Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Share

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Tue Nov 09, 2010 10:51 pm

    ada lg 1 kedai kat area nilai..
    Restoran Ayuni..
    orang kata murah dan sedap..


    cheers cheers

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Tue Dec 07, 2010 11:37 pm

    -ACARA TTS TELAH SELESAI-


    Assalamualaikum..
    esok malam(9pm,Rabu-8.12.10) jom TTS kat area den(Sepang/Nilai)..siapa mau join??
    3org dah confirm(termasuk den)..TTS kecil2an je..yg rajin nk dtg tu di alu2kan sgt..wassalam..


    TTS kali ni bukan di Restoran Sunita yg telah diBANNED tu..hihihihi...

    mungkin Restoran Ayuni..orang kata harga berpatutan(murah la agaknya Razz) dan sedap..
    ataupun di Medan Selera Bandar Baru Salak Tinggi je..

    cheers cheers

    so, siapa yg mahu join contact den (017-2904573)..


    Last edited by paeach on Thu Dec 09, 2010 1:58 am; edited 1 time in total

    aWe89

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by aWe89 on Wed Dec 08, 2010 8:59 am

    meetpoint mano? medan selera?

    alldisc

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by alldisc on Wed Dec 08, 2010 9:03 am

    wadin wrote:Salam:)
    Biasa lah makanan mahal, kan motor yang mahal dan laju (org kata)Smile motor kawasaki superkips....
    Area sana mahal sebab tiada pasar borang macam pasar borang selayang.
    Nak murah makan kat selayang lah:)
    sebelum makan jgn lupa baca doa.....

    renung2kan
    selamat semua


    kat selayang ada pasar borang? borang apa yang dijual?

    borang cuti cheers dan borang kahwin lagi affraid ada ke? ha ha ha

    wan tuah

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by wan tuah on Wed Dec 08, 2010 9:17 am

    malam ni aku cuba bawak geng kips baru..tu pun kalu diorg tak bz..

    mambang

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by mambang on Wed Dec 08, 2010 6:39 pm

    tts malam nie jadi ker tak nie cik paeach...kompom ke kat mana?..tlg kasi detail la...

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Wed Dec 08, 2010 7:22 pm

    Lokasi malam ni Restoran Ayuni, Taman Jasmin, Nilai..
    berdekatan dgn Nilai Cempaka..
    pukul 9.30pm..

    cheers cheers cheers


    sory lambat update..ada hal dari pg td..

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Wed Dec 08, 2010 7:42 pm

    kepada siapa yg nak join ni mapnya..lokasi dlm bulatan merah..




    alep

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by alep on Wed Dec 08, 2010 9:31 pm

    korang xde tts hr sabtu ka?

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Thu Dec 09, 2010 1:58 am

    ACARA TTS SELESAI..
    SERAMAI 8 ORG YG JOIN..

    cheers cheers


    Last edited by paeach on Thu Dec 09, 2010 2:02 am; edited 1 time in total

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Thu Dec 09, 2010 2:02 am

    alep wrote:korang xde tts hr sabtu ka?

    xde la..masa kurang mengizinkan..bro kan ddk sentral..join yg terdekat la..
    nilai ni jauh la..menyusahkan je nnti..


    alep

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by alep on Thu Dec 09, 2010 5:33 pm

    tu ler ddk cntral tp tts central x pernah pg lg, xtau jalan, takut sesat malam2, dulu xde membe tp skrg da ada, kaming sun..

    Guest
    Guest

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by Guest on Thu Dec 09, 2010 7:41 pm

    oiii buat la tts kat desa pinggiran kaa.... mamak kembar presint 9 ka... buleh la gak aku join, roger2 la aku yer..

    peaech, besok malam kasi ada tts, takde tts, aku bakar moto ko. Razz

    alep

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by alep on Thu Dec 09, 2010 7:54 pm

    owh, dem! aku balik kl sabtu ni

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Fri Dec 10, 2010 3:34 pm

    sinclair wrote:oiii buat la tts kat desa pinggiran kaa.... mamak kembar presint 9 ka... buleh la gak aku join, roger2 la aku yer..

    peaech, besok malam kasi ada tts, takde tts, aku bakar moto ko. Razz

    haha..
    bajet kurang la nk pg putrajaya..hihihi..

    mlm ni malas la..
    tp kalau nk datang ok je..
    tapi kat sini la..
    cheers

