Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Share

    wengweng

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by wengweng on Tue Oct 05, 2010 6:19 pm

    mambang wrote: lol! MALAM INI BERTTS KITE DI RESTORAN DAPUR MAS BELAKANG PETRONAS PRESINT 9,PUTRAJAYA JAM 10MLM SAPE2 NAK IKUT SERTA PUN BOLEH...SEMBANG2 KIPS&ER6 lol!

    eeehhhhh..ade org dah pakai ER6 ke...??patut la ade dgr org tu pakai ER6...xtau pulak mmg betul... confused confused

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Tue Oct 05, 2010 6:23 pm

    aWe89 wrote:
    mambang wrote: lol! MALAM INI BERTTS KITE DI RESTORAN DAPUR MAS BELAKANG PETRONAS PRESINT 9,PUTRAJAYA JAM 10MLM SAPE2 NAK IKUT SERTA PUN BOLEH...SEMBANG2 KIPS&ER6 lol!
    abam mambang, mintak kontek number..
    snang nak kontek lau2 sessat..
    DAH ADER KAT BAWAH TU...DKT SIGNATURE AKU...NAH LAGI 0173554428

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Tue Oct 05, 2010 6:24 pm

    wengweng wrote:
    mambang wrote: lol! MALAM INI BERTTS KITE DI RESTORAN DAPUR MAS BELAKANG PETRONAS PRESINT 9,PUTRAJAYA JAM 10MLM SAPE2 NAK IKUT SERTA PUN BOLEH...SEMBANG2 KIPS&ER6 lol!

    eeehhhhh..ade org dah pakai ER6 ke...??patut la ade dgr org tu pakai ER6...xtau pulak mmg betul... confused confused
    Tu la ko lama x turun putra...budak2 putra semua dah pakai er6 dah..hihihi Laughing kau jer pakai zx150 mlm nie..

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Tue Oct 05, 2010 6:40 pm

    mambang wrote:
    wengweng wrote:
    mambang wrote: lol! MALAM INI BERTTS KITE DI RESTORAN DAPUR MAS BELAKANG PETRONAS PRESINT 9,PUTRAJAYA JAM 10MLM SAPE2 NAK IKUT SERTA PUN BOLEH...SEMBANG2 KIPS&ER6 lol!

    eeehhhhh..ade org dah pakai ER6 ke...??patut la ade dgr org tu pakai ER6...xtau pulak mmg betul... confused confused
    Tu la ko lama x turun putra...budak2 putra semua dah pakai er6 dah..hihihi Laughing kau jer pakai zx150 mlm nie..

    betul tu..
    tu la..lama menyembunyikan diri sapa suruh..
    agaknya weng2 pon pakai er6n jgk..senyap je..
    kot2 selama ni dia dok lepak ngn geng er6n dia..
    hihihihi...
    geek

    wengweng

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by wengweng on Tue Oct 05, 2010 7:43 pm

    mambang wrote:
    wengweng wrote:
    mambang wrote: lol! MALAM INI BERTTS KITE DI RESTORAN DAPUR MAS BELAKANG PETRONAS PRESINT 9,PUTRAJAYA JAM 10MLM SAPE2 NAK IKUT SERTA PUN BOLEH...SEMBANG2 KIPS&ER6 lol!

    eeehhhhh..ade org dah pakai ER6 ke...??patut la ade dgr org tu pakai ER6...xtau pulak mmg betul... confused confused
    Tu la ko lama x turun putra...budak2 putra semua dah pakai er6 dah..hihihi Laughing kau jer pakai zx150 mlm nie..

    sume dah pakai er6 ke...aku ingt kn sorg dua je...yg aku dgr sorg tu dah pakai dah...tp x tau lak sume dah pakai...
    abis la aku mlm nie kene TAPAU la jwb nye...





    ps: nk dtg ke xnk dtg.....

    klip^ketas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by klip^ketas on Tue Oct 05, 2010 9:22 pm

    wengweng wrote:
    mambang wrote:
    wengweng wrote:
    mambang wrote: lol! MALAM INI BERTTS KITE DI RESTORAN DAPUR MAS BELAKANG PETRONAS PRESINT 9,PUTRAJAYA JAM 10MLM SAPE2 NAK IKUT SERTA PUN BOLEH...SEMBANG2 KIPS&ER6 lol!

