Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Share

    evilme

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by evilme on Thu Apr 30, 2009 12:31 pm

    tul tu awin.. tapi selalunye moto mcm tu dok dlm bengkel je.. bila sampai time je dia kuar.. Razz

    awin

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by awin on Thu Apr 30, 2009 4:21 pm

    evilme wrote:tul tu awin.. tapi selalunye moto mcm tu dok dlm bengkel je.. bila sampai time je dia kuar.. Razz

    hehehe... paham2 sudah... tapi b4 ok lam bengkel pun moto tu on the road jgak.. slumber je masuk KL.. tgk ati kering ke tak je kan.. hehehe cheers

    evilme

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by evilme on Thu Apr 30, 2009 6:25 pm

    tgk poket tebal ke tak nak bayar saman bila kena gak Razz

    kipas

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by kipas on Fri May 01, 2009 1:44 am

    mrfooart wrote:
    wadin wrote:salam...
    bangi kopitiam ... memang happening...
    aku balik dgn kipas. nasib balik awal. dekat mrr2 roadblok secara besar besaran...keluar tv beb...
    apa apa motor aku standard dan tak lawa Laughing

    Kita perlu ramai member utk turun tts lagiii
    mungkin buat tts waktu siang, supaya ramai yg boleh turun:). terutama yg memerlukan lesen . Laughing

    ape ade hal ngn roadblock tu...diorg kompom xkn tahan ko la wadin...tgk moto ko pn diorg da tau mmg xbleh lari laju...apatah lg nk merempit...so jgn bimbang psl roadblock tu wadin...polis akan paham Laughing Laughing Laughing
    mlm tuh aku balik tak jumpe 1 pon rodblok...tp carlnain bertemu jugak dgn rodblok...hiihihihi...carl...nak survey jln tak jumpe rodblok tak???...tunggu aku balik dr johor nanti...

    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Sun May 03, 2009 7:13 pm

    awin wrote:
    evilme wrote:tul tu awin.. tapi selalunye moto mcm tu dok dlm bengkel je.. bila sampai time je dia kuar.. Razz

    hehehe... paham2 sudah... tapi b4 ok lam bengkel pun moto tu on the road jgak.. slumber je masuk KL.. tgk ati kering ke tak je kan.. hehehe cheers

    kalau ngn awin aku percaya mmg hati kering Wink ...bwk moto xde no plat pn penah...tp kering2 si awin ni dlm track basah jgk baju, seluar n spender dia... lol! lol! lol!

    dol

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by dol on Mon May 04, 2009 4:30 pm

    uih fuat...mano ko tau spender awin basah..
    haaaa...ko ade deng,deng,deng eh dgn awin..
    What a Face What a Face

    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Mon May 04, 2009 10:54 pm

    dol wrote:uih fuat...mano ko tau spender awin basah..
    haaaa...ko ade deng,deng,deng eh dgn awin..
    What a Face What a Face

    hahaha Laughing dia siap amik gmbr tunjuk kt aku...xsenonoh si awin tu (jgn marah beb) cheers

    wadin

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by wadin on Tue May 05, 2009 9:47 am

    mrfooart wrote:
    wadin wrote:salam...
    bangi kopitiam ... memang happening...
    aku balik dgn kipas. nasib balik awal. dekat mrr2 roadblok secara besar besaran...keluar tv beb...
    apa apa motor aku standard dan tak lawa Laughing

    Kita perlu ramai member utk turun tts lagiii
    mungkin buat tts waktu siang, supaya ramai yg boleh turun:). terutama yg memerlukan lesen . Laughing

    ape ade hal ngn roadblock tu...diorg kompom xkn tahan ko la wadin...tgk moto ko pn diorg da tau mmg xbleh lari laju...apatah lg nk merempit...so jgn bimbang psl roadblock tu wadin...polis akan paham Laughing Laughing Laughing

    Salam ..
    diaorg tak tahan pasal merempit Laughing ... cuma dia tahan aku sebab nak tgk carburater racing je. diaorg boring tgk carburater bulat. Laughing Laughing ...
    Aku low profile je....
    We all the best
    take care semua

    wadin

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by wadin on Tue May 05, 2009 9:52 am

    khair_delta wrote:bez nye if dtpt tts ramai2...
    apakan daya, bonda n ayahanda x bg greenlight...
    huhu...

    salam ..
    tak pe bro... mungkin kita boleh area umah kau ke.....
    atau kat umah kau terus Laughing baru parent kau percaya:)
    selamat

    Azroy

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by Azroy on Tue May 05, 2009 10:06 am

    Woi!! agak2 la nak kutuk wadin pun.. sekarang ni motor dia boleh cecah 230kmh wooo lepas buat kat Motor Morini Garage.. jgn terkezut lepas ni wadin potong korang masa koner.. hehehehe

    carlnain

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by carlnain on Tue May 05, 2009 10:28 am

    Azroy wrote:Woi!! agak2 la nak kutuk wadin pun.. sekarang ni motor dia boleh cecah 230kmh wooo lepas buat kat Motor Morini Garage.. jgn terkezut lepas ni wadin potong korang masa koner.. hehehehe

    Shocked Shocked affraid affraid Shocked Shocked


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    serangga jalanan

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by serangga jalanan on Tue May 05, 2009 11:29 am

    carlnain wrote:
    Azroy wrote:Woi!! agak2 la nak kutuk wadin pun.. sekarang ni motor dia boleh cecah 230kmh wooo lepas buat kat Motor Morini Garage.. jgn terkezut lepas ni wadin potong korang masa koner.. hehehehe

    Shocked Shocked affraid affraid Shocked Shocked

    kasii post la sket nk tgk kelahiran br moto wadin tu...mane tau jumpe kt mane2 xkenal nti wadin ckp sombong pl... bounce

    wadin

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by wadin on Tue May 12, 2009 10:51 am

    mrfooart wrote:
    carlnain wrote:
    Azroy wrote:Woi!! agak2 la nak kutuk wadin pun.. sekarang ni motor dia boleh cecah 230kmh wooo lepas buat kat Motor Morini Garage.. jgn terkezut lepas ni wadin potong korang masa koner.. hehehehe

    Shocked Shocked affraid affraid Shocked Shocked

    kasii post la sket nk tgk kelahiran br moto wadin tu...mane tau jumpe kt mane2 xkenal nti wadin ckp sombong pl... bounce

    Salamm...
    kau kenal punya motor aku... banyak rantai kunci kat tepi footrest belakang Laughing bounce Cool ...
    cau

    ranjau_berduri

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by ranjau_berduri on Wed Sep 01, 2010 1:42 am

    time ni jugak yg best...


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    Sponsored content

    Re: TTS Bangi Kopitiam (paling meriah setakat ni)

    Post by Sponsored content Today at 9:51 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:51 am