Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Share

    alldisc

    gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Post by alldisc on Sat Oct 09, 2010 9:47 am

    kippers bergambar di lereng bukit sebelum bergolek utk ke warung janda kiah.


    alldisc

    Re: gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Post by alldisc on Sat Oct 09, 2010 9:49 am

    dalam perjalanan pulang, zalie78 dan nopal terserempak dgn awek kampung naik kapcai bertiga. punyalah laju. zalie dan nopal pun apa lagi, terus pulas trotel mempamerkan power enjin kips.
    tapi awek kampung selamba aje follow. mungkin salah sorang dari mereka nak terkencing kut... tu yg full trotel.


    ryuganz

    Re: gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Post by ryuganz on Sat Oct 09, 2010 10:22 am

    wahahaha, mmg dasat

    btw, ni pic dari sane














    zampd

    Re: gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Post by zampd on Sat Oct 09, 2010 2:35 pm

    Ryuganz..........mamtappppppppp................. Very Happy Very Happy

    zalie78

    Re: gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Post by zalie78 on Sat Oct 09, 2010 3:09 pm

    alldisc wrote:dalam perjalanan pulang, zalie78 dan nopal terserempak dgn awek kampung naik kapcai bertiga. punyalah laju. zalie dan nopal pun apa lagi, terus pulas trotel mempamerkan power enjin kips.
    tapi awek kampung selamba aje follow. mungkin salah sorang dari mereka nak terkencing kut... tu yg full trotel.


    wakakaka mmg lawak. naik jugak nama aku dan nopal...by the way awek yg depan sekali tu nak teberak pasal tu dia suruh rider laju laju...kalu x cicir taik dalam bakul wakakakakakakaka

    paeach

    Re: gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Post by paeach on Sat Oct 09, 2010 11:22 pm

    antara kips rare yg hadir..





    kehijauan menghijaukan lagi alam semula jadi..




    antara kippers yg hadir..




    sinclair gembira dapat hadir TTS bersama kami..



    helmet bro ADREY masih ada bau kedai..



    helmet untuk dilelong!!! mari mari mari!!!!!!




    mana makanan ni belum sampai lg..org lain dh nk abis dah.."


    hebat bro ADREY..artis pon kalah... tajuk lagu "lagu 3kupang" hihihi...



    aaaaaaaaaaaarrrgggghhhhh!!!!!!!!!!!!




    "ehemm eheerrmm! mana suara ni..ilang plk..terlebih tarik td..xdpt nk simpan ckt suara.."



    "duitku di dalam poket~ lalalala...~"



    bro ZamPD "hahaha..padan muka ko waiter..lain kali bukak kedai buat la yg boleh kira asing2 ni nk kira terus semua..kan dah pening.."
    waiter "aduhhh~ mcmna la boleh jd mcm ni..pening2..apa la boss ni..lain kali buat yg boleh kira asing2..ni nk kira terus je..aku jgk yg yg jd mangsa..adoii.."


    KAMI MAHU PULANG!!!!!! bye2~



    FB : http://www.facebook.com/album.php?aid=20133&id=100001149700475

    Sponsored content

    Re: gambar2 sekitar TTS di bangi jumaat aritu

    Post by Sponsored content Today at 11:56 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:56 am