    eeehhhhh..ade org dah pakai ER6 ke...??patut la ade dgr org tu pakai ER6...xtau pulak mmg betul... confused confused
    Tu la ko lama x turun putra...budak2 putra semua dah pakai er6 dah..hihihi Laughing kau jer pakai zx150 mlm nie..

    sume dah pakai er6 ke...aku ingt kn sorg dua je...yg aku dgr sorg tu dah pakai dah...tp x tau lak sume dah pakai...
    abis la aku mlm nie kene TAPAU la jwb nye...





    ps: nk dtg ke xnk dtg.....

    dtg je..aku masih setia dgn zx6 zx150..hehe

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Tue Oct 05, 2010 9:27 pm

    klip^ketas wrote:
    wengweng wrote:
    mambang wrote:
    wengweng wrote:
    mambang wrote: lol! MALAM INI BERTTS KITE DI RESTORAN DAPUR MAS BELAKANG PETRONAS PRESINT 9,PUTRAJAYA JAM 10MLM SAPE2 NAK IKUT SERTA PUN BOLEH...SEMBANG2 KIPS&ER6 lol!

    eeehhhhh..ade org dah pakai ER6 ke...??patut la ade dgr org tu pakai ER6...xtau pulak mmg betul... confused confused
    Tu la ko lama x turun putra...budak2 putra semua dah pakai er6 dah..hihihi Laughing kau jer pakai zx150 mlm nie..

    sume dah pakai er6 ke...aku ingt kn sorg dua je...yg aku dgr sorg tu dah pakai dah...tp x tau lak sume dah pakai...
    abis la aku mlm nie kene TAPAU la jwb nye...





    ps: nk dtg ke xnk dtg.....

    dtg je..aku masih setia dgn zx6 zx150..hehe

    nnti jgn terkejut plk tgk moto klip^ketas tu..
    dia ckp je zx150..tapi nnti bro tgk jgn terkejut plk..
    Twisted Evil Twisted Evil

    den xpasti dtg bersama gpz500 ke x..
    xkonfem lg dpt join ke x mlm ni..
    geek lol!

    ADREY

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by ADREY on Wed Oct 06, 2010 3:44 am

    sorry tak datang, banyak kerja kat melaka, sampai bangi pun 130am++++

    kita adik beradik kawa saki baki.... hehehehehehehe

    sapa erk yang er6 tu....

    klip ketas kot..... aritu test meter dgn er6n

    jebat kot.... tak basah pulak dia kan

    asrol kot.. banyak mutor datang umah dia.... sorok kat garaj rumah kot....

    pening-pening-pening

    greateacherjeff

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by greateacherjeff on Tue Oct 12, 2010 11:37 am

    ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Tue Oct 12, 2010 3:26 pm

    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    kips bro lg lawa dr kips sy..siap sportrim 3btg lg tu..kips sy rim jejari je..
    Jom la join geng putrajaya buat tts..baru la sy ada kwn kips lama..klau tak sorang2 je kips lama..
    Huhu..

    greateacherjeff

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by greateacherjeff on Tue Oct 12, 2010 5:35 pm

    paeach wrote:
    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    kips bro lg lawa dr kips sy..siap sportrim 3btg lg tu..kips sy rim jejari je..
    Jom la join geng putrajaya buat tts..baru la sy ada kwn kips lama..klau tak sorang2 je kips lama..
    Huhu..

    bro~ ku dah plan tts kat pj minat tak??
    ikut thread ni..
    http://kips.forumotions.net/events-activities-f2/tts-kl-or-pj-area-v1-t1392.htm

    alldisc

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alldisc on Tue Oct 12, 2010 9:41 pm

    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    sama macam aku laa.. parking pun jauh2... segan giler...

    nekman

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by nekman on Tue Oct 12, 2010 9:47 pm

    alldisc wrote:
    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    sama macam aku laa.. parking pun jauh2... segan giler...
    Kalau segan kena turun tts jb lar.. Kat sini moto bukan zx majoriti..hehe

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Tue Oct 12, 2010 9:53 pm

    greateacherjeff wrote:
    paeach wrote:
    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    kips bro lg lawa dr kips sy..siap sportrim 3btg lg tu..kips sy rim jejari je..
    Jom la join geng putrajaya buat tts..baru la sy ada kwn kips lama..klau tak sorang2 je kips lama..
    Huhu..

