Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Share

    mambang

    KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Tue Oct 05, 2010 6:16 pm

    ASSALAMUALAIKUM....AKU BUKA TRIT INI SEKADAR INGIN MENDAPATKAN RESPON DARI TUAN2 ADAKAH TUAN2 BERMINAT DGN PROGRAM INI...JIKA BERMINAT BOLEHLAH KITA MULAKAN PERBINCANGAN BERKENAAN TARIKH DAN ACARA...SEKIAN WASSALAM-MAMBANG




    TARIKH: BELUM KOMPOM

    RV POINT: TOL BANGI

    ATUCARA: AKAN DI BINCANGKAN NANTI

    MASA BERTOLAK: PAGI

    PERBELANJAAN: SENDIRIAN BERHAD KECUALI JIKA INGIN TEMPAT BEREHAT(JUGA AKAN DI BINCANGKAN NANTI)



    Last edited by mambang on Fri Oct 22, 2010 2:00 am; edited 8 times in total

    ranjau_berduri

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by ranjau_berduri on Tue Oct 05, 2010 6:29 pm

    Jimi Syia - 0197293993....
    penginapan kat penyabung, mersing johor.... Dorm ade, bilik ade, rumah ade... suruh mal zx1.5 yg kontek... die compom dapat murah punyer... sekian....
    tp kot2 kippers nak bawak KHEMAH pun boley..... Razz Razz Razz


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    mambang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Tue Oct 05, 2010 6:42 pm

    ranjau_berduri wrote:Jimi Syia - 0197293993....
    penginapan kat penyabung, mersing johor.... Dorm ade, bilik ade, rumah ade... suruh mal zx1.5 yg kontek... die compom dapat murah punyer... sekian....
    tp kot2 kippers nak bawak KHEMAH pun boley..... Razz Razz Razz
    bagus2..aku tunggu feedback dari kippers dulu kalau ramai nak join aku ON je la event nih kalau tak ramai yg join aku OFF je la..lai..lai..lai... lol!


    Last edited by mambang on Tue Oct 05, 2010 7:14 pm; edited 1 time in total

    mamat

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mamat on Tue Oct 05, 2010 6:47 pm

    BR0 MAMBANG.....THUMBS UP!
    V0TE 4 DIS~~.....AQ 0N JERK!!
    J0M RAMAI2 PAKAT..... Twisted Evil Twisted Evil

    mambang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Tue Oct 05, 2010 6:51 pm

    4/12/2010...lama lagi tu...haha tapi takpe sempat prepare2 ape yg patut dan aku tukar ke topik reunion kippers 2010 pun ok... Laughing sebarang cadangan sila komen..lai lai lai lol!

    mambang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Tue Oct 05, 2010 7:17 pm

    HARAP MAKLUM... INI ADALAH CADANGAN DAN MENUNGGU FEEDBACK DARI SEMUA.. JIKA TIADA YG BERMINAT SECARA AUTOMATIK EVENT INI DI BATALKAN..

    pirate

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by pirate on Tue Oct 05, 2010 7:37 pm

    ok gud2..
    aq on..

    mamat

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mamat on Tue Oct 05, 2010 9:29 pm

    pirate wrote:ok gud2..
    aq on..

    br0 pirate nk bju ker xnk???
    pm syaa almat br0...waduh2 pirat pirat pirat

    kipsjang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by kipsjang on Tue Oct 05, 2010 11:21 pm

    jom..jom mersing!

    kick_ingoal

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by kick_ingoal on Tue Oct 05, 2010 11:25 pm

    Cadangan menarik gak tu.
    boleh buat year end ride ni Laughing

    zampd

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by zampd on Tue Oct 05, 2010 11:37 pm

    ride tu memang cun tapi tarikh tu bertembung lak ngan ride aku ke hatyai..........ada tarikh lain ker?..... Smile
    kita bincang lagi kat tasik idaman nanti la........... Smile

    mainjet290

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mainjet290 on Wed Oct 06, 2010 1:03 am

    mambang wrote:
    ranjau_berduri wrote:Jimi Syia - 0197293993....
    penginapan kat penyabung, mersing johor.... Dorm ade, bilik ade, rumah ade... suruh mal zx1.5 yg kontek... die compom dapat murah punyer... sekian....
    tp kot2 kippers nak bawak KHEMAH pun boley..... Razz Razz Razz
    bagus2..aku tunggu feedback dari kippers dulu kalau ramai nak join aku ON je la event nih kalau tak ramai yg join aku OFF je la..lai..lai..lai... lol!

    mau join..tp teringat cite dulu2 kala Embarassed Embarassed Sad Sad Very Happy Very Happy

    mambang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Wed Oct 06, 2010 3:51 am

    LAI..LAI...LAIII lol!


