Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Share

    Zabon

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by Zabon on Sun Jan 09, 2011 11:05 pm

    peach,bila lg nk wat TTS kat salak.jgn lupa roger aku..hehehe

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Sun Jan 09, 2011 11:16 pm

    teodolit @ ishak wrote:
    Spoiler:
    paeach wrote:esok ahad(9hb januari 2011) geng sepang/nilai/berdekatan dgnnya ada ride makan angin ke Pantai Bagan Lalang,Sepang.. (Goldcoast Sepang)
    pukul 4pm tayar golek.. (lambat tinggal,dekat je lgpun)geek
    RV kat Bandar Baru Salak Tinggi..



    sapa2 nk join boleh je..kalau rajin la..
    ride kecil2 je..makan angin je,bukan ada buat makan2..hihi..

    nk join contact den di talian O 1 7 dua 9 O 4 5 7 tiga..

    cheers cheers cheers cheers

    yang confirm nk join esok(ahad) 2/3 orang je..
    geek


    aiyarkk.. ni mesti plan last minute..
    kecewa aku sbb x dapat join..

    lpas ni xde ke aktiviti rasmi plak..
    klu ade aku sanggup apply cuti nak join..
    naik genting 2 ari 1 malam pon best gak..
    bounce bounce bounce


    relax la bro..ni ride kecik2 je..hihihi
    naik genting?
    roger geng central sana..kalau den nak naik genting tu niat mmg ada tp xmampu Zebra nk bawak den..hihihi

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Sun Jan 09, 2011 11:16 pm

    Zabon wrote:peach,bila lg nk wat TTS kat salak.jgn lupa roger aku..hehehe

    ok,no hal la..
    den akan ajak punya..
    hihihi..

    nnti buat ride bagan lalang lg..
    cheers

    paeach

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by paeach on Sun Jan 09, 2011 11:24 pm

    ride makan angin ke Pantai Bagan Lalang(9.1.2011) telah selesai..
    seramai 5 orang join..
    gambar2 ada dlm FB den..


    http://www.facebook.com/album.php?aid=27241&id=100001149700475

    Sponsored content

    Re: Sembang-sembang TTS area Sepang/Nilai

    Post by Sponsored content Today at 11:59 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:59 am