    bro~ ku dah plan tts kat pj minat tak??
    ikut thread ni..
    http://kips.forumotions.net/events-activities-f2/tts-kl-or-pj-area-v1-t1392.htm

    area pj tu sy xdpt join..jauh la..huhu..
    Lbh perjalanan 40km xmampu kips sy..maklumlah dh uzur..reput2 dh tulangnya..
    Huhu..



    greateacherjeff

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by greateacherjeff on Tue Oct 12, 2010 9:54 pm

    nekman wrote:
    alldisc wrote:
    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    sama macam aku laa.. parking pun jauh2... segan giler...
    Kalau segan kena turun tts jb lar.. Kat sini moto bukan zx majoriti..hehe

    bukan zx?? moto ape?? en ke lolz tongue

    asrolsani

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by asrolsani on Tue Oct 12, 2010 9:54 pm

    paeach wrote:
    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    kips bro lg lawa dr kips sy..siap sportrim 3btg lg tu..kips sy rim jejari je..
    Jom la join geng putrajaya buat tts..baru la sy ada kwn kips lama..klau tak sorang2 je kips lama..
    Huhu..

    alldisc wrote:
    greateacherjeff wrote:ku nak join ni~~ tapi kips ku dah unzur~ segan nak tunjuk kips ku Embarassed

    sama macam aku laa.. parking pun jauh2... segan giler...

    ek elehh.... segan konon... kips veteran nih kalau jalan macam kilat... kips baru makan asap wooo....

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sat Oct 16, 2010 12:36 pm

    salam warga putrajaya..malam nie sesapa nak join tts kat sri kembang harap gerak sendiri ke spot...aku grk dari tmpat keje bangi so x dpt nak konvoi sama2 heheheh.. Very Happy

    alldisc

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alldisc on Sat Oct 16, 2010 1:16 pm

    nekman wrote:
    alldisc wrote:

    sama macam aku laa.. parking pun jauh2... segan giler...
    Kalau segan kena turun tts jb lar.. Kat sini moto bukan zx majoriti..hehe

    kat kl pun ada geng kips lama. tapi semua dah menyepi, tak tahan dihina geng motor baru (ye ke?). jemputan ke jb bukan tanak pegi tapi baru tiba nilai meter temp dah melonjak2 nak keluar dari meter. tak tahan panas katanya... abih camno? blok enjin kelam kabut.

    lagipun, motot2 jb luar je nampak lama tapi dalam enjin segar bugar woo... rakus meratah mangsanya...

    asrolsani wrote:

    ek elehh.... segan konon... kips veteran nih kalau jalan macam kilat... kips baru makan asap wooo....

    betul tu bro. motor aku mmg banyak asap. pam 2T rosak. mmg ramai makan asap kalau ikut belakang...

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sun Oct 17, 2010 12:17 pm

    Salam specially putrajaya owner...bila nak pekena SHI-SHA kat presint 14 nih...dah gian dah nie...kekeke..weekday malam ok tak..?

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Sun Oct 17, 2010 12:27 pm

    mambang wrote:Salam specially putrajaya owner...bila nak pekena SHI-SHA kat presint 14 nih...dah gian dah nie...kekeke..weekday malam ok tak..?

    kat mano plk tu??
    haha..
    cheers

    aWe89

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by aWe89 on Sun Oct 17, 2010 12:43 pm

    paeach wrote:
    mambang wrote:Salam specially putrajaya owner...bila nak pekena SHI-SHA kat presint 14 nih...dah gian dah nie...kekeke..weekday malam ok tak..?

    kat mano plk tu??
    haha..
    cheers
    weekday pon ok..
    set tarikh..
    lau takde aral, ON aje..

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Sun Oct 17, 2010 3:35 pm

    jom, mlm ni jugak hehe.

    kurt2812

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by kurt2812 on Sun Oct 17, 2010 6:29 pm

    mambang wrote:Salam specially putrajaya owner...bila nak pekena SHI-SHA kat presint 14 nih...dah gian dah nie...kekeke..weekday malam ok tak..?

    presint 14?? kat mana ek??
    aku dok biasa shisha kat bangi je.. Twisted Evil

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sun Oct 17, 2010 7:31 pm

    area mydin...tu la..ader kedai kat belakang sekali sebelah bank rakyat..nanti set tarikh...

    klip^ketas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by klip^ketas on Mon Oct 18, 2010 3:35 am

    jom skang..aku tunggu kt kedai tu..hehe

    Sponsored content

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Sponsored content Today at 7:33 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:33 pm