Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Share

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Mon Oct 18, 2010 3:23 pm

    klip^ketas wrote:jom skang..aku tunggu kt kedai tu..hehe
    biar betik...haha..nanti line clear aku call

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Tue Oct 19, 2010 7:19 am

    apa citer nih bross, dah lama tak mengasapkan mamak kembar...

    klip^ketas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by klip^ketas on Tue Oct 19, 2010 11:35 am

    jayjeffrey wrote:apa citer nih bross, dah lama tak mengasapkan mamak kembar...

    mlm ni nk?layan shasha shisha pulak..hehe

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Tue Oct 19, 2010 5:17 pm

    ape malam nie.ader org nak open table ker... Laughing

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Tue Oct 19, 2010 5:43 pm

    ADALAH DI MAKLUMKAN BAHAWA AKU NAK AJAK MELEPAK KAT PUTRAJAYA PRESINT 14 SAMBIL PEKENA SHISHA MALAM NIE..APE2 HAL KUMPUL KAT MAMAK PRESINT 9 DULU BARU GERAK KE SANA..

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Tue Oct 19, 2010 10:42 pm

    mambang wrote:ADALAH DI MAKLUMKAN BAHAWA AKU NAK AJAK MELEPAK KAT PUTRAJAYA PRESINT 14 SAMBIL PEKENA SHISHA MALAM NIE..APE2 HAL KUMPUL KAT MAMAK PRESINT 9 DULU BARU GERAK KE SANA..

    xdapek den nk join mlm ni..
    study lol!



    jom minggu ni tts kat tempat den..
    kedai besar,tapi karoke xdo la..kalau ada nnti xleh nk borak..hihihi..
    tempat tu kalau dari restoran tasik idaman lalu jalan dalam(meleper) dlm 10-15mint..dari trek sepang plk 10minit boleh sampai..dokat je..

    cheers cheers cheers

    Fendi3z

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Fendi3z on Tue Oct 19, 2010 11:10 pm

    Wei, jomlah wei..Kita gi hisap Shasha!!! ehh..silap Shisha!!!

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Wed Oct 20, 2010 1:29 am


    boring2...kalau boring den buat mcm dlm gambar atas ni..hihihi..


    amacam??
    best x korang isap shasha shisha?
    haha..

    lol!

    study study

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Wed Oct 20, 2010 7:11 am

    kita jadi isap asap 2t masing2 jer mlm tadi... haiz...

    asrolsani

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by asrolsani on Wed Oct 20, 2010 8:47 am

    jayjeffrey wrote:kita jadi isap asap 2t masing2 jer mlm tadi... haiz...
    bole high tu Shocked
    kedai tutup ke? Rolling Eyes

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Wed Oct 20, 2010 12:54 pm

    malam tadi di ganti ngan acara berkarok...artis undangan jamal celup

    alldisc

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alldisc on Wed Oct 20, 2010 12:57 pm

    karok ke? he he seb baik tak datang... 2 hari kat ganu atas urusan keja. nak jugak join TT tapi tiba KL pun dah senja. penat jgn citer...

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Wed Oct 20, 2010 1:05 pm

    ape itu tts?....line panas hahah Laughing

    alldisc

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alldisc on Wed Oct 20, 2010 8:31 pm

    Teh Tarik Sedap mmg panas!! wakakakkakaka..

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Wed Oct 20, 2010 8:59 pm

    job tt lagi mlm nih, kita gi survey tgk shisha ade tak

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Thu Oct 21, 2010 8:44 pm

    jayjeffrey wrote:job tt lagi mlm nih, kita gi survey tgk shisha ade tak
    jeff...tonight camana?...got any tt or not..so free la hehe.... Laughing

    klip^ketas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by klip^ketas on Fri Oct 22, 2010 8:27 pm

    jom repeat shisha mlm ni..hehe

    paeach

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by paeach on Sat Oct 23, 2010 1:07 am

    klip^ketas wrote:jom repeat shisha mlm ni..hehe

    repeat sorang2 ke??
    hihihihi...
    Very Happy geek afro

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sat Oct 23, 2010 1:21 am

    paeach wrote:
    klip^ketas wrote:jom repeat shisha mlm ni..hehe

    repeat sorang2 ke??
    hihihihi...
    Very Happy geek afro
    apsal x sms aku..melepas lagi... kuang3x

    ADREY

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by ADREY on Sat Oct 23, 2010 1:24 am

    bangi tak ada ker

    alldisc

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by alldisc on Sat Oct 23, 2010 9:46 am

    korang tunggu la, aku dapat lesen melepak kat bangi dan putra perdana tak lama lagi... ha ha ha..

    klip^ketas

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by klip^ketas on Sat Oct 23, 2010 4:41 pm

    alldisc wrote:korang tunggu la, aku dapat lesen melepak kat bangi dan putra perdana tak lama lagi... ha ha ha..

    bile tu bang?lame dh x dgr oder tea o suam 2! haha

    mambang

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by mambang on Sat Oct 23, 2010 5:10 pm

    klip^ketas wrote:
    alldisc wrote:korang tunggu la, aku dapat lesen melepak kat bangi dan putra perdana tak lama lagi... ha ha ha..

    bile tu bang?lame dh x dgr oder tea o suam 2! haha
    Jgn lupa beli rod and reel skali..senang nak tts depan lombong.... Laughing

    ADREY

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by ADREY on Sun Oct 24, 2010 1:59 am

    arrange lah satu tts mancing.......

    jayjeffrey

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by jayjeffrey on Sun Oct 24, 2010 4:04 am

    kita geng putrajaya nih senang her, tak payah susah susah nak arrange. Call2 sms2, semua ok terus on.

    Sponsored content

    Re: SEMBANG2 DAN LEPAK2 KIPPERS ZONE PUTRAJAYA V2

    Post by Sponsored content Today at 9:50 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:50 am