Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Share

    greateacherjeff

    Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by greateacherjeff on Tue Nov 02, 2010 10:49 am

    hi kipper2 sekalian~~

    saya nak beli tank bag~~
    tapi tak tau ape tankbag yg paling bagus dan harga yg berpatutan~

    boleh beri sedikit recommend tak?? Question Question

    saya dah pigi NKS buat survey~~ dah nampak 2~
    1) Fieldsheer tank bag RM98
    2) Alpine star Tankbag/backpack Rm180 -->giller betol harganya tapi sgt menarik

    GrEaTeAcHeRjeFF regards. Very Happy

    aWe89

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by aWe89 on Tue Nov 02, 2010 10:54 am

    greateacherjeff wrote:hi kipper2 sekalian~~

    saya nak beli tank bag~~
    tapi tak tau ape tankbag yg paling bagus dan harga yg berpatutan~

    boleh beri sedikit recommend tak?? Question Question

    saya dah pigi NKS buat survey~~ dah nampak 2~
    1) Fieldsheer tank bag RM98
    2) Alpine star Tankbag/backpack Rm180 -->giller betol harganya tapi sgt menarik

    GrEaTeAcHeRjeFF regards. Very Happy
    due2 ade magnet ker?

    greateacherjeff

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by greateacherjeff on Tue Nov 02, 2010 11:14 am

    ya betol~~ ade magnet punye~

    wan166

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by wan166 on Tue Nov 02, 2010 7:51 pm

    kalo nk tgk n cube test2 bag tank mane yg sesuai, pg je kdai bro lee..kt kjg..saujana impian..
    utk kippers dpt best price tu..tp kne bwk nasi bungkus..hahaha...

    LuNaCy

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by LuNaCy on Tue Nov 02, 2010 10:27 pm

    aku pakai givi.. t230n.. best.. kualiti pn ok.. RM120 ja...

    greateacherjeff

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by greateacherjeff on Tue Nov 02, 2010 10:34 pm

    yg givi tu boleh masuk full face helmet x?

    aiekempo

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by aiekempo on Wed Nov 03, 2010 2:21 pm

    alipin sattar tu saje bleh masuk fullface. syoco punya brand ada jugak..tapi masuk helmet open face je. semua ada magent..takda magnet nak lekat kt tank mcmana..pakai tali? hehehhe.

    aku pun nak beli jugak...beli yg biasa je..sebab aku suka jalan2 bawa helmet...ape2 hal senang aku hayun. ahaah

    Romy

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by Romy on Mon Nov 08, 2010 12:21 am

    wan166 wrote:kalo nk tgk n cube test2 bag tank mane yg sesuai, pg je kdai bro lee..kt kjg..saujana impian..
    utk kippers dpt best price tu..tp kne bwk nasi bungkus..hahaha...

    kedai kat mana kat saujana impian tu? dekat2 Tesco kajang?

    kurt2812

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by kurt2812 on Sat Nov 13, 2010 4:36 pm

    tank bag givi aku dah terkoyak kt tpt magnet..aku pakai kasar kot..kat kain utk expand beg pon ka koyak..tp pakai mmg puas hati..

    rais

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by rais on Tue Sep 18, 2012 12:57 am

    Aku jenama Arai cap ayam..rm90.area yg berjahit memang lama lama tetas.kat tempat magnet pun sama.dia ada 3 magnet.bila magnet tu melekat,tempat tu lama lama nak koyak.dah pakai setahun lebih.puas hati.dia ada zip utk extend saiz bag jadi lagi besar.takat nak letak fullface xdak hal.boleh letak nasi bungkus lagi atas fullface tu dia punya besar.dalam tu saya letak baju hujan givi,kasut hujan givi,bag pinggang bila g mana mana.pastu dia ada tali boleh jadi bag sandang tepi bila g pasar malam.hehe

    Matthew

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by Matthew on Tue Sep 18, 2012 6:11 am

    Selalunye pakai beg ni kesan calar2 memange best..kalau tak sayang kat tank tu pakai jela..kalau ye pakai beg backpack jelee

    Sponsored content

    Re: Tak tau tank bag yg mana bagus~

    Post by Sponsored content Today at 4:19 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:19 am