Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Share

    Azroy

    Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Azroy on Mon Apr 27, 2009 1:09 pm

    Pengumumman..

    Komuniti Forum Kips ini maju selangkah ke hadapan. Kawasaki Kips Owners Forum boleh dilyari melalui www.KawasakiKips.com

    Terima Kasih diatas sokongan anda semua.

    Semoga Forum ini memberi manfaat kepada peminat motorsikal serta pemilik dan penunggang semua generasi Kawasaki Kips.

    Let The Good Times Roll....

    serangga jalanan

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by serangga jalanan on Mon Apr 27, 2009 1:42 pm

    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    horeyyyyyyy cheers cheers cheers ...da ade website sendiri...so lps ni da bleh tukaq la kt sticker kips tu...apa lg atok...uruskn la cpt2... Laughing

    Guest
    Guest

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Guest on Mon Apr 27, 2009 2:28 pm

    mrfooart wrote:
    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    horeyyyyyyy cheers cheers cheers ...da ade website sendiri...so lps ni da bleh tukaq la kt sticker kips tu...apa lg atok...uruskn la cpt2... Laughing

    yay!!! cheers cheers

    Azroy

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Azroy on Mon Apr 27, 2009 2:34 pm

    sinclair wrote:
    mrfooart wrote:
    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    horeyyyyyyy cheers cheers cheers ...da ade website sendiri...so lps ni da bleh tukaq la kt sticker kips tu...apa lg atok...uruskn la cpt2... Laughing

    yay!!! cheers cheers

    ape cadangan kita nak bagi kat saudara sinclare ni? ada ape2 cadangan?

    Guest
    Guest

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Guest on Mon Apr 27, 2009 2:40 pm

    Azroy wrote:
    sinclair wrote:
    mrfooart wrote:
    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    horeyyyyyyy cheers cheers cheers ...da ade website sendiri...so lps ni da bleh tukaq la kt sticker kips tu...apa lg atok...uruskn la cpt2... Laughing

    yay!!! cheers cheers

    ape cadangan kita nak bagi kat saudara sinclare ni? ada ape2 cadangan?
    cadangan? erm.. perlukah shoutbox atau wat jer list ym @ msn @ skype? Very Happy
    IT section pun ok gak Very Happy leh la kongsi2 ilmu. Smile
    Kerjaya section pun same, al-maklum, sy ni pun tgh cari keje full time baru. huhuhu.

    deen325

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by deen325 on Mon Apr 27, 2009 4:05 pm

    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    terima kasih di atas keperhatian saudara sinclare...
    semoga kelab kips ni akan terus maju jaya dengan
    aktiviti2 yang positif..

    KIPPERS ANTI REMPIT..

    carlnain

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by carlnain on Mon Apr 27, 2009 4:08 pm

    deen325 wrote:
    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    terima kasih di atas keperhatian saudara sinclare...
    semoga kelab kips ni akan terus maju jaya dengan
    aktiviti2 yang positif..

    KIPPERS ANTI REMPIT..

    aduh ....ckit2 remp-it x bleh ka bro... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
    huhuhuhuhu............

    Guest
    Guest

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Guest on Mon Apr 27, 2009 4:14 pm

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:
    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    terima kasih di atas keperhatian saudara sinclare...
    semoga kelab kips ni akan terus maju jaya dengan
    aktiviti2 yang positif..

    KIPPERS ANTI REMPIT..

    aduh ....ckit2 remp-it x bleh ka bro... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
    huhuhuhuhu............
    kita rempit old skool la, watpe ikut rempit skrg ni. Very Happy rempit yg berhemah Very Happy

    skido

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by skido on Mon Apr 27, 2009 6:09 pm

    kippers..bukan rempit helmet apollo..

    kipas

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kipas on Mon Apr 27, 2009 7:52 pm

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:
    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    terima kasih di atas keperhatian saudara sinclare...
    semoga kelab kips ni akan terus maju jaya dengan
    aktiviti2 yang positif..

