Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Share

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Sat Jul 10, 2010 10:18 am

    wan tuah wrote:mamat dah bape ramai yg oder baju ni??tak update pun...

    sudah update.....setakat nie ada dlm 21 0RDER......
    MARI-MARI KELEDEK G0RENG!
    KELEDEK REBUS!
    KELEDEK PANGGANG!!!!!!

    wadin

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by wadin on Sat Jul 10, 2010 11:24 am

    salam...Smile
    Aku berminat .cantik design baju:)...kalau hantar by hand oleh En mamat boleH ke?Memandang semua KIPS laju:)sampaikan terangkat tayar SmileSmile ... lagi pun aku tak percaya pada pejabat pos...

    safe ride:)




    mainjet290

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mainjet290 on Sat Jul 10, 2010 11:45 am

    mamat wrote:BAJU-BAJU!!!!!!!
    MARI-MARI ORDER!!!!!

    mamat..sok kite promot kat dak lanchip..dapat lg skit da boleh p wat da baju

    kasim selamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kasim selamat on Sat Jul 10, 2010 1:51 pm

    asmkum mamat aku pnya saiz m tau,

    kasim selamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kasim selamat on Sat Jul 10, 2010 1:53 pm

    asmkum,mamat aku punya saiz m tau,t aku g thu bdak2 aku spe yg nak tempah,

    nekman

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by nekman on Sat Jul 10, 2010 4:18 pm

    kasim selamat wrote:asmkum,mamat aku punya saiz m tau,t aku g thu bdak2 aku spe yg nak tempah,
    Waa geng laju kluang dah berkampung kat forum nih.... welcome , leh join mega TTS nih pakai t-shirt baru..huhu
    Mamat bagilah saiz ukuran dalam cm untuk S,M,L,XL dan XXL, sebab kenkadang walau saiz M tapi ukuran dia tak sama....

    alep

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by alep on Sat Jul 10, 2010 6:41 pm

    nak xxl, brape harga?

    kick_ingoal

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kick_ingoal on Sat Jul 10, 2010 11:44 pm

    saya pon nak 1,tapi saiz x pasti la bro,kadang2 kena pakai saiz s,
    kadang2 kena pakai saiz m. apa2 hal nanti bro update balik

    iz 88

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by iz 88 on Sun Jul 11, 2010 1:30 am

    tuan tanah...knp letak sy saiz "L"
    bg saye saiz M ar........slalu pon pakia saiz S@M jer....t.Q

    mainjet290

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mainjet290 on Sun Jul 11, 2010 1:48 am

    kasim selamat wrote:asmkum mamat aku pnya saiz m tau,

    aik..baru nak p promot,korang da tau dulu..sok aku dgn mamat p amik bju kat burger pin

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Sun Jul 11, 2010 6:09 am

    wadin wrote:salam...Smile
    Aku berminat .cantik design baju:)...kalau hantar by hand oleh En mamat boleH ke?Memandang semua KIPS laju:)sampaikan terangkat tayar SmileSmile ... lagi pun aku tak percaya pada pejabat pos...

    safe ride:)

    EN WADIN NK SAIZ APE YEW??
    RASE NYER KAL0 HANTAR BY HAND UTK KAWASAN J0H0R SHJ......
    NAPE XPERCAYA PJABAT P0S??MCM ADA KISAH JE YG NAK DIK0NGSI...HEHE



    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Sun Jul 11, 2010 6:11 am

    mainjet290 wrote:
    kasim selamat wrote:asmkum mamat aku pnya saiz m tau,

    aik..baru nak p promot,korang da tau dulu..sok aku dgn mamat p amik bju kat burger pin

    0RAIT.....

    faiz_krr

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by faiz_krr on Sun Jul 11, 2010 11:01 am

    Mamat aku punya satu helai..saiz xL...ok?..Faiz_krr


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Mon Jul 12, 2010 6:45 am

    faiz_krr wrote:Mamat aku punya satu helai..saiz xL...ok?..Faiz_krr

    0rait....2 helai p0wn b0ley...

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Mon Jul 12, 2010 7:14 am

    HASIL DARIPADA PERBINCANGAN SAYA ,FIN DAN MAINJET
    BARU2 INI......
    DESIGN BARU TELAH DIBUAT MENGGANTIKAN DESIGN SEBELUM
    INI........
    INI KERANA DESIGN BARU INI DILIHAT LEBIH MENARIK.........


    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Mon Jul 12, 2010 9:42 pm

    BAJU-BAJU!!!
    MASIH DIBUKA LAGI UTK TEMPAHAN!!!!

    kasim selamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kasim selamat on Mon Jul 12, 2010 10:48 pm

    mamat bdak2 ak ade dlm 6org yg nk tempah,bsk atau lusa ak bgi nme bdak2 ak yg nk wt bju tu..

    wan tuah

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by wan tuah on Mon Jul 12, 2010 10:52 pm

    mamat aku oder lagi sehelai untuk bro Lon...saiz XL

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Tue Jul 13, 2010 9:32 pm

    SALAM SEMUA............

    RASANYA ORDER
    INI AKAN DIBUKA TEMPAHAN DALAM MASA 5 HARI
    LAGI SEBELUM PROSES PEMBAYARAN DILAKUKAN...
    0LEH ITU SESIAPA YG
    BELUM ADA LAGI TSHIRT KIPS ATAU INGIN MENAMBAH KOLEKSI DIHARAP
    TEMPAHLAH SKRG.....

    BUKAN SELALU O0O ORDER TSHIRT INI DIBUKA UTK
    TEMPAHAN.......
    1 KIPPERS 1 MALAYSIA

    syafiq1193

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by syafiq1193 on Tue Jul 13, 2010 10:20 pm

    ok bro aku selai.... XXL

    YAN_9482

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by YAN_9482 on Tue Jul 13, 2010 10:25 pm

    mamat aku punya minta tukar saiz. tukar kepada xxxl. dah makin besar rasanya sekarang nie.

    ramjai_1011

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ramjai_1011 on Tue Jul 13, 2010 10:43 pm

    hi bri, nama i ramesh i br je join website ini.
    aku berminat juga utk tshirt kawasaki, i nak tempah so mcm mn ye?harga? nak byr mcm mn? ada saiz xxl x?

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Tue Jul 13, 2010 10:47 pm

    ramjai_1011 wrote:hi bri, nama i ramesh i br je join website ini.
    aku berminat juga utk tshirt kawasaki, i nak tempah so mcm mn ye?harga? nak byr mcm mn? ada saiz xxl x?

    0k br0....weLc0me....
    harga dlm rm30.....by0 t gune akaun maybank aq...saiz smua ader...jangan risau,,,

    ramjai_1011

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ramjai_1011 on Tue Jul 13, 2010 11:01 pm

    klu mcm tu i nak tempah juga, saiz xxl, this my ctc num 019-3434725.. hantar mcm mn, sbb i kat kuantan ni????

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Wed Jul 14, 2010 1:42 am

    ramjai_1011 wrote:klu mcm tu i nak tempah juga, saiz xxl, this my ctc num 019-3434725.. hantar mcm mn, sbb i kat kuantan ni????


    0k...t i p0s...lau k0s p0s mgkin kena tmbah rm5...t i check blik kt pjbat p0s....lau dkt2 ni i hant0 by hand je...

    Sponsored content

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by Sponsored content Today at 11:58 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:58 am