    Last edited by mambang on Fri Oct 08, 2010 4:50 pm; edited 1 time in total

    ADREY

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by ADREY on Wed Oct 06, 2010 4:03 am

    kita g singapore naik bas skali

    wadin

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by wadin on Wed Oct 06, 2010 9:52 am

    Salam Smile
    memang baik ride... Gang JB akan layan kau yang terbaik..highly recommanded....
    So far aku tiada keje waktu tu:)
    kita boleh bincang lagi..... Duk kat tempat kawan Mal.
    terimakasih

    bravekids

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by bravekids on Wed Oct 06, 2010 11:18 am

    macam menarik je nie.... confirm join...hehe

    mambang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Wed Oct 06, 2010 3:56 pm

    alldisc wrote:tahniah kepada mambang kerana sanggup organise satu lagi aktiviti berfaedah utk warga kips yang kini dah lebih 1,000 orang.

    calon2 utk jadi moderator ni - terbaeekkkk...

    p/s kalau aku join, sila jangan caj RM35 ye..
    ilmu aku x sehebat mana pun..jadi aku lbh suka ngan posisi sekarang... Laughing ...tiada caj dikenakan segala perbelanjaan di tanggung sendiri..fair and lovely Laughing Laughing

    azzo

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by azzo on Wed Oct 06, 2010 5:03 pm

    ni semua nak shopping kat susur lar ni?
    hahaha

    mainjet290

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mainjet290 on Wed Oct 06, 2010 8:53 pm

    azzo wrote:ni semua nak shopping kat susur lar ni?
    hahaha

    susur?..sparepart banyak wo,tp orang da tukar sparepart pun lagi banyaaaaaaaaak..hahahahaha

    asrolsani

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by asrolsani on Wed Oct 06, 2010 10:12 pm

    best gak ride g jb...
    leh gak shopping kat susur...
    tak penah sampai aku....hehe
    bila nih? aku tak nampak tarikh....
    kalau 4/12 aku keje...

    mambang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Thu Oct 07, 2010 1:14 am

    Joommmm...sesi perkenalan dan eratkan hubungan ngan kippers Jb dan sentral serta shopping kat jln susur...harap2 org JB sedia membantu..tarikh masih dalam undian..tunggu perbincangan dari otai2 dulu nanti aku akan up date.. Very Happy

    mambang

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mambang on Thu Oct 07, 2010 1:20 am

    lol! LAI LAI LAI lol!


    Last edited by mambang on Fri Oct 08, 2010 4:51 pm; edited 2 times in total

    ADREY

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by ADREY on Thu Oct 07, 2010 1:51 am

    SENARAI AHLI YG INGIN JOIN KONVOI KE JOHOR BHARU(SILA ISI JIKA BERMINAT )


    1-MAMBANG
    2- adrey@fuadhgway (based on the date event)

    asrolsani

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by asrolsani on Thu Oct 07, 2010 2:05 am

    SENARAI AHLI YG INGIN JOIN KONVOI KE JOHOR BHARU(SILA ISI JIKA BERMINAT )


    1-MAMBANG
    2- adrey@fuadhgway (based on the date event)
    3- asrolsani (tertakluk kepada jadual kerja)


    brape hari brape mlm?
    laluan? highway/jln dlm?

    mamat

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by mamat on Thu Oct 07, 2010 2:31 am

    SENARAI AHLI YG INGIN JOIN KONVOI KE JOHOR BHARU(SILA ISI JIKA BERMINAT )


    1-MAMBANG
    2- adrey@fuadhgway (based on the date event)
    3- asrolsani (tertakluk kepada jadual kerja)
    4-MAMAT

    Sponsored content

    Re: KONVOI KIPS KL-MERSING-JB V2

    Post by Sponsored content Today at 2:04 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:04 pm