Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Share

    greateacherjeff

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by greateacherjeff on Sun Oct 24, 2010 3:03 pm

    bro jeffrey berape geng putrajaya u nak bawa pigi ke TTS PJ miggud depan Cool

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sun Oct 24, 2010 4:30 pm

    greateacherjeff wrote:bro jeffrey berape geng putrajaya u nak bawa pigi ke TTS PJ miggud depan Cool
    secret.. silent

    greateacherjeff

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by greateacherjeff on Sun Oct 24, 2010 5:26 pm

    elleh Laughing dik nak reserve tempat duduk & parking lah Rolling Eyes

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Mon Oct 25, 2010 4:20 am

    ok, 1000 orang. ko booking jer la satu mamak tu.

    greateacherjeff

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by greateacherjeff on Mon Oct 25, 2010 4:24 am

    betol ke ni?? kalo tak de?? siape tanggung kerugian mamak tu Shocked

    Guest
    Guest

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Guest on Mon Oct 25, 2010 4:57 am

    jaffrey open table, so he pay. Razz

    alldisc

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alldisc on Mon Oct 25, 2010 9:33 am

    klip^ketas wrote:
    alldisc wrote:korang tunggu la, aku dapat lesen melepak kat bangi dan putra perdana tak lama lagi... ha ha ha..

    bile tu bang?lame dh x dgr oder tea o suam 2! haha

    dalam application lah. Basketball

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Mon Oct 25, 2010 5:29 pm

    MALAM NIE CAM BIASA GENG PUTRA AKAN MELEPAK KAT MAMAK KEMBAR PRESINT9...JAM 10 MLM

    Guest
    Guest

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Guest on Mon Oct 25, 2010 5:34 pm

    ampun maap tak dapat join, bini banned aku join mane2 tts pasal kesihatan tak membenarkan walaupun jiwa nak join.. huhuhu.. Sad

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Mon Oct 25, 2010 5:37 pm

    mcm xdapek join je..
    hhihihi..
    Very Happy

    flower geek

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Mon Oct 25, 2010 5:38 pm

    sinclair wrote:ampun maap tak dapat join, bini banned aku join mane2 tts pasal kesihatan tak membenarkan walaupun jiwa nak join.. huhuhu.. Sad
    haha...bagus la bini kau...sayang dia kat kau tu...kau kene faham..

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Mon Oct 25, 2010 5:39 pm

    KALAU HUJAN KIRE BATAL HEHEH

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Mon Oct 25, 2010 6:08 pm

    sorry bros sekalian...

    harap maklum tak dapat join tuk sessi mlm nih... tengah emo sikit...

    Dengan dukacita dimaklumkan, salah satu kucing kesayangan saya meninggalkan saya. Semoga ia akan lebih bahagia di syurga...

    In Memory of Little Furry


    For a Dead Kitten

    Put the rubber mouse away,
    Pick the spools up from the floor,
    What was velvet shod, and gay,
    Will not want them, any more.

    What was warm, is strangely cold.
    Whence dissolved the little breath?
    How could this small body hold
    So immense a thing as Death?

    Sara Henderson Hay


    Last edited by jayjeffrey on Mon Oct 25, 2010 6:17 pm; edited 1 time in total

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Mon Oct 25, 2010 6:13 pm

    rilek la jeff...jom lepak2 mlm nie release tension....

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Mon Oct 25, 2010 6:18 pm

    takde la... nak uruskan pengkebumian dia nanti... kalau settle awal aku join...

    pirate

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by pirate on Mon Oct 25, 2010 7:06 pm

    hahaha..
    i love cat too

    alldisc

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alldisc on Mon Oct 25, 2010 7:42 pm

    jeff, what a cute cat.

    miao miao cat!! RIP

    greateacherjeff

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by greateacherjeff on Mon Oct 25, 2010 8:29 pm

    jayjeffrey wrote:sorry bros sekalian...

    harap maklum tak dapat join tuk sessi mlm nih... tengah emo sikit...

