Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Share

    faiz_krr

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by faiz_krr on Fri Jun 12, 2009 4:59 pm

    mira_buruk wrote:Salam semua....

    ahhhh akhirnye berjaya juga den menregisterkan diri kat forum kips ni...

    sila beri tunjuk ajar ku sifu semua


    tu dia...otai yang ditunggu2.. Very Happy


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    kipas

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kipas on Fri Jun 12, 2009 5:05 pm

    faiz_krr wrote:
    mira_buruk wrote:Salam semua....

    ahhhh akhirnye berjaya juga den menregisterkan diri kat forum kips ni...

    sila beri tunjuk ajar ku sifu semua


    tu dia...otai yang ditunggu2.. Very Happy
    yeah...ku sambut kedatanganmu kesini dgn penuh mesra....tunjuk ajarmu disetiap kona amat kami hargaikan...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by deen325 on Fri Jun 12, 2009 5:20 pm

    faiz_krr wrote:
    mira_buruk wrote:Salam semua....

    ahhhh akhirnye berjaya juga den menregisterkan diri kat forum kips ni...

    sila beri tunjuk ajar ku sifu semua


    tu dia...otai yang ditunggu2.. Very Happy

    otai.. ker.. wooowww..
    welcome back...

    carlnain

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by carlnain on Fri Jun 12, 2009 5:47 pm

    mira_buruk wrote:Salam semua....

    ahhhh akhirnye berjaya juga den menregisterkan diri kat forum kips ni...

    sila beri tunjuk ajar ku sifu semua

    WELCOME2 BRO cheers cheers

    KASI LAPOR DIRI DULU OTAI......

    http://kips.forumotions.net/general-talks-f1/pembuka-bicara-aka-introduction-t108.htm

    http://kips.forumotions.net/general-talks-f1/kippers-phone-book-location-reg-number-t112.htm

    SENANG MEMBER2 NAK AJAK KUAR TTS DAN SEWAKTU DGNNYA.........


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mira_buruk

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by mira_buruk on Fri Jun 12, 2009 6:32 pm

    Ok dah post kat 2-2 link tu bro....

    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai

    azzo

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by azzo on Sun Jun 14, 2009 3:36 am

    hahaha.welcome sam

    kipas

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kipas on Mon Jun 15, 2009 10:29 am

    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....

    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    mira_buruk

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by mira_buruk on Mon Jun 15, 2009 10:56 am

    kipas wrote:
    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....
    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...

    Hahaha.... mana ade otai bro.... den pun biasa2 mcm korang
    beza nye den takde KIPS aje lagi...
    TZR 100 @ Sport 100 lol! , , moto racing ke bende bro......
    buat masa ni itu aje termampu bro... InsyaAllah mana tau ade rezeki nnt, leh kai KIPS mcm bro semua...
    so apa pun beri ler tunjuk ajor kepada den yg baru ni....

    kipas

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kipas on Mon Jun 15, 2009 11:20 am

    mira_buruk wrote:
    kipas wrote:
    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....
    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...

    Hahaha.... mana ade otai bro.... den pun biasa2 mcm korang
    beza nye den takde KIPS aje lagi...
    TZR 100 @ Sport 100 lol! , , moto racing ke bende bro......
    buat masa ni itu aje termampu bro... InsyaAllah mana tau ade rezeki nnt, leh kai KIPS mcm bro semua...
    so apa pun beri ler tunjuk ajor kepada den yg baru ni....
    eh silap...TZR 125 la...kan moto racing tuh...kan dah pernah bawak tuh...laju tuh...jgn marah bro..gurau2 jer...hehehe...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by deen325 on Mon Jun 15, 2009 11:57 am

    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....

    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai

    pelan2 pulas...
    biar lambat asal selamat...

    ranjau_berduri

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 15, 2009 6:05 pm

    mira_buruk wrote:
    kipas wrote:
    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....
    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...