    KIPPERS ANTI REMPIT..

    aduh ....ckit2 remp-it x bleh ka bro... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
    huhuhuhuhu............
    boleh...tp jgn kasi panas sama polis sudah...

    kipas

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kipas on Mon Apr 27, 2009 7:52 pm

    skido wrote:kippers..bukan rempit helmet apollo..
    betol tuh...

    kipas

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kipas on Mon Apr 27, 2009 7:56 pm

    Azroy wrote:
    sinclair wrote:
    mrfooart wrote:
    Azroy wrote:Pengumumman.. Mulai dari hari ini kita telah berpindah dari kips.forumotion.com kepada www.kawasakikips.com . Ini adalah kerana saudara sinclare telah membeli domain ini.. so lepas ini silalah ke www.kawasakikips.com

    terima kasih saudara sinclare..

    horeyyyyyyy cheers cheers cheers ...da ade website sendiri...so lps ni da bleh tukaq la kt sticker kips tu...apa lg atok...uruskn la cpt2... Laughing

    yay!!! cheers cheers

    ape cadangan kita nak bagi kat saudara sinclare ni? ada ape2 cadangan?

    antara cadangannyer...kasi ini web site terkenal seluruh dunia...amacam???

    deen325

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by deen325 on Mon Apr 27, 2009 10:49 pm

    yaa betul...

    rempit ikut peraturan lah... agar abg polis tak marah..

    SAFETY FIRST..

    carlnain

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by carlnain on Tue Apr 28, 2009 10:58 am

    deen325 wrote:yaa betul...

    rempit ikut peraturan lah... agar abg polis tak marah..

    SAFETY FIRST..

    Aku remp-it ikut peraturan punya , old skool rem-it.
    bakar2 town terus balik x ada nak lepak2 dah..........

    deen325

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by deen325 on Tue Apr 28, 2009 11:31 am

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:yaa betul...

    rempit ikut peraturan lah... agar abg polis tak marah..

    SAFETY FIRST..

    Aku remp-it ikut peraturan punya , old skool rem-it.
    bakar2 town terus balik x ada nak lepak2 dah..........

    gitu lah sepatutnya..
    ingatlah org yg di sayang.. yg dah bagi lesen keluar mlm ker TTS..
    heheh

    Kawasaian

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Kawasaian on Thu Apr 30, 2009 3:24 pm

    mintak kite nyer thread xde bnd2 yg xberfaedah dibuat...
    jd xsyok thread kite kalau bnd mrepek2...
    mintak admin n moderattor jlnkn tugas....
    klu org luar tgk pon bosan ..
    xmenarik...
    contoh mcm dlm gallery tajuk mrepek2 yg xbrfaedah dpt dibuang or dimsukn didlm thread untuk mrepek2...

    Guest
    Guest

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Guest on Thu Apr 30, 2009 3:50 pm

    Kawasaian wrote:mintak kite nyer thread xde bnd2 yg xberfaedah dibuat...
    jd xsyok thread kite kalau bnd mrepek2...
    mintak admin n moderattor jlnkn tugas....
    klu org luar tgk pon bosan ..
    xmenarik...
    contoh mcm dlm gallery tajuk mrepek2 yg xbrfaedah dpt dibuang or dimsukn didlm thread untuk mrepek2...
    patut disediakan section utk bende2 tak berfaedah, seksyen Sembang Kosong Very Happy

    awin

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by awin on Thu Apr 30, 2009 4:06 pm

    sinclair wrote:
    Kawasaian wrote:mintak kite nyer thread xde bnd2 yg xberfaedah dibuat...
    jd xsyok thread kite kalau bnd mrepek2...
    mintak admin n moderattor jlnkn tugas....
    klu org luar tgk pon bosan ..
    xmenarik...
    contoh mcm dlm gallery tajuk mrepek2 yg xbrfaedah dpt dibuang or dimsukn didlm thread untuk mrepek2...
    patut disediakan section utk bende2 tak berfaedah, seksyen Sembang Kosong Very Happy

    dah ada.. kat sembang2 tu utk sembang2 la... tp biasa la manusia bukan boleh dikawal..

    Azroy

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Azroy on Thu Apr 30, 2009 6:40 pm

    Adeh.. susah nak cakap la sekarang ni.. dulu memang forum ini rireka untuk sembang kosong.. semua org bebas nak borak ape.. sekarang ni dah jadi lain plk..

    carlnain

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by carlnain on Thu Apr 30, 2009 7:00 pm

    Azroy wrote:Adeh.. susah nak cakap la sekarang ni.. dulu memang forum ini rireka untuk sembang kosong.. semua org bebas nak borak ape.. sekarang ni dah jadi lain plk..

    tula pentingnya momod , agak2 lari dari tajuk cantas terus.
    x pon move ke tpt sepatutnya. maklumlah ramai yg baru belajar
    main forum ...termasukla saya. Embarassed Embarassed Embarassed