    Dengan dukacita dimaklumkan, salah satu kucing kesayangan saya meninggalkan saya. Semoga ia akan lebih bahagia di syurga...

    In Memory of Little Furry


    For a Dead Kitten

    Put the rubber mouse away,
    Pick the spools up from the floor,
    What was velvet shod, and gay,
    Will not want them, any more.

    What was warm, is strangely cold.
    Whence dissolved the little breath?
    How could this small body hold
    So immense a thing as Death?

    Sara Henderson Hay

    R.I.P THE LITTLE FURY~

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Tue Oct 26, 2010 3:12 am

    Maaf kerana tak dapat hadir, ada event sikit ngan petshop...

    While on grievance with the lost of Furry, i was blessed with another 3 cute kittens, Cleo, Enzou and Capri...

    Seminggu lepas, ade jumpa couple elderly yg orangnya amat baik, panjang kami berbual pasal kucing. Pastu, dia kata dah banyak sangat kucing pastu persian dia beranak lagi... mereka orang yg mempercayai orang yg sayang kucing dan nak bagi sahaja kitten tu bukan nak dijual. Mereka nak pastikan owner adalah orang yg benar2 sayang kucing. Saya mintak 2 ekor yg sebaya Furry sebagai teman bermain...

    Hari ni kebetulan, furry telah pergi, dan kebetulan yg langsung tidak disangkakan... mereka datang ke petshop dan bawak kitten untuk saya...

    Pastu ada pulak orang yg tak bertanggung-jawab letak kitten dlm kotak dan biarkan kat pintu petshop... maka saya dah adopt 3 ekor kitten hari ni sebagai teman dan rumah saya sekarang dah ada 5 ekor = =

    Cleo(warna grey *dlm istilah kucing, grey = blue*) dan Capri (warna cream)


    Cleo dan Enzou(kesian enzou orang buang dia...)


    mmg jodoh saya ngan kucing nih kuat... walaupun tak dapat menghilangkan rasa sedih, i am glad to be able to provide a home for these kittens.

    Next TT saya join bros, besok ok? datang lepak rumah saya hehe... kita wat bbq nak?

    asrolsani

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by asrolsani on Tue Oct 26, 2010 10:15 am

    minggu ni aku ada kursus kat uniten.... kalau ada nak g TTS... aku nak follow...
    call/sms aku... takder internet...takder tv... boring giler...
    semalam aku tidur jer dari kol 8mlm

    ADREY

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by ADREY on Tue Oct 26, 2010 2:42 pm

    sinclair wrote:ampun maap tak dapat join, bini banned aku join mane2 tts pasal kesihatan tak membenarkan walaupun jiwa nak join.. huhuhu.. Sad

    nak kene ziarah ni... sakit

    Guest
    Guest

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Guest on Tue Oct 26, 2010 3:09 pm

    hahahaha... demam jer la... bukan sakit kuat..

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Tue Oct 26, 2010 3:48 pm

    asrolsani wrote:minggu ni aku ada kursus kat uniten.... kalau ada nak g TTS... aku nak follow...
    call/sms aku... takder internet...takder tv... boring giler...
    semalam aku tidur jer dari kol 8mlm
    laa..kalo tak blh join kitaorang malam tadi... Crying or Very sad

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Tue Oct 26, 2010 3:50 pm

    sinclair wrote:hahahaha... demam jer la... bukan sakit kuat..
    baru ingat nak bawa ayam golek 3 ekor plus pulut kuning untuk kitaorang makan sendiri... Laughing

    Guest
    Guest

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Guest on Tue Oct 26, 2010 3:57 pm

    mambang wrote:
    sinclair wrote:hahahaha... demam jer la... bukan sakit kuat..
    baru ingat nak bawa ayam golek 3 ekor plus pulut kuning untuk kitaorang makan sendiri... Laughing

    siot jer... utk makan sendiri plak tuh, ampeh.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Sponsored content

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Sponsored content Today at 7:33 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:33 pm