Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Share

    asrolsani

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by asrolsani on Fri Dec 24, 2010 12:07 pm

    mambang nak g minum kat rnr sg buloh mlm ni...
    dia ada tepek kat fb
    http://www.facebook.com/home.php?sk=group_145370265509758&ap=1

    alep

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alep on Fri Dec 24, 2010 5:07 pm

    asrolsani wrote:mambang nak g minum kat rnr sg buloh mlm ni...
    dia ada tepek kat fb
    http://www.facebook.com/home.php?sk=group_145370265509758&ap=1

    ada ke tidak ni?

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Sun Dec 26, 2010 11:02 am

    nampaknya takde, sbb dia gi mancing ngan aku mlm tu wakakaka.

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sun Dec 26, 2010 3:09 pm

    semenjak 2 menjak nie..memang semua budak2 putra sibuk memanjang..termasuk aku....maklum la nak hbskan cuti tahunan...inilah masa sesuai untuk bersama family....aktiviti permotoran akan diteruskan jika ader masa terluang...

    jalil

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jalil on Sun Dec 26, 2010 9:11 pm

    sokong...

    asrolsani

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by asrolsani on Sun Dec 26, 2010 9:15 pm

    malam tu... bukan ke hujan?
    aku pegi ke majlis sunat kat kapar..
    paeach n the gang pon ader..

    Pak_Utih

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Pak_Utih on Tue Jan 25, 2011 4:47 pm

    Assalamualaikum tuan2 & puan2...
    Bercadang untuk mengadakan TTS di mamak berkembar, Presint 9 Putrajaya pada 28/01/2011 ni jam 8.30 malam. Ada sesiapa yang ingin menyertai boleh lah SMS Utih, 017-9188843. Kalau memang ada setiap minggu di tempat yang sama boleh lah inform Utih, maaf sebab masih tak tahu nak contact yang lain2. Very Happy

    asrolsani

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by asrolsani on Tue Jan 25, 2011 4:49 pm

    Pak_Utih, 28/1 tu aku tak dapat join sbb esok pagi tu nak gerak ke sg klah... kang tak pasal2 tak cukup rehat....

    Pak_Utih

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Pak_Utih on Tue Jan 25, 2011 5:07 pm

    asrolsani wrote:Pak_Utih, 28/1 tu aku tak dapat join sbb esok pagi tu nak gerak ke sg klah... kang tak pasal2 tak cukup rehat....

    OK tuan, ride with safety. Lain kali kita jumpa... Very Happy

    kurt2812

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by kurt2812 on Fri May 27, 2011 9:40 pm

    ASSALAMUALAIKUM KIPPERS NERDEKATAN PUTRAJAYA,SERDANG,BANGI,KAJANG ATAU SRI KEMBANGAN.KALAU FREE DIJEMPUT MEMERIAHKAN LG MINI TTS DI RESTORAN MAMAK BERKEMBAR JAM 10PM..

    ajai_fza@yahoo.com

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by ajai_fza@yahoo.com on Fri Jun 03, 2011 2:32 am

    whoa.. taktau ada thread ni! salam all!
    bole jugak aku join kalo aku merajinkan bontot ni Very Happy
    hari apa da abg kurt?

    last time aku nampak kips flat-black kt mamak kembar tu.
    entah2 si jayjay punye kot. menarik tertarik gak aku usha..
    tp aku jeling je la.... :p

    ape ape drop by back !

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sun Aug 21, 2011 6:40 am

    Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer

    Jebat_Mka.75

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Jebat_Mka.75 on Sun Aug 21, 2011 7:10 am

    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy

    kipas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by kipas on Sun Aug 21, 2011 7:11 am

    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Jebat_Mka.75

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Jebat_Mka.75 on Sun Aug 21, 2011 7:14 am

    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...

    kipas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by kipas on Sun Aug 21, 2011 7:16 am

    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...
    den koba baik...sihat walafiat...ooo....bz...skang kek mano???kek key el ko kek melako???moto apo koba???


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Jebat_Mka.75

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Jebat_Mka.75 on Sun Aug 21, 2011 7:19 am

    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...
    den koba baik...sihat walafiat...ooo....bz...skang kek mano???kek key el ko kek melako???moto apo koba???
    Kek key el lg la...awal lg nak balik melaka...skrg keje kat shah alam seksyen 7 daa. Bila puak sana nak langgo putrajaya nih ??? Hehehe...

    kipas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by kipas on Sun Aug 21, 2011 7:23 am

    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...
    den koba baik...sihat walafiat...ooo....bz...skang kek mano???kek key el ko kek melako???moto apo koba???
    Kek key el lg la...awal lg nak balik melaka...skrg keje kat shah alam seksyen 7 daa. Bila puak sana nak langgo putrajaya nih ??? Hehehe...
    ooo sect 7 shah ale...tunggu kemunculan kami setelah sifu carl9 sihat dr patah bahu...jeng...jeng...jeng...td lepak fazlina maju kota damansara sbb kedai ketam tutup....de la 13 org...baru dan lama...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Jebat_Mka.75

