Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Jom Main Paintball

    Share

    z150

    Jom Main Paintball

    Post by z150 on Sun Oct 10, 2010 7:14 pm

    Nak main paintball?
    Jgn segan-segan.

    Tempat nanti kita decide. Date pon nanti kita decide, mungkin bulan 11 sebab gaji dah keluar, ada duit pegi klinik kalau emergency kena tembak sampai pecah visor.

    budget rm50~rm80 seorang. Exact price akan di announce.
    Minimum 10 orang, lagi ramai lagi lebam.
    bawak la member2.

    Price : ___
    Tarikh : ___ (belum book, cukup player baru book)

    Yg berminat :-
    1. z150
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

    Suggested Location :-

    perang dalam hutan, Rimba Harmonis (Batu Caves)
    http://rimbaharmonispaintball.com/price.html

    perang kat playground terbiar, Xtion (Bukit Jalil)
    http://www.xtionpaintball.com/products.htm

    ADREY

    Re: Jom Main Paintball

    Post by ADREY on Sun Oct 10, 2010 11:49 pm

    eemmmm tak pernah main.... thinking......

    alldisc

    Re: Jom Main Paintball

    Post by alldisc on Mon Oct 11, 2010 10:13 am

    aku pun tak penah main. minat jugak sbb paintball ni game berunsurkan taktikal. cuma dulu kos nak main beratus2 jugak. mcm tak berbaloi. dah la sakit jugak bila kena tembak tu... ha ha ha...

    greateacherjeff

    Re: Jom Main Paintball

    Post by greateacherjeff on Tue Oct 12, 2010 11:30 am

    syok ni~~ tp tak kan kena visor pecah la lolz Laughing telur pecah je Twisted Evil

    bravekids

    Re: Jom Main Paintball

    Post by bravekids on Tue Oct 12, 2010 11:36 am

    z150 wrote:Nak main paintball?
    Jgn segan-segan.

    Tempat nanti kita decide. Date pon nanti kita decide, mungkin bulan 11 sebab gaji dah keluar, ada duit pegi klinik kalau emergency kena tembak sampai pecah visor.

    budget rm50~rm80 seorang. Exact price akan di announce.
    Minimum 10 orang, lagi ramai lagi lebam.
    bawak la member2.

    Price : ___
    Tarikh : ___ (belum book, cukup player baru book)

    Yg berminat :-
    1. z150
    2. Bravekids (maybe bawa sowg terorist support)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

    Suggested Location :-

    perang dalam hutan, Rimba Harmonis (Batu Caves)
    http://rimbaharmonispaintball.com/price.html

    perang kat playground terbiar, Xtion (Bukit Jalil)
    http://www.xtionpaintball.com/products.htm
    pirat pirat

    paeach

    Re: Jom Main Paintball

    Post by paeach on Tue Oct 12, 2010 3:40 pm

    Den minat tu mmg minat..tp harga dia yg membuatkan xmnat..haha..
    Den tgh nk survey2 tempat yg murah..
    Klau murah den gerenti join..dh menghidam sgt nk main game ni..
    Hahaha..

    alldisc

    Re: Jom Main Paintball

    Post by alldisc on Tue Oct 12, 2010 9:39 pm

    sekali terfikir, motor aku perlukan cat baru. bagus juga motor aku dijadikan target masa game paintball. tapi kaler kena semua sama laa..

    greateacherjeff

    Re: Jom Main Paintball

    Post by greateacherjeff on Tue Oct 12, 2010 10:17 pm

    alldisc wrote:sekali terfikir, motor aku perlukan cat baru. bagus juga motor aku dijadikan target masa game paintball. tapi kaler kena semua sama laa..

    bro aku juga tengah fikir cat moto saya~
    tapi tak de idea..
    de recommend tak?? pm me

    z150

    Re: Jom Main Paintball

    Post by z150 on Tue Oct 12, 2010 10:51 pm

    ADREY wrote:eemmmm tak pernah main.... thinking......
    heheh... nanti da confirm join je. best tembak org.

