Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Share

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Wed Jul 14, 2010 3:28 pm

    kalau boleh buat polo-T lebih baik ^^ sesuai untuk semau tempat~~ nampak formal sikit ^^

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Wed Jul 14, 2010 3:30 pm

    mamat wrote:BAJU-BAJU!!!
    MASIH DIBUKA LAGI UTK TEMPAHAN!!!!

    kalau budget nya tidak melebihi Rm 30 sy nak satu jg ^^

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Thu Jul 15, 2010 1:48 am

    greateacherjeff wrote:kalau boleh buat polo-T lebih baik ^^ sesuai untuk semau tempat~~ nampak formal sikit ^^

    nak wat semp0i n simple je br0...nak f0rmal bli lah bju paddok.....

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Thu Jul 15, 2010 2:05 am

    mamat wrote:
    greateacherjeff wrote:kalau boleh buat polo-T lebih baik ^^ sesuai untuk semau tempat~~ nampak formal sikit ^^

    nak wat semp0i n simple je br0...nak f0rmal bli lah bju paddok.....

    budget <rm30?? confirm??

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Thu Jul 15, 2010 2:33 am

    yup....lau p0s tmbah rm5....tp baju nie kal0 aq bincang dpt lagi murah aq akn inf0rm k0rang lagik yer.....

    greateacherjeff

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by greateacherjeff on Thu Jul 15, 2010 4:33 am

    mamat wrote:yup....lau p0s tmbah rm5....tp baju nie kal0 aq bincang dpt lagi murah aq akn inf0rm k0rang lagik yer.....

    k sy nak satu ya^^ ty

    faiz_krr

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by faiz_krr on Thu Jul 15, 2010 9:51 am

    mamat

    bro man toya order satu..XXL katanya..


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    deen325

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by deen325 on Thu Jul 15, 2010 11:19 am

    Mcm berminat tapi t-shirt yg saya order sebelum ni pun tak dapat lagi...
    tu yg malas nak order lain tu..

    wengweng

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by wengweng on Thu Jul 15, 2010 12:19 pm

    bro..sy nk 1 gak..saiz M
    sekian..

    asrolsani

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by asrolsani on Mon Jul 19, 2010 8:27 pm

    apa update?

    Matthew

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by Matthew on Mon Jul 19, 2010 8:55 pm

    bro sy berminat nak beli satu bro size m...

    r0cket_terbang

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by r0cket_terbang on Mon Jul 19, 2010 9:28 pm

    elopz... br0, erm.. saye naK knfem saiz, kalo saiz sme cam paddock, amek saiz S,

    makaseh....

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Mon Jul 19, 2010 11:35 pm

    SALAM SEMUA............

    NAMPAKNYA PR0SES PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MULAI HARI INI.....
    HARGA TERBARU UTK TSHIRT INI DPT DIKURANGKAN PADA RM25......
    JADI SESIAPA YG BAJUNYA DIPOS HENDAKLAH TAMBAH RM5......
    BAGI AREA2 J0H0R SAYA LEH HANTAR SENDIRI BY HAND TERUS....

    BAGI SESIAPA YG BEL0M MEMBERIKAN SAIZ ATAU INGIN MENUKAR SILA BERITAHU SEGERA!!!!!!!!

    0LEH ITU SESIAPA YG BELUM ADA LAGI TSHIRT KIPS ATAU INGIN MENAMBAH KOLEKSI MASIH DIBOLEHKAN LAGI.....

    BUKAN SELALU O0O ORDER TSHIRT INI DIBUKA UTK TEMPAHAN.......1 KIPPERS 1 MALAYSIA

    PEMBAYARAN:

    MAYBANK::::::::101468243372::::::::
    NAMA TERTERA:::::::SYED MUHAMMAD:::::::::


    SILA SMS NAMA ANDA SELEPAS BANK IN DUITNYA....HARAP MAKLUM......
    [size=18]N0 HP:::::0177138559::::::[/size]

    KERJASAMA DARI K0RANG SEMUA AMAT DIHARAPKAN UTK MEMPERCEPATKAN URUSAN INI.....TERIMA KASIH........

    amirburn

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by amirburn on Tue Jul 20, 2010 1:22 pm

    masih buka lagi untuk tempah tak?
    saya nak 1..hihi
    amirburn saiz M

    asrolsani

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by asrolsani on Tue Jul 20, 2010 1:30 pm

    ok aku dah bayar rm30 termasuk pos... check PM & SMS

    amirburn

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by amirburn on Tue Jul 20, 2010 3:56 pm

    masukkan name aku..aku terus g bank in..kali ni aku tak nak terlepas buat bj kippers ni..hihi

    syafiq1193

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by syafiq1193 on Tue Jul 20, 2010 3:57 pm

    ok dah bayar RM 30... aku dah SMS dan bg alamat untuk dipos...

    wadin

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by wadin on Tue Jul 20, 2010 4:15 pm

    salam....
    size xxxl
    wadin

    YAN_9482

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by YAN_9482 on Tue Jul 20, 2010 4:32 pm

    ari jummat atau sabtu 23 atau 24 julai nie aku balik bp. nanti aku bagi duit by hand jer.. macam mana

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Tue Jul 20, 2010 7:37 pm

    amirburn wrote:masukkan name aku..aku terus g bank in..kali ni aku tak nak terlepas buat bj kippers ni..hihi

    0RAIT.....

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Tue Jul 20, 2010 7:41 pm

    YAN_9482 wrote:ari jummat atau sabtu 23 atau 24 julai nie aku balik bp. nanti aku bagi duit by hand jer.. macam mana

    0RAIT...T K0 CONTACT AQ....

    ishe

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by ishe on Wed Jul 21, 2010 1:24 pm

    aku pon nak gak..kasi up name nanti aku bank in kan puluss nyer....sais S...

    mamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by mamat on Wed Jul 21, 2010 6:50 pm

    MANA LAGI YANG BELUM BAYAR.....
    TOLONG PANTAS UTK MEMPERCEPATKAN ORDER BAJU NIE........

    anakjin

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by anakjin on Wed Jul 21, 2010 10:33 pm

    salam... Bro.. leh order lagi x?
    saya nak order saiz xxxl.
    esok ptg saya bank in duit n sms alamat
    tq Azam (anakjin)

    kasim selamat

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by kasim selamat on Wed Jul 21, 2010 11:15 pm

    ok mamat ak skong ko dri depan...hak3x..

    Sponsored content

    Re: CADANGAN T-SHIRT KAWASAKI KIPS EDISI JULAI 2010

    Post by Sponsored content Today at 2:03 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:03 pm