.....
    c0py ner ada pd sya.....tp cmner br0 ley xpat agy??

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Thu Oct 14, 2010 2:40 am

    mamat wrote:emmmm....td ptg aq suda g ofice dia.....
    dia ada tnjuk yg br0 da mnerima siap tanda tgan ngn ic agy.....
    c0py ner ada pd sya.....tp cmner br0 ley xpat agy??

    tu lah saye hairan Question saya tak dapat mcmmane boleh dapat ttgn?? mak saye pun tak de menerima ape2 Question
    haiz t shirt kips ku..."sedih" Sad

    harap bro zalie dpt tolong2 Sad

    zalie78

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by zalie78 on Thu Oct 14, 2010 9:55 am

    greateacherjeff wrote:
    mamat wrote:emmmm....td ptg aq suda g ofice dia.....
    dia ada tnjuk yg br0 da mnerima siap tanda tgan ngn ic agy.....
    c0py ner ada pd sya.....tp cmner br0 ley xpat agy??

    tu lah saye hairan Question saya tak dapat mcmmane boleh dapat ttgn?? mak saye pun tak de menerima ape2 Question
    haiz t shirt kips ku..."sedih" Sad

    harap bro zalie dpt tolong2 Sad

    kalau ada awb no aku cuba tolong..anyway bro duduk mano?

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Thu Oct 14, 2010 12:26 pm

    zalie78 wrote:
    greateacherjeff wrote:
    mamat wrote:emmmm....td ptg aq suda g ofice dia.....
    dia ada tnjuk yg br0 da mnerima siap tanda tgan ngn ic agy.....
    c0py ner ada pd sya.....tp cmner br0 ley xpat agy??

    tu lah saye hairan Question saya tak dapat mcmmane boleh dapat ttgn?? mak saye pun tak de menerima ape2 Question
    haiz t shirt kips ku..."sedih" Sad

    harap bro zalie dpt tolong2 Sad

    kalau ada awb no aku cuba tolong..anyway bro duduk mano?

    Bro zalie~ i duduk kat taman batu, yg berdekatan jinjang selantan atau lebih mudah belakang BREM MALL atau di tepi jalan kuching~

    flat 4 tingkat i depan padang tu(arrow tu)

    google map dgn "taman batu"~

    zalie78

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by zalie78 on Thu Oct 14, 2010 12:43 pm

    greateacherjeff wrote:
    zalie78 wrote:
    greateacherjeff wrote:
    mamat wrote:emmmm....td ptg aq suda g ofice dia.....
    dia ada tnjuk yg br0 da mnerima siap tanda tgan ngn ic agy.....
    c0py ner ada pd sya.....tp cmner br0 ley xpat agy??

    tu lah saye hairan Question saya tak dapat mcmmane boleh dapat ttgn?? mak saye pun tak de menerima ape2 Question
    haiz t shirt kips ku..."sedih" Sad

    harap bro zalie dpt tolong2 Sad

    kalau ada awb no aku cuba tolong..anyway bro duduk mano?

    Bro zalie~ i duduk kat taman batu, yg berdekatan jinjang selantan atau lebih mudah belakang BREM MALL atau di tepi jalan kuching~

    flat 4 tingkat i depan padang tu(arrow tu)

    google map dgn "taman batu"~

    ok..tanya dengan mamat no ic dan tu betul tak ko punya?minta mamat fax kan kat ko dan tgk pengesahan tu..

    mamat ko tlh fax kan kat saya pengesahan tu atau bagi awb no leh tak?saya cuma nak membantu jer..

    wengweng

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by wengweng on Thu Oct 14, 2010 12:56 pm

    bro..aku nye ade lg x???

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Fri Oct 15, 2010 1:46 pm

    zalie78 wrote:
    greateacherjeff wrote:
    zalie78 wrote:
    greateacherjeff wrote:
    mamat wrote:emmmm....td ptg aq suda g ofice dia.....
    dia ada tnjuk yg br0 da mnerima siap tanda tgan ngn ic agy.....
    c0py ner ada pd sya.....tp cmner br0 ley xpat agy??

    tu lah saye hairan Question saya tak dapat mcmmane boleh dapat ttgn?? mak saye pun tak de menerima ape2 Question
    haiz t shirt kips ku..."sedih" Sad

    harap bro zalie dpt tolong2 Sad

    kalau ada awb no aku cuba tolong..anyway bro duduk mano?

    Bro zalie~ i duduk kat taman batu, yg berdekatan jinjang selantan atau lebih mudah belakang BREM MALL atau di tepi jalan kuching~

    flat 4 tingkat i depan padang tu(arrow tu)

    google map dgn "taman batu"~

    ok..tanya dengan mamat no ic dan tu betul tak ko punya?minta mamat fax kan kat ko dan tgk pengesahan tu..

    mamat ko tlh fax kan kat saya pengesahan tu atau bagi awb no leh tak?saya cuma nak membantu jer..


    cmner nk wat erk???
    great k0 da g ofice dia???

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Fri Oct 15, 2010 1:46 pm

    wengweng wrote:bro..aku nye ade lg x???



    ada beb......lau nk bg almat aq pos////

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Fri Oct 15, 2010 5:01 pm

    saya lom pigi office dia~~ tak tau abx punye office kat kl mane~

    zalie78

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by zalie78 on Sat Oct 16, 2010 12:14 am

    greateacherjeff wrote:saya lom pigi office dia~~ tak tau abx punye office kat kl mane~

    mana awb no nya?biar aku cek dengan boss diorang..mengikut pengalaman aku baju tu kompom dah kena rembat...kalau sah tu bukan sign bro

    nekman

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by nekman on Sat Oct 16, 2010 12:24 am

    mamat tak faham awb no tuh ape kot bro zalie... Cuba explain panjang skeet..

    ahb0y

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ahb0y on Sat Oct 16, 2010 3:31 am

    salam..bro kwn nak tanya baju tu ade lg x....salam muhibah dari kippers jb..blm join tts lg..huhuhuh

    zampd

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by zampd on Sat Oct 16, 2010 11:03 am

    ahb0y wrote:salam..bro kwn nak tanya baju tu ade lg x....salam muhibah dari kippers jb..blm join tts lg..huhuhuh

    ko roger si mamat tu............dia tu pon kippers jb gak............... Smile Smile

    zalie78

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by zalie78 on Sat Oct 16, 2010 10:14 pm

    nekman wrote:mamat tak faham awb no tuh ape kot bro zalie... Cuba explain panjang skeet..

    awb no tu no barang yg kita hantar tu ..bawah barcode..

    matbert

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by matbert on Sat Oct 16, 2010 11:15 pm

    bleh tempah lg ker nie?

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Sun Oct 17, 2010 3:28 pm


    Sponsored content

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am