Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Share
    avatar
    obie

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by obie on Fri Jul 09, 2010 7:46 pm


    "hang tengok jari aku ni ha, cramp abih layan corner...nsib baek x bengkok"
    avatar
    obie

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by obie on Fri Jul 09, 2010 8:12 pm

    fuhh...nampaknye pemandu pelancong kips (berbaju oren) sedang m'beri taklimat sambil makan.



    Sifu² dan taiko² yang handal dari KL...en. carl9



    Kippers² melawat sambil bergambar di Strawberry Park...nampak nye semua hepy² belaka dengan ride kali ini..






    Kippers telah tiba di Simpang Pulai setelah selamat meleper turun dari Cameron.



    Berhenti dan solat maghrib di RnR Sg. Perak



    Berhenti dan berkumpul d stesen minyak bukit merah, dimana marshall² memberi ucapan mengenai ride dan komen daripada riders...Dan akhir skali majlis m'baca doa selamat dan bersurai.........SEMUA RIDER BERPUAS HATI DAN HAPPY!!
    avatar
    wan tuah

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by wan tuah on Sat Jul 10, 2010 2:37 am

    sambungan dari kamera aku..





    Dr kura2, batmem dan gamafiber memberikan pose istimewa
    avatar
    wan tuah

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by wan tuah on Sat Jul 10, 2010 3:01 am





    avatar
    wan tuah

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by wan tuah on Sat Jul 10, 2010 3:19 am



    avatar
    wan tuah

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by wan tuah on Sat Jul 10, 2010 3:35 am





    menikmati ice cream cameron berperisa strawberi..memang sedap!!!
    avatar
    wan tuah

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by wan tuah on Sat Jul 10, 2010 3:47 am


    bergambar kenangan bersama pirate..
    avatar
    wan tuah

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by wan tuah on Sat Jul 10, 2010 4:13 am







    antara pose2 istimewa yg dapat dirakamkan..
    avatar
    obie

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by obie on Sat Jul 10, 2010 10:44 am

    PAKAT BOH GAMBO RAMAI2 WEH...
    avatar
    adzhar

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by adzhar on Sat Jul 10, 2010 1:56 pm

    Bersedia Kawan2 kita akan ber TTs SAWADIKAP Phase One , Padang Besar , Thailand ...
    avatar
    dreamers_vault

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by dreamers_vault on Sat Jul 10, 2010 2:29 pm

    waaa best best~! thumbs up
    avatar
    alep

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by alep on Sat Jul 10, 2010 6:33 pm

    obie wrote:Berkumpul di Tol Bandar Baharu

    ok x kalau speeding 160-180kmh dengan saddle bag? igt nak beli, alpinestar rm200, mana lebih baik, saddlebag atau tankbag?
    avatar
    pirate

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by pirate on Sat Jul 10, 2010 7:37 pm

    [img][/img]
    wan tuah
    [img][/img]
    mr ganaz.miji from rMc n singh is the king
    [img][/img]
    rmc geng
    [img][/img]
    [img][/img]
    geng2 cbr


    Last edited by pirate on Sun Jul 11, 2010 11:03 am; edited 2 times in total
    avatar
    alep

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by alep on Sun Jul 11, 2010 1:36 am

    memang la bro, 18hp vs 30hp, even meter 180kmh dorang pon bukan sama 180kmh kips ni bang ooii!
    avatar
    Ali Victor

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by Ali Victor on Sun Jul 11, 2010 3:05 pm

    salam 1 malaysia,
    Gua nak mohon maaf tak dapat join ride ke cameron minggu lepas... Motor gua jamn , rod bearing peeecccaaaahhh masa exit bukit beruntung....Lain masa kita repeat lagi:) Buat masa ini motor dlm workshop overhaul.
    gua nak ucapkan terimakasih pada abg Sam dan Abg Norw sebab escort gua exit bukit beruntung time motor Jamn...
    Ride hard or stay home:)
    Ali Victor Rafeal
    avatar
    asyraff

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by asyraff on Tue Jul 13, 2010 5:28 pm

    patot la tak nampak bro kat tapah..
    rupenye dah patah balek..hehe
    avatar
    kawesakai_penang

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by kawesakai_penang on Wed Jul 14, 2010 2:23 pm



    for more pics, skip ads

    izwan

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by izwan on Mon Jul 19, 2010 1:16 am

    sempoi la........

    izwan

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by izwan on Mon Jul 19, 2010 1:18 am

    u all the best....

    izwan

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by izwan on Mon Jul 19, 2010 1:32 am

    sawadikap...mai mi tang bang

    Sponsored content

    Re: RIDE TERJAH KABUS 2 (64bikers counted)

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Apr 24, 2017 11:24 am