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Jebat_Mka.75 on Sun Aug 21, 2011 7:27 am

    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...
    den koba baik...sihat walafiat...ooo....bz...skang kek mano???kek key el ko kek melako???moto apo koba???
    Kek key el lg la...awal lg nak balik melaka...skrg keje kat shah alam seksyen 7 daa. Bila puak sana nak langgo putrajaya nih ??? Hehehe...
    ooo sect 7 shah ale...tunggu kemunculan kami setelah sifu carl9 sihat dr patah bahu...jeng...jeng...jeng...td lepak fazlina maju kota damansara sbb kedai ketam tutup....de la 13 org...baru dan lama...
    Adus...awat tak roger...geng sini pun lepak sampai kul 3 pagi td...rhugi la plak...

    kipas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by kipas on Sun Aug 21, 2011 7:30 am

    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...
    den koba baik...sihat walafiat...ooo....bz...skang kek mano???kek key el ko kek melako???moto apo koba???
    Kek key el lg la...awal lg nak balik melaka...skrg keje kat shah alam seksyen 7 daa. Bila puak sana nak langgo putrajaya nih ??? Hehehe...
    ooo sect 7 shah ale...tunggu kemunculan kami setelah sifu carl9 sihat dr patah bahu...jeng...jeng...jeng...td lepak fazlina maju kota damansara sbb kedai ketam tutup....de la 13 org...baru dan lama...
    Adus...awat tak roger...geng sini pun lepak sampai kul 3 pagi td...rhugi la plak...
    pulak...tak pe...len kali kitorg turun...papahal kasi tau sama sifu carl9...nanti dier update program masa tts...tts daerah ke daerah...syok wo...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Jebat_Mka.75

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Jebat_Mka.75 on Sun Aug 21, 2011 7:41 am

    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...
    den koba baik...sihat walafiat...ooo....bz...skang kek mano???kek key el ko kek melako???moto apo koba???
    Kek key el lg la...awal lg nak balik melaka...skrg keje kat shah alam seksyen 7 daa. Bila puak sana nak langgo putrajaya nih ??? Hehehe...
    ooo sect 7 shah ale...tunggu kemunculan kami setelah sifu carl9 sihat dr patah bahu...jeng...jeng...jeng...td lepak fazlina maju kota damansara sbb kedai ketam tutup....de la 13 org...baru dan lama...
    Adus...awat tak roger...geng sini pun lepak sampai kul 3 pagi td...rhugi la plak...
    pulak...tak pe...len kali kitorg turun...papahal kasi tau sama sifu carl9...nanti dier update program masa tts...tts daerah ke daerah...syok wo...
    Yes lah...dah lama giler aku tak gi langgar daerah org lain nih...jago2 la kippers daerah...Jebat akan mengganas kembali...hahahahahaha !!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    kipas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by kipas on Sun Aug 21, 2011 7:42 am

    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    kipas wrote:
    Jebat_Mka.75 wrote:
    mambang wrote:Lama giler rasanya tak bukak forum...salam to all..kami kipper di putrajaya hanya tinggal 3-4 orang jer yg masih aktif..kami selalu lepaking kt mamak kembar port tepi dapur kebiasaannya antara jam 1130mlm sampai subuh pun ader hari tak menentu ikut mood ...kalo ternampak moto hitam,hijau se dan merah scheme marlboro dok parking kt tepi dapur tu moto kamilah tu tegur2 la ya....wssalam to all forumer
    Aii Mambang...ko pun rindu kat porem ke...hehehe...baru tadi ceta2 yek... Very Happy Very Happy Very Happy
    mambang de gak aku nampak...ni bro jebat langsong tak nampak...mana poie...
    Ado yo kek sini...busy dgn keje skrg nih...Ko apa kabo ? lama betul tak jumpa ko...
    den koba baik...sihat walafiat...ooo....bz...skang kek mano???kek key el ko kek melako???moto apo koba???
    Kek key el lg la...awal lg nak balik melaka...skrg keje kat shah alam seksyen 7 daa. Bila puak sana nak langgo putrajaya nih ??? Hehehe...
    ooo sect 7 shah ale...tunggu kemunculan kami setelah sifu carl9 sihat dr patah bahu...jeng...jeng...jeng...td lepak fazlina maju kota damansara sbb kedai ketam tutup....de la 13 org...baru dan lama...
    Adus...awat tak roger...geng sini pun lepak sampai kul 3 pagi td...rhugi la plak...
    pulak...tak pe...len kali kitorg turun...papahal kasi tau sama sifu carl9...nanti dier update program masa tts...tts daerah ke daerah...syok wo...
    Yes lah...dah lama giler aku tak gi langgar daerah org lain nih...jago2 la kippers daerah...Jebat akan mengganas kembali...hahahahahaha !!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    yeah...kami tunggu saat itu...hahaha...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Sponsored content

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:35 pm