    alldisc wrote:aku pun tak penah main. minat jugak sbb paintball ni game berunsurkan taktikal. cuma dulu kos nak main beratus2 jugak. mcm tak berbaloi. dah la sakit jugak bila kena tembak tu... ha ha ha...
    lagi ramai lagi murah kot alldisc.. harga boleh ejas. bawak member2 hang. aku kalau on, ada la 5 org member nak main skali, tapi bukan budak kips. so perlukan lagi 5 at least. kalau time gaji mmg ramai la yg nak join. tak la mahal sgt rm50 boleh tembak member.

    paeach wrote:Den minat tu mmg minat..tp harga dia yg membuatkan xmnat..haha..
    Den tgh nk survey2 tempat yg murah..
    Klau murah den gerenti join..dh menghidam sgt nk main game ni..
    Hahaha..
    Twisted Evil takpe bro.. pilih je port dulu, aku call ejas harga.

    alldisc wrote:sekali terfikir, motor aku perlukan cat baru. bagus juga motor aku dijadikan target masa game paintball. tapi kaler kena semua sama laa..
    hahahhaha! kaler tak melekat la... dia macam air sirap je. kalau nak tangkap wat amik gambar ok la, tapi takut tank kemek.

    alldisc

    Re: Jom Main Paintball

    Post by alldisc on Wed Oct 13, 2010 9:19 am

    z150, boleh aje... kengkawan hang 1 team. lawan kippers satu team. tp kippers mesti kalah punya laa.. tak penah tembak paintball. selalu tembak air aje... nak lagi yg dah kawin tu... wakakakakaka...

    bravekids

    Re: Jom Main Paintball

    Post by bravekids on Wed Oct 13, 2010 9:27 am

    takat ni du org jek yg join??? hehehehe

    suhaimisobrie

    Re: Jom Main Paintball

    Post by suhaimisobrie on Wed Oct 13, 2010 10:37 am

    Aku ada marker sendiri TIPMAN 98....convert pakai chasing AK47......jom main.........kalo dpt kompemkn bila,menarik gak nieeee.....

    mambang

    Re: Jom Main Paintball

    Post by mambang on Wed Oct 13, 2010 4:28 pm

    aku dah kena warning letter dari bini aku...tunggu lampu hijau semula baru dpt join semula... Very Happy

    z150

    Re: Jom Main Paintball

    Post by z150 on Wed Oct 13, 2010 11:51 pm

    alldisc wrote:z150, boleh aje... kengkawan hang 1 team. lawan kippers satu team. tp kippers mesti kalah punya laa.. tak penah tembak paintball. selalu tembak air aje... nak lagi yg dah kawin tu... wakakakakaka...
    Hahahaha.. aku selamba je. tapi cukup tak kippers 5 org?

    bravekids wrote:takat ni du org jek yg join??? hehehehe
    hehehe.. aku ajak & organize je kalau korang nak. Lama tak main.

    suhaimisobrie wrote:Aku ada marker sendiri TIPMAN 98....convert pakai chasing AK47......jom main.........kalo dpt kompemkn bila,menarik gak nieeee.....
    Selamba... suhaimi, kalo ko ada geng boleh la lawan team amateur aku yg first time/tak penah main... kippers join skali... ramai2 main..

    mambang wrote:aku dah kena warning letter dari bini aku...tunggu lampu hijau semula baru dpt join semula... Very Happy
    hehehe bawak dia skali... lama tak tembak bini orang.

    Twisted Evil

    mab4n

    Re: Jom Main Paintball

    Post by mab4n on Sat Nov 13, 2010 10:31 am

    ok Joint, Bila main, ke da lepas

    paeach

    Re: Jom Main Paintball

    Post by paeach on Sat Nov 13, 2010 2:28 pm

    mab4n wrote:ok Joint, Bila main, ke da lepas


    baru plan je..belum lg main..haha..
    tgh cari geng..
    cheers

    mab4n

    Re: Jom Main Paintball

    Post by mab4n on Mon May 21, 2012 3:26 pm

    Bila nak main Paintball lagi?? PAEACG??

    paeach

    Re: Jom Main Paintball

    Post by paeach on Mon May 21, 2012 3:37 pm

    mab4n wrote:Bila nak main Paintball lagi?? PAEACH??

    skrg busy sikit..hihi..
    geek

    roger2 la kalau main paintball tu..
    cheers

    Sponsored content

    Re: Jom Main Paintball

    Post by Sponsored content Today at 6:48 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:48 pm