Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Share

    serangga jalanan

    TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 10:37 am




    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 10:38 am




    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 10:40 am




    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 10:42 am



    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 10:42 am

    PICTURE2 TTS BANGI 25/4/09
    RUGI WOO SIAPA X DAPAT JOIN ....... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil




    OTAI KRZ 2 SEBELAH AKU...

    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 10:43 am






    NOOR MEMBER BARU KIPS TAPI X MASUK FORUM......
    BALIK TTS MEREMPIT KE BANGSAR NGAN DIA Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 10:43 am



    HAHAHAHA...PILIH2 MCM2 COLOR ADA 2


    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 10:43 am





    MOTO OTAI , SORRY WADIN AKU DAH TUNGGU KO X SAMPAI2 AKU JLN DULU MLM 2... Very Happy Very Happy

    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 10:43 am





    DAH ABIS.....SESIAPA YG ADA AMBIL GAMBAR 2 POST2LA BEB....

    cdan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by cdan on Mon Apr 27, 2009 11:21 am

    aduiyai... aku mmg nak pogi nak wat mcm mano... klu waktu malam susah gile aku nak keluar... kecuali pegi kedai mamak dgn pegi kelas malam...

    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 11:30 am

    cdan wrote:aduiyai... aku mmg nak pogi nak wat mcm mano... klu waktu malam susah gile aku nak keluar... kecuali pegi kedai mamak dgn pegi kelas malam...

    lain kali ko jemput kteorg p umah ko...berkenalan ngn parents ko Laughing ...haaa pastu gerenti diorg bg pas kuar 24jam kt ko utk join kteorg nye program... afro

    where

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by where on Mon Apr 27, 2009 11:43 am

    cdan wrote:aduiyai... aku mmg nak pogi nak wat mcm mano... klu waktu malam susah gile aku nak keluar... kecuali pegi kedai mamak dgn pegi kelas malam...
    bagus.. tkyah turun TTS ni kalau ade hal pelajaran.
    pelajaran lagi penting dari TTS,konboi n xtvt2 lain. kui3
    da abih skolah baru join semua ni.

    yang penting,ko jgn lupe pkai tshert kips kat skolah sudah.keh keh keh What a Face Razz

    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 11:45 am

    where wrote:
    cdan wrote:aduiyai... aku mmg nak pogi nak wat mcm mano... klu waktu malam susah gile aku nak keluar... kecuali pegi kedai mamak dgn pegi kelas malam...
    bagus.. tkyah turun TTS ni kalau ade hal pelajaran.
    pelajaran lagi penting dari TTS,konboi n xtvt2 lain. kui3
    da abih skolah baru join semua ni.

    yang penting,ko jgn lupe pkai tshert kips kat skolah sudah.keh keh keh What a Face Razz

    aku pon sokong penuh tu... pelajaran menentukan masa depan ko...
    belajar rajin2... cheers cheers

    khair_delta

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by khair_delta on Mon Apr 27, 2009 11:54 am

    bez nye if dtpt tts ramai2...
    apakan daya, bonda n ayahanda x bg greenlight...
    huhu...

    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 2:01 pm

    ko tengok si awin tu...dia pon bdk skolah lg tu...bdn je cm org tua...yg penting PANDAI BAHAGIKN MASA N KOSENTERT TIME STUDY....bagi aku xtvt luar cmni amat penting utk bdk2 yg study ni...atleast diorg bleh tenang2kn pikiran...so xdo la dok perah otak jo... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    ranjau_berduri

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by ranjau_berduri on Mon Apr 27, 2009 2:55 pm

    where wrote:
    cdan wrote:aduiyai... aku mmg nak pogi nak wat mcm mano... klu waktu malam susah gile aku nak keluar... kecuali pegi kedai mamak dgn pegi kelas malam...
    bagus.. tkyah turun TTS ni kalau ade hal pelajaran.
    pelajaran lagi penting dari TTS,konboi n xtvt2 lain. kui3
    da abih skolah baru join semua ni.

    yang penting,ko jgn lupe pkai tshert kips kat skolah sudah.keh keh keh What a Face Razz
    jgan repeat paper banyak2 kali... huhu....

    cdan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by cdan on Mon Apr 27, 2009 3:20 pm

    ali_wng wrote:
    where wrote:
    cdan wrote:aduiyai... aku mmg nak pogi nak wat mcm mano... klu waktu malam susah gile aku nak keluar... kecuali pegi kedai mamak dgn pegi kelas malam...
    bagus.. tkyah turun TTS ni kalau ade hal pelajaran.
    pelajaran lagi penting dari TTS,konboi n xtvt2 lain. kui3
    da abih skolah baru join semua ni.

    yang penting,ko jgn lupe pkai tshert kips kat skolah sudah.keh keh keh What a Face Razz
    jgan repeat paper banyak2 kali... huhu....

    ader aper aper maksud ker nie ali weng hehehe.... semalam aku racing ngan cikgu aku dari dusun tua hingga ke hussein onn.... cikgu aku naik rxz.... atas berkat ilmu yang aku belajar pada hari sabtu dan di praktik kan di klawang aku dah boleh kona baring dgn sonang itu pown ader bantuan kawan aku duduk dkt belakang hehehe

    dol

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by dol on Mon Apr 27, 2009 3:47 pm

    mrfooart wrote:ko tengok si awin tu...dia pon bdk skolah lg tu...bdn je cm org tua...yg penting PANDAI BAHAGIKN MASA N KOSENTERT TIME STUDY....bagi aku xtvt luar cmni amat penting utk bdk2 yg study ni...atleast diorg bleh tenang2kn pikiran...so xdo la dok perah otak jo... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    yeah!!...awin kelaparan sbb ponek 1st time naik klawang gek eh...hahahah
    awin nmpak mcm pemaleh blaja,tp result eh bole menyebabkan gomok tu keje utk gaji belasan ribu...



    oit win,blanjo den nnt.pueh den tee-up ko nih!!

    cheers cheers

    deen325

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by deen325 on Mon Apr 27, 2009 3:52 pm

    meriahh... aku ader amik gambor tapi pakai hp ajer..
    bila malam tak berapa cantik..

    sory.. next time saya bawa digitel camera yg power punya..
    aku amik byk tuk tatapan semua..
    hehehe..

