Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEDARKAH ANDA ?

    Share

    mambang

    SEDARKAH ANDA ?

    Post by mambang on Wed Sep 01, 2010 7:11 pm

    Sedarkah anda kelab ini semakin lama semakin hilang user2 lama yang aktif, kesan dari itu tiada lagi aktiviti2 dan event2 bagi mengumpul ahli2 kippers dari serata pelusuk berkumpul dan beramah mesra...dan jika user2 baru tidak aktif untuk buat aktiviti2 lama-kelamaan kelab ini akan senyap tanpa sebarang aktiviti....

    Pada users yg baru join forum ini sila tampilkan diri anda...jgn malu dan segan bagi cadangan dan idea untuk memeriahkan lagi kelab ini...

    sekian, statement ikhlas dari mambang...wassalam


    Last edited by mambang on Sun Oct 17, 2010 3:12 am; edited 1 time in total

    ranjau_berduri

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by ranjau_berduri on Wed Sep 01, 2010 7:25 pm

    mulai tahun ini, kippers jaybee berazam wat event setiap tahun... so, bolehla trun johor dan join....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    asrolsani

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by asrolsani on Wed Sep 01, 2010 8:46 pm

    kenapa user lama senyap?
    kemana mereka menghilang?
    buang yg keruh ambil yang jernih...
    dah nak raya ni...
    marilah kita bermaafan
    eratkan tali silaturrahim...
    we are kippers family....

    mambang

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by mambang on Thu Sep 02, 2010 4:12 am

    asrolsani wrote:kenapa user lama senyap?
    kemana mereka menghilang?
    buang yg keruh ambil yang jernih...
    dah nak raya ni...
    marilah kita bermaafan
    eratkan tali silaturrahim...
    we are kippers family....
    kenapa.kemana dan mengapa..soalan itu sukar untuk dijawap...setiap individu ada hal masing2...yg penting mesti ada yg aktif sebelum ia senyap tanpa sebarang aktiviti..dan akhirnya jadilah forum ini hanya sebagai tempat berposting sahaja....

    mambang

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by mambang on Thu Sep 02, 2010 4:20 am

    ranjau_berduri wrote:mulai tahun ini, kippers jaybee berazam wat event setiap tahun... so, bolehla trun johor dan join....
    inilah yg aku nak dgr...memandangkan kipper sentral dah letak jawatan.. jadi sedang eloklah kipper jb pula mengambil takhta...selamat bertugas

    mamat

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by mamat on Thu Sep 02, 2010 6:44 am

    mambang wrote:
    ranjau_berduri wrote:mulai tahun ini, kippers jaybee berazam wat event setiap tahun... so, bolehla trun johor dan join....
    inilah yg aku nak dgr...memandangkan kipper sentral dah letak jawatan.. jadi sedang eloklah kipper jb pula mengambil takhta...selamat bertugas

    mambang taun nie jgn lupe ride p mersing..... bounce bounce

    suhaimisobrie

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by suhaimisobrie on Thu Sep 02, 2010 8:49 am

    setakat ni rancangan yang kita leh turun ramai2 i/allah ride ke taiping g kenduri kahwin MBN2254 @ Black Mamba @ Faisol Shafie pada raya haji ke-3 20hb November 2010.... bagi yang xpulang ke kampung marilah beramai-ramai turun......bagi yang berkelapangan boleh join geng utara terus g ke penang....tidur kat cna..penginapan dengar khabar kippers utara akan tolong uruskan...

    nanti aku akan masukkan dalam event & activities

    ranjau_berduri

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by ranjau_berduri on Thu Sep 02, 2010 10:28 am

    mambang wrote:
    ranjau_berduri wrote:mulai tahun ini, kippers jaybee berazam wat event setiap tahun... so, bolehla trun johor dan join....
    inilah yg aku nak dgr...memandangkan kipper sentral dah letak jawatan.. jadi sedang eloklah kipper jb pula mengambil takhta...selamat bertugas
    nape plak nak letak jawatan.. ala, kalo wat pun, brapa kerat yg join.. btol tak tuan mambang???


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    mamat

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by mamat on Thu Sep 02, 2010 2:33 pm

    suhaimisobrie wrote:setakat ni rancangan yang kita leh turun ramai2 i/allah ride ke taiping g kenduri kahwin MBN2254 @ Black Mamba @ Faisol Shafie pada raya haji ke-3 20hb November 2010.... bagi yang xpulang ke kampung marilah beramai-ramai turun......bagi yang berkelapangan boleh join geng utara terus g ke penang....tidur kat cna..penginapan dengar khabar kippers utara akan tolong uruskan...

    nanti aku akan masukkan dalam event & activities


    sesekali g utara best gak nie.....ali j0m! Basketball Basketball

    kipsjang

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by kipsjang on Mon Sep 20, 2010 12:09 am

    mambang wrote:]kenapa.kemana dan mengapa..soalan itu sukar untuk dijawap...setiap individu ada hal masing2...yg penting mesti ada yg aktif sebelum ia senyap tanpa sebarang aktiviti..dan akhirnya jadilah forum ini hanya sebagai tempat berposting sahaja....

    oo..sni dia abg mambang. dh ada anak nk start skolah yer bro. bounce
    ingt lg aku jmpa bro ni kt rstoran zul yahya kt shah alam.3thn lps kot. beli 2t sprinta 5000 ngn dia.hehe..

    nuar_barney

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by nuar_barney on Mon Sep 20, 2010 11:29 pm

    assalamualaikum mambang...
    tts selalu buat pada hari ape??
    baru nak join n berkenal2lan dengan geng2 kippers...
    hopefully pasni boleh join tts n belajar dari otai2 kippers..insyaAllah

    mambang

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by mambang on Tue Sep 21, 2010 5:45 pm

    wassalam...biasanye tak tentu....ikut keadaan..normal malam minggu la atau friday night fever Very Happy

    arninja5984

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by arninja5984 on Fri Oct 01, 2010 4:14 am

    mamat wrote:
    suhaimisobrie wrote:setakat ni rancangan yang kita leh turun ramai2 i/allah ride ke taiping g kenduri kahwin MBN2254 @ Black Mamba @ Faisol Shafie pada raya haji ke-3 20hb November 2010.... bagi yang xpulang ke kampung marilah beramai-ramai turun......bagi yang berkelapangan boleh join geng utara terus g ke penang....tidur kat cna..penginapan dengar khabar kippers utara akan tolong uruskan...

    nanti aku akan masukkan dalam event & activities


    sesekali g utara best gak nie.....ali j0m! Basketball Basketball
    silakan...
    mai...mai la ke penang..
    kami sedia menyambut ke penang...


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    mambang

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by mambang on Sun Oct 17, 2010 3:18 am

    Alhamdulillah..semenjak 2 menjak nie kelab kita dah kembali bernafas baru...aku harap akan berkekalan hendaknya..walaupun x semua ada masa untuk turun tts tapi dapat 3-4 org pun jadi la....lagi2 member2 baru... Laughing

    Sponsored content

    Re: SEDARKAH ANDA ?

    Post by Sponsored content Today at 9:54 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:54 am