    Hahaha.... mana ade otai bro.... den pun biasa2 mcm korang
    beza nye den takde KIPS aje lagi...
    TZR 100 @ Sport 100 lol! , , moto racing ke bende bro......
    buat masa ni itu aje termampu bro... InsyaAllah mana tau ade rezeki nnt, leh kai KIPS mcm bro semua...
    so apa pun beri ler tunjuk ajor kepada den yg baru ni....
    kalo dah nama otai yang ride ngan setting, RC80 pun boley gi laju...

    deen325

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by deen325 on Mon Jun 15, 2009 6:26 pm

    ali_wng wrote:
    mira_buruk wrote:
    kipas wrote:
    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....
    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...

    Hahaha.... mana ade otai bro.... den pun biasa2 mcm korang
    beza nye den takde KIPS aje lagi...
    TZR 100 @ Sport 100 lol! , , moto racing ke bende bro......
    buat masa ni itu aje termampu bro... InsyaAllah mana tau ade rezeki nnt, leh kai KIPS mcm bro semua...
    so apa pun beri ler tunjuk ajor kepada den yg baru ni....
    kalo dah nama otai yang ride ngan setting, RC80 pun boley gi laju...

    ok aper... klu nak lagi sedap pakai Honda C50..
    moto C50 ni lah paling cun masa saya kecil dulu...

    arninja5984

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by arninja5984 on Tue Jun 16, 2009 1:46 am

    deen325 wrote:
    ali_wng wrote:
    mira_buruk wrote:
    kipas wrote:
    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....
    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...

    Hahaha.... mana ade otai bro.... den pun biasa2 mcm korang
    beza nye den takde KIPS aje lagi...
    TZR 100 @ Sport 100 lol! , , moto racing ke bende bro......
    buat masa ni itu aje termampu bro... InsyaAllah mana tau ade rezeki nnt, leh kai KIPS mcm bro semua...
    so apa pun beri ler tunjuk ajor kepada den yg baru ni....
    kalo dah nama otai yang ride ngan setting, RC80 pun boley gi laju...

    ok aper... klu nak lagi sedap pakai Honda C50..
    moto C50 ni lah paling cun masa saya kecil dulu...

    vaa..va..va..
    ni dah kira perang otai kapcai nih..
    yang lain taknak tambah ker??
    aper lagi kapcai terpantas??
    ha..ha..ha..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    deen325

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by deen325 on Tue Jun 16, 2009 10:34 am

    arninja5984 wrote:
    deen325 wrote:
    ali_wng wrote:
    mira_buruk wrote:
    kipas wrote:
    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....
    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...

    Hahaha.... mana ade otai bro.... den pun biasa2 mcm korang
    beza nye den takde KIPS aje lagi...
    TZR 100 @ Sport 100 lol! , , moto racing ke bende bro......
    buat masa ni itu aje termampu bro... InsyaAllah mana tau ade rezeki nnt, leh kai KIPS mcm bro semua...
    so apa pun beri ler tunjuk ajor kepada den yg baru ni....
    kalo dah nama otai yang ride ngan setting, RC80 pun boley gi laju...

    ok aper... klu nak lagi sedap pakai Honda C50..
    moto C50 ni lah paling cun masa saya kecil dulu...

    vaa..va..va..
    ni dah kira perang otai kapcai nih..
    yang lain taknak tambah ker??
    aper lagi kapcai terpantas??
    ha..ha..ha..

    kenangan... demi kenangan...
    menjelma kini...
    ko hadir dalam bayangan...
    seribu.. mimpii...

    mira_buruk

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by mira_buruk on Tue Jun 16, 2009 12:04 pm

    abis TZR 100 aku kena bahan....

    Azroy

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Azroy on Tue Jun 16, 2009 1:51 pm

    arninja5984 wrote:
    deen325 wrote:
    ali_wng wrote:
    mira_buruk wrote:
    kipas wrote:
    mira_buruk wrote:Ok dah post kat 2-2 link tu bro....
    otai ke benda.... petai kalo masak lemak boleh ler
    moto pakai pun baru setahun jagung
    tu pun TZR 100.... lol!

    geram aje tgk ZX150, hai bila lah nak merasa pakai
    moto racing tu...