    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 3:59 pm

    deen325 wrote:meriahh... aku ader amik gambor tapi pakai hp ajer..
    bila malam tak berapa cantik..

    sory.. next time saya bawa digitel camera yg power punya..
    aku amik byk tuk tatapan semua..
    hehehe..

    ok gak bro kalo pki HP , coz dlm phone mmg x berapa cantik.
    tapi bila dah transfer ke comp sure cun . tambah lak kalo
    pki hp2 kamera yg terhangat d pasaran.

    deen325

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by deen325 on Mon Apr 27, 2009 4:26 pm

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:meriahh... aku ader amik gambor tapi pakai hp ajer..
    bila malam tak berapa cantik..

    sory.. next time saya bawa digitel camera yg power punya..
    aku amik byk tuk tatapan semua..
    hehehe..

    ok gak bro kalo pki HP , coz dlm phone mmg x berapa cantik.
    tapi bila dah transfer ke comp sure cun . tambah lak kalo
    pki hp2 kamera yg terhangat d pasaran.

    MEMANG HANGAT DI PASARAN TAPI KAT DLM POKET TU LAGI HANGAT...
    HEHEHE..

    BELUM CUKUP BLN DAH SEJUK HEHEHE...

    cdan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by cdan on Mon Apr 27, 2009 4:28 pm

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    deen325 wrote:meriahh... aku ader amik gambor tapi pakai hp ajer..
    bila malam tak berapa cantik..

    sory.. next time saya bawa digitel camera yg power punya..
    aku amik byk tuk tatapan semua..
    hehehe..

    ok gak bro kalo pki HP , coz dlm phone mmg x berapa cantik.
    tapi bila dah transfer ke comp sure cun . tambah lak kalo
    pki hp2 kamera yg terhangat d pasaran.

    MEMANG HANGAT DI PASARAN TAPI KAT DLM POKET TU LAGI HANGAT...
    HEHEHE..

    BELUM CUKUP BLN DAH SEJUK HEHEHE...

    itu sudah berlainan maksud tuh....

    kipas

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by kipas on Mon Apr 27, 2009 8:47 pm

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    deen325 wrote:meriahh... aku ader amik gambor tapi pakai hp ajer..
    bila malam tak berapa cantik..

    sory.. next time saya bawa digitel camera yg power punya..
    aku amik byk tuk tatapan semua..
    hehehe..

    ok gak bro kalo pki HP , coz dlm phone mmg x berapa cantik.
    tapi bila dah transfer ke comp sure cun . tambah lak kalo
    pki hp2 kamera yg terhangat d pasaran.

    MEMANG HANGAT DI PASARAN TAPI KAT DLM POKET TU LAGI HANGAT...
    HEHEHE..

    BELUM CUKUP BLN DAH SEJUK HEHEHE...
    biaso lah tu bro...yg ringan dah terbang...tinggal yg berat jo...buek minom air kopi...hehehe...

    kipas

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by kipas on Mon Apr 27, 2009 8:50 pm

    ali_wng wrote:
    where wrote:
    cdan wrote:aduiyai... aku mmg nak pogi nak wat mcm mano... klu waktu malam susah gile aku nak keluar... kecuali pegi kedai mamak dgn pegi kelas malam...
    bagus.. tkyah turun TTS ni kalau ade hal pelajaran.
    pelajaran lagi penting dari TTS,konboi n xtvt2 lain. kui3
    da abih skolah baru join semua ni.

    yang penting,ko jgn lupe pkai tshert kips kat skolah sudah.keh keh keh What a Face Razz
    jgan repeat paper banyak2 kali... huhu....
    bior 1 skolah pakai kips...huhuhu...

    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 9:33 pm

    dol wrote:
    mrfooart wrote:ko tengok si awin tu...dia pon bdk skolah lg tu...bdn je cm org tua...yg penting PANDAI BAHAGIKN MASA N KOSENTERT TIME STUDY....bagi aku xtvt luar cmni amat penting utk bdk2 yg study ni...atleast diorg bleh tenang2kn pikiran...so xdo la dok perah otak jo... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    yeah!!...awin kelaparan sbb ponek 1st time naik klawang gek eh...hahahah
    awin nmpak mcm pemaleh blaja,tp result eh bole menyebabkan gomok tu keje utk gaji belasan ribu...



    oit win,blanjo den nnt.pueh den tee-up ko nih!!

    cheers cheers

    mau xpenat si awin tu...dia wt gimnastic ateh moto... Laughing Laughing Laughing ...cdan...aku cadangkn ko amik petua ngn awin cmno nk belajar sambil lyn moto...saiz korg da agak samo...awin menang tang perut je) lol!

    Sponsored content

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by Sponsored content Today at 6:09 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:09 pm