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Sat Dec 18, 2010 2:18 pm

    mlm ni sabtu(18/12/10) TTS di Senawang..RV berdekatan dgn tol Senawang..apa2hal roger ZamPD..kepada yg free je datang la..(NON-OFFICIAL TTS)
    o19 2612oo3(zampd)


    cheers cheers cheers cheers

    seramai 5/6 org yg dah confirm join...

    alldisc

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by alldisc on Sat Dec 18, 2010 4:38 pm

    apo laie geng sombann... especially moto2 yang kotor tak cuci 2-3 bulan tu. ini lah masanya kita bariskan motor kira beramai2. biar orang tak kenal... ha ha kena lak kips yang baru kuar dari hutan!! cheers

    cik momod - sila jgn delete sbb post aku ni berunsurkan mengajak kips turun TTS.

    asrolsani

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by asrolsani on Sat Dec 18, 2010 4:58 pm

    jom ramai2 TTS senawang...
    harap2 tak hujan....
    kalau hujan, aku naik kereta....hahaha

    teodolit @ ishak

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by teodolit @ ishak on Sat Dec 18, 2010 10:36 pm

    alamak.. aku lambat dapat info.. huhu.. xleh sawan la camni..

    asrolsani

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by asrolsani on Sun Dec 19, 2010 12:36 pm

    mana gambar??

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Sat Jan 08, 2011 3:35 pm

    acara telah selesai..harap maklum..
    gambar ada dlm FB den : http://www.facebook.com/album.php?aid=27241&id=100001149700475



    esok ahad(9hb januari 2011) geng sepang/nilai/berdekatan dgnnya ada ride makan angin ke Pantai Bagan Lalang,Sepang.. (Goldcoast Sepang)
    pukul 4pm tayar golek.. (lambat tinggal,dekat je lgpun)geek
    RV kat Bandar Baru Salak Tinggi..



    sapa2 nk join boleh je..kalau rajin la..
    ride kecil2 je..makan angin je,bukan ada buat makan2..hihi..

    nk join contact den di talian O 1 7 dua 9 O 4 5 7 tiga..

    cheers cheers cheers cheers

    yang confirm nk join esok(ahad) 2/3 orang je..
    geek



    Last edited by paeach on Sun Jan 09, 2011 11:20 pm; edited 1 time in total

    asrolsani

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by asrolsani on Sun Jan 09, 2011 1:44 am

    aku tunggu kat depan ambank sepang (kat simpang depan balai polis)
    vroom vrooooommmm

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Sun Jan 09, 2011 11:05 am

    asrolsani wrote:aku tunggu kat depan ambank sepang (kat simpang depan balai polis)
    vroom vrooooommmm

    ok bro, no hal..
    tp kalau den x perasan jgn marah..kekeke..
    kalau prengg prenggg den mmg betul2 tgk sapo..vrooommmm vroommm kdg2 tgk biasa2 je...
    geek


    teodolit @ ishak

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by teodolit @ ishak on Sun Jan 09, 2011 7:49 pm

    paeach wrote:esok ahad(9hb januari 2011) geng sepang/nilai/berdekatan dgnnya ada ride makan angin ke Pantai Bagan Lalang,Sepang.. (Goldcoast Sepang)
    pukul 4pm tayar golek.. (lambat tinggal,dekat je lgpun)geek
    RV kat Bandar Baru Salak Tinggi..



    sapa2 nk join boleh je..kalau rajin la..
    ride kecil2 je..makan angin je,bukan ada buat makan2..hihi..

    nk join contact den di talian O 1 7 dua 9 O 4 5 7 tiga..

    cheers cheers cheers cheers

    yang confirm nk join esok(ahad) 2/3 orang je..
    geek


    aiyarkk.. ni mesti plan last minute..
    kecewa aku sbb x dapat join..

    lpas ni xde ke aktiviti rasmi plak..
    klu ade aku sanggup apply cuti nak join..
    naik genting 2 ari 1 malam pon best gak..
    bounce bounce bounce

    asrolsani

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by asrolsani on Sun Jan 09, 2011 8:48 pm

    baru sampai rumah... ada 5 org yg berTTS..
    terpaksa balik awal sbb mlm ni masuk keje..

    Sponsored content

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by Sponsored content Today at 4:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:11 pm