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    awin

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by awin on Thu Apr 30, 2009 7:26 pm

    carlnain wrote:
    Azroy wrote:Adeh.. susah nak cakap la sekarang ni.. dulu memang forum ini rireka untuk sembang kosong.. semua org bebas nak borak ape.. sekarang ni dah jadi lain plk..

    tula pentingnya momod , agak2 lari dari tajuk cantas terus.
    x pon move ke tpt sepatutnya. maklumlah ramai yg baru belajar
    main forum ...termasukla saya. Embarassed Embarassed Embarassed

    benda hal kecik je nih.. pada mulanya pun forum ni, sembang adalah open. spam ckit2 tu biasa la.. yg penting jgn lari trus dr topic.. melainkan klu dah ada yg cakap xreti nak tapis itu mmg sah la kne cantas. small matter la bro.. kite kat cni bukan sensitive sgt pun stakat spam skit2.. klu nak bincang hal ni pun sebenar nya kita dah salah tempat. section ni utk news. berita mengenai sukan bermotor atau apa2 brita tentang motor.. hehehe

    wadin

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by wadin on Thu May 07, 2009 10:43 am

    Kawasaian wrote:mintak kite nyer thread xde bnd2 yg xberfaedah dibuat...
    jd xsyok thread kite kalau bnd mrepek2...
    mintak admin n moderattor jlnkn tugas....
    klu org luar tgk pon bosan ..
    xmenarik...
    contoh mcm dlm gallery tajuk mrepek2 yg xbrfaedah dpt dibuang or dimsukn didlm thread untuk mrepek2...

    sALAM...
    Forum baru lagi.... Biasalah utk mula mula ni... Insyallah kita try to arrange balik supaya nampak mantap dan teratur di masa depan.... Pendapat dan idea korang akan di ambil perhatian...Smile
    Terimakasih kerana perihatin.

    kingslayer

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kingslayer on Thu May 07, 2009 10:58 am

    Azroy wrote:Adeh.. susah nak cakap la sekarang ni.. dulu memang forum ini rireka untuk sembang kosong.. semua org bebas nak borak ape.. sekarang ni dah jadi lain plk..

    setuju.. dulu ckp sinile tmpt nk borak ape saje dlm dunia nih.. kalo nak ada restriction, baik sambung sembang dlm mbc ke... yg lain ke...

    kalo bab mencantas nih aku xsetuju.. aku pun xsetuju kalo merepek sgt.. but once introduce restriction, this forum will end up like the rest..

    korg sendiri post, korg sendiri fikirla.. masing2 dh besor..

    p/s: kdg2 kalo member2 rapat sendiri sembang mcm harem xde plak nk tegur ke.. cantas ke.. layannn lebih adale.. tp kalo budak2 xkenal TER'spam' lebih.. tau plak nak hangin.. he2.. offense to mana2 bro..

    wadin

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by wadin on Thu May 07, 2009 11:34 am

    kingslayer wrote:
    Azroy wrote:Adeh.. susah nak cakap la sekarang ni.. dulu memang forum ini rireka untuk sembang kosong.. semua org bebas nak borak ape.. sekarang ni dah jadi lain plk..

    setuju.. dulu ckp sinile tmpt nk borak ape saje dlm dunia nih.. kalo nak ada restriction, baik sambung sembang dlm mbc ke... yg lain ke...

    kalo bab mencantas nih aku xsetuju.. aku pun xsetuju kalo merepek sgt.. but once introduce restriction, this forum will end up like the rest..

    korg sendiri post, korg sendiri fikirla.. masing2 dh besor..

    p/s: kdg2 kalo member2 rapat sendiri sembang mcm harem xde plak nk tegur ke.. cantas ke.. layannn lebih adale.. tp kalo budak2 xkenal TER'spam' lebih.. tau plak nak hangin.. he2.. offense to mana2 bro..

    yaaa betoi tuuu:)
    Human Attitude tak sama beb..Sebab itu sesebuah negara ada undang undang sebagai benchmark.
    Nak buat apa apa kena tgk tempat lahh:) Cool
    semua kena adil..
    Point of view aku...
    Laughing Selamat semua

    mira_buruk

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by mira_buruk on Fri Jun 12, 2009 4:47 pm

    Salam semua....

    ahhhh akhirnye berjaya juga den menregisterkan diri kat forum kips ni...

    sila beri tunjuk ajar ku sifu semua

    Sponsored content

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Sponsored content Today at 7:36 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:36 pm