Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Notis Ringkas. Har Har Har

    Share

    Admin
    Admin

    Notis Ringkas. Har Har Har

    Post by Admin on Tue Mar 03, 2009 12:40 pm

    -Forum Kawasaki Kips Owner ni bukanlah milik orang perseorangan mahupun individu2 tertentu.
    -ni forum KORANG, jadi KORANG bebas nak buat ape pun.
    -Ade cadangan,bantahan or ape2 aktiviti yang bes, just bukak topik baru,dan terus sembang pasal tu dgn forumers lain.
    -tak perlu mntak ape2 kelulusan dari Admin
    - anda semua BEBAS utk berforum,as long as tidak menjatuhkan maruah & mengaibkan forumers lain cukup la kot.

    rancangan akan datang:
    - cukup 50 registered users,boleh pertimbangkan untuk LANGGAN DOMAIN HOSTING www.KawasakiKips.com
    -semestinya kena bayar. dalam rm50-60 je setahun.
    -jadi..sekarang,kita semua kena cuba menarik perhatian owner2 kips diluar sana utk join forum ni.
    -kalau dah register KawasakiKips.com tu,lagi bes kot nak buat baju,sticker dll.
    tak gitu?


    ade cadangan/pandangan lain?

    arigato gozaimastak.

    lumin

    Re: Notis Ringkas. Har Har Har

    Post by lumin on Tue Mar 03, 2009 12:45 pm

    kan lagi senang nak attract owner lain kalau kita ade sticker sendiri dgan website ni?... kita buat amount yang sikit dulu.. bila dah register www.kawasakikips.com, baru buat full design dan jual besar-besar... just my 2 cents Laughing

    Admin
    Admin

    Re: Notis Ringkas. Har Har Har

    Post by Admin on Tue Mar 03, 2009 12:48 pm

    luminescence69 wrote:kan lagi senang nak attract owner lain kalau kita ade sticker sendiri dgan website ni?... kita buat amount yang sikit dulu.. bila dah register www.kawasakikips.com, baru buat full design dan jual besar-besar... just my 2 cents Laughing

    kalau camtu,takyah carik 50 org lah.jom mggu ni TTS kolek duit buat baya hosting.5 org yg baya amaun paling tinggi, dilantik jadik moderator. amacam? Twisted Evil

    buat sticker www.KawasakiKips.com murah sikit kot.pendek,senang disebut,mudah diingati. Shocked

    makaii

    Re: Notis Ringkas. Har Har Har

    Post by makaii on Mon May 23, 2011 10:38 pm

    dah ada org beli domain kawasakikips.com ke?

    r0cket_terbang

    Re: Notis Ringkas. Har Har Har

    Post by r0cket_terbang on Tue May 24, 2011 2:25 am

    Admin wrote:
    luminescence69 wrote:kan lagi senang nak attract owner lain kalau kita ade sticker sendiri dgan website ni?... kita buat amount yang sikit dulu.. bila dah register www.kawasakikips.com, baru buat full design dan jual besar-besar... just my 2 cents Laughing

    kalau camtu,takyah carik 50 org lah.jom mggu ni TTS kolek duit buat baya hosting.5 org yg baya amaun paling tinggi, dilantik jadik moderator. amacam? Twisted Evil

    buat sticker www.KawasakiKips.com murah sikit kot.pendek,senang disebut,mudah diingati. Shocked

    yg sticker tu, rse nye pnh order kt spe tah, lpe da, cuz bz lme x on9 nie, nie da abes exam, lega sket, 24/7 pown x pe... hehe,

    by da way, yg TTS tu kalo kolek 5myr sowg pown ok gak, kalo nk lbey lg bes, hehehe, nie juz my opinion la... ^^,

    MAN TKP

    Re: Notis Ringkas. Har Har Har

    Post by MAN TKP on Fri Apr 06, 2012 10:01 am

    saya nak beli sticker or baju..ada lagi kah?

    Sponsored content

    Re: Notis Ringkas. Har Har Har

    Post by Sponsored content Today at 7:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:06 am