Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Share

    mambang

    Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Wed Sep 22, 2010 5:23 pm

    meja mamak kembar p9 dah sarat...so sambung sembang2 kat sini pulak...sekian Laughing


    Last edited by mambang on Sun Oct 03, 2010 3:42 am; edited 1 time in total

    asrolsani

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by asrolsani on Wed Sep 22, 2010 5:52 pm

    dah tukar dari putrajaya kpd central ke?

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Wed Sep 22, 2010 6:31 pm

    sama la tu...janji semua blh masuk...lagipun yg berposting dlm nie orng yg sama gak kan...hihihi

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Sun Oct 03, 2010 3:44 am

    selamat sudah lagi satu event...lepas nie apa lagi yer..tungguuuuu...

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by zampd on Sun Oct 03, 2010 12:44 pm

    mambang, tolong set 1 tts kat tempat kita buat majlis berbuka hari tu..........kalo boleh buat weekend la........kalo tts, bini tak mo ikut, boleh la aku bawa moto.......... Very Happy

    asrolsani

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by asrolsani on Sun Oct 03, 2010 12:53 pm

    buat tts motogp ler

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by zampd on Sun Oct 03, 2010 12:54 pm

    asrolsani wrote:buat tts motogp ler

    idea yg bernas.............tapi kat mana?............ scratch

    asrolsani

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by asrolsani on Sun Oct 03, 2010 1:05 pm

    kedai wan tuah ke

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Mon Oct 04, 2010 12:40 am

    cadangan tuan2 akan di pertimbangkan...

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by zampd on Mon Oct 04, 2010 1:02 am

    mambang wrote:cadangan tuan2 akan di pertimbangkan...

    tolong kompomkan lokasi dengan kadar segera................ Very Happy Very Happy Very Happy

    paeach

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by paeach on Mon Oct 04, 2010 1:22 am

    asrolsani wrote:kedai wan tuah ke
    kedai yang wantuah lepak tu mcm dah rosak je karoke dia..haha..
    serupa kita lepak kat medan selera/kedai biasa je..
    haha..
    meh lepak salak tinggi plk..kekekeke...
    cheers cheers

    zampd wrote:
    mambang wrote:cadangan tuan2 akan di pertimbangkan...

    tolong kompomkan lokasi dengan kadar segera................ Very Happy Very Happy Very Happy


    jumaat(8.10.10) ni kita pg tasik idaman la..
    yang bro adrey buat tu..
    cheers

    alldisc

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by alldisc on Fri Oct 08, 2010 8:32 pm

    wat tts kat tempat karoke, nak borak pun susah. sbb bunyi muzik kuat. baik tts kat cafe dangdut..

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Sat Oct 09, 2010 1:21 am

    next time tts kat tepi sungai klang plk... Laughing

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Sat Oct 09, 2010 8:03 am

    sial..penat aku bangun pagi pergi kerja dah sampai baru tau aku offday hari nie..cilakak kalo aku tau aku turun tts mlm tadi walau lewat pun....hampeh Mad

    alldisc

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by alldisc on Sat Oct 09, 2010 9:44 am

    hari ni ketapi tak jalan ke bro? maintenance kena tukar tayar ke...

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by zampd on Sat Oct 09, 2010 2:38 pm

    mambang wrote:sial..penat aku bangun pagi pergi kerja dah sampai baru tau aku offday hari nie..cilakak kalo aku tau aku turun tts mlm tadi walau lewat pun....hampeh Mad

    nasib baik aku tak kerja sama tempat ngan ko..........kalo tidak, memang ko kena gelak tahap gaban ngan aku.............wakakakakakakaka

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Sat Oct 09, 2010 7:02 pm

    adohai...minggu depan tts kat mane bro zam?boleh turun lagi....hihihii Laughing

    asrolsani

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by asrolsani on Sat Oct 09, 2010 8:24 pm

    minggu depan aku turun tts

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Sun Oct 10, 2010 10:31 am

    selasa malam mancing lombong dpn umah jeff lagi...hehehe...sapa mau join?

    zampd

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by zampd on Sun Oct 10, 2010 7:36 pm

    aku tak minat mancing.........hasil kecik........aku nak menjaring terus.....boleh ker?.......hehehehehehe

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Mon Oct 11, 2010 12:00 am

    boleh...tapi takut tak larat bawa balik ikan jer..hehehe Laughing

    alldisc

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by alldisc on Mon Oct 11, 2010 12:26 am

    apa lagi, kasi bakar terus aje. takyah bawak balik. BBQ lagi sekali.

    jayjeffrey

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by jayjeffrey on Mon Oct 11, 2010 3:49 am

    jom la, semua kippers dijemput mari ke rumah tuk memancing atau saja2 lepak pada masa saya free. mambang dah banyak kali dtg, bila pulak korang? location mancing gerenti puas hati hehe... kan?

    mambang

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by mambang on Mon Oct 11, 2010 1:19 pm

    woi jeff...jgn lupa besok malam...sediakan umpan power,tapi kalo hujan cancel la hihihi....mancing sampai subuh..aku bawa kawan aku sorang...kalo mancing x dapat kite tuba satu lombong tu..muhahhahh Twisted Evil

    alldisc

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by alldisc on Mon Oct 11, 2010 2:04 pm

    convert kips jadi jetski, boleh mancing kat tengah lombong. baru meriah dgn ikan.

    Sponsored content

    Re: Kawasakikips Owner Central and Putrajaya V2

    Post by Sponsored content Today at 11:57 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:57 am