    Hahaha.... mana ade otai bro.... den pun biasa2 mcm korang
    beza nye den takde KIPS aje lagi...
    TZR 100 @ Sport 100 lol! , , moto racing ke bende bro......
    buat masa ni itu aje termampu bro... InsyaAllah mana tau ade rezeki nnt, leh kai KIPS mcm bro semua...
    so apa pun beri ler tunjuk ajor kepada den yg baru ni....
    kalo dah nama otai yang ride ngan setting, RC80 pun boley gi laju...

    ok aper... klu nak lagi sedap pakai Honda C50..
    moto C50 ni lah paling cun masa saya kecil dulu...

    vaa..va..va..
    ni dah kira perang otai kapcai nih..
    yang lain taknak tambah ker??
    aper lagi kapcai terpantas??
    ha..ha..ha..

    dulu masa muda2 aku pakai motor PASOLA je.. Pakcik Polis nak tahan pun pikir 5 6 kali.. huhuhu.. Very Happy

    skido

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by skido on Tue Jun 16, 2009 4:14 pm

    mira_buruk wrote:abis TZR 100 aku kena bahan....

    takpe bro.. kalau motor bro tzr100..
    sy punye cbr100..
    hahahhaa..gear1-2 tip top...pickup hbs..
    block dah korek..ekzos dah bikin..
    padahal antar servis jek..pomen memandai sndiri..
    kaberator pakai y110..huhu

    arninja5984

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by arninja5984 on Wed Jun 17, 2009 4:46 am

    skido wrote:
    mira_buruk wrote:abis TZR 100 aku kena bahan....

    takpe bro.. kalau motor bro tzr100..
    sy punye cbr100..
    hahahhaa..gear1-2 tip top...pickup hbs..
    block dah korek..ekzos dah bikin..
    padahal antar servis jek..pomen memandai sndiri..
    kaberator pakai y110..huhu

    huiyo..skido,
    mana ko dapat CBR 100 tu..
    oo..makan sorang yer..patut la
    barang2 motor ko best..
    he..he.. beli kat mana tuh..
    ha..ha..leh tukar ngan hayabusa 100 aku lak..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    skido

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by skido on Wed Jun 17, 2009 12:02 pm

    [quote="arninja5984"]
    skido wrote:
    huiyo..skido,
    mana ko dapat CBR 100 tu..
    oo..makan sorang yer..patut la
    barang2 motor ko best..
    he..he.. beli kat mana tuh..
    ha..ha..leh tukar ngan hayabusa 100 aku lak..

    ehh..silap, bukan cbr..
    R100 sebenaqnya

    kipas

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kipas on Wed Jan 20, 2010 6:06 pm

    dgn adanyer forum nih..aku rasa ramai seluruh dunia tahu de forum kips...lg bagus kalo de tread omputih bg seluruh dunia baca...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kurt2812

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by kurt2812 on Sat Jan 23, 2010 7:37 pm

    aku sokong gak klo ada ruangan forum berbahasa inggeris. Very Happy

    amirburn

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by amirburn on Sat Jan 23, 2010 8:06 pm

    ape bezanya www.kips.forumotions.net
    dgn www.kawasakikips.com??

    hamba yg slow bertanya silent

    Guest
    Guest

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Guest on Sat Jan 23, 2010 11:04 pm

    amirburn wrote:ape bezanya www.kips.forumotions.net
    dgn www.kawasakikips.com??

    hamba yg slow bertanya silent

    same jer, disebabkan kite guna hosting yg free oleh forumotion, so kips.forumotion.com tu link yg asal kepada forum nih, manakala www.kawasakikips.com plak adalah domain yg kite beli dan guna utk main url forum kite. Very Happy

    amirburn

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by amirburn on Sun Jan 24, 2010 1:26 am

    thx sinc..terbaik! afro

    Sponsored content

    Re: Forum Kips Owners kini di www.KawasakiKips.com

    Post by Sponsored content Today at 6:48 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:48 pm