Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    MCD KANTOI

    Share

    asyraff

    MCD KANTOI

    Post by asyraff on Thu Aug 05, 2010 2:51 pm

    wowww.. im pretty sure 90% of people will NEVER eat McDonalds again if they see this..


    http://MickeyDsTruth.com


    how can they seriously sell this stuff?..

    anakjin

    Re: MCD KANTOI

    Post by anakjin on Thu Aug 05, 2010 8:44 pm

    salam bro... mcm mana nak bukak?

    zalie78

    Re: MCD KANTOI

    Post by zalie78 on Fri Aug 06, 2010 5:09 pm

    x bleh bukak daaaa...ajar sket mcm mana nak bukak? bila click ashik suruh finish posting jer..

    mambang

    Re: MCD KANTOI

    Post by mambang on Fri Aug 06, 2010 6:04 pm

    aku pun...

    kurt2812

    Re: MCD KANTOI

    Post by kurt2812 on Sat Aug 07, 2010 2:03 am

    pendapat peribadi aku lka..
    aku rasa dah tgk video ni..ada 4 jenis hidangan mc'd ni..die letak dlm balang kaca..n di buarkan berbulan2 n tgk mcm ne keadaan hidangan burger yg kita gilakan tu jd basi dan berkulat...
    ok skrg tegur aku klo kenyataan aku ni salah..

    setiap benda ygbersifat organik pasti akan basi..manusia organik,manusia bila mati akan jd bangkai dan berulat mcm binatang lain kecuali jenazah org2 yg terpilih Allah s.w.t..
    makanan tu diperbuat drpd bahan organik contohnya yis..utk pembuatan roti berger..xda apa yg pelik klo makanan yg dah 8 minggu dibiarkan dlm balang kaca..dan basi n berulat..
    tp kita jgn pikiryg makanan tu akan berulat bila dah berada dlm perut kita..makan tu berulat sbb terdedah pada cahaya dan udara sekeliling yg membantu pembiakan mikroorganisma..
    dalam perut kita,ada gastris juice..cecair yg akan membunuh semua kuman2 yg ada dlm makanan..dlm usus,xkan jd mcm tu (ulat2)..klo dlm usus ada ulat mcm tu..tuan punya perut tu dah mati pon..

    cuma nak bg fakta takat yg aku tau je pasal iklan mc'd ni..aku pon x makan mc'd..sbbnya sentimen isu israel-palestin n mmg aku x minat makan benda2 ni..

    asyraff

    Re: MCD KANTOI

    Post by asyraff on Sat Aug 07, 2010 2:14 am

    copy bende tu and post kat wall kawan2..
    hehe

    linda9teen

    Re: MCD KANTOI

    Post by linda9teen on Thu Aug 12, 2010 1:11 pm

    asyraff,
    plz help. icant open it.

    asrolsani

    Re: MCD KANTOI

    Post by asrolsani on Thu Aug 12, 2010 2:07 pm

    aku nak tgk tapi banyak sangat step dia... malas aku nak bukak...
    aku makan mcD....mkn aiskrim dia....

    rayslasher

    Re: MCD KANTOI

    Post by rayslasher on Sun Aug 22, 2010 10:05 am

    senang jer... jangan klik kat adress tu... pegi search dan taip "mcdonald food the truth

    rayslasher

    Re: MCD KANTOI

    Post by rayslasher on Sun Aug 22, 2010 10:16 am

    sebenarnya video ini hendak menerangkan bahawa... burger mc d boleh di recyclekan selama 5 minggu... maksudnya.. kita mungkin dapat burger yang sebenarnya dah 5 minggu di dalam stock..so burger tak fresh..... dan kebiasaan bagi sifat makanan yang tidak dicampur bahan pengawet.. baru 3 hari dah berkulat.. tetapi burger mcd tidak berkulat walaupun sudah 5 minggu di dalam balang sedangkan burger lain sudah mula membusuk... fun fries mc donald lagi best... 10 minggu pun tak berkulat lagi.. jadi bila anda ke mc donald berkemungkinan fun fries yang anda makan adalah fun fries yang telah di simpan selama lebih dari 6 minggu hingga 10 minggu... dan bermakna... kandungan bahan pengawet yang di sembur atau di campur kepada burger dan fun fries adalah sangat tinggi... bila anda memakan bahan tersebut, ia menjadi toksin di dalam badan di mana badan tidak dapat mencernakan dan memproses bahan tersebut... akibatnya.. anda mengalami "kegemukan" dan mula mendapat penyakit contoh... diabetes... dan lain lain lagi... kesimpulannnya video menunjukkan bahawa anda bukanlah memakan sesuatu yang "fresh" di mc donalds dan makanan di mc donalds mengandungi kadar bahan pengawet yang tinggi... sekian terima kasih

    rayslasher

    Re: MCD KANTOI

    Post by rayslasher on Sun Aug 22, 2010 12:04 pm

    apa yang kita makan jadi darah daging kita... so pilihlah yang halal dan takder unsur subahat (iaitu yg tidak diketahui usul asalnya),,, Laughing

    sparck

    Re: MCD KANTOI

    Post by sparck on Mon Feb 07, 2011 11:29 pm

    http://fid.ohmacamitu.com/search/youtube-kentang-mcd/

    Sponsored content

    Re: MCD KANTOI

    Post by Sponsored content Today at 7:34 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:34 pm