Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Share

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Sat Mar 05, 2011 2:16 pm

    AsTaLaVisTa wrote:

    Ha ha ha.....kasi repot sama Penghulu Kedai Buluh..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil lol! lol!
    hahahahaha... jgn la bro... hihihi......


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    Fazlil Hakimi

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Fazlil Hakimi on Tue Mar 08, 2011 2:58 am

    ranjau_berduri wrote:JOOOOMMMMMMM..... Kasi gegar ajer.....


    moto masih x siap lagi la beb...

    kingslayer

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kingslayer on Fri Mar 11, 2011 11:15 pm

    salam,

    hari ini dengan rasminya sy tidak lg pemilik kips... sbg ahli forum yg kebykn masa senyap, sy ingin ucapkan banyak2 terima kasih kpd warga kips esp jb, p.gudang.. yg byk bantu & curah ilmu..

    minta maaf kalo ada tersalah bahasa, kasar bahasa ke..

    insyaAllah, jika kelapangan masih TT dgn kwn2 biasanya di p.gudang..

    ws

    hkm

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by hkm on Tue Mar 15, 2011 11:52 pm

    salam sume kippers jb
    sy owner baru kips ddk pasir gudang
    no plate jmt 9444
    info n no fon sy dh update kt ruangan intro n no tepon
    so harapnyee dptlaa join bro2 sume dlm aktiviti2 kt johor
    cheers

    mamat

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by mamat on Thu Mar 17, 2011 2:31 am

    jumaat mlm sabtu jom lepak2,,,,,assalam lg ker??kekeke

    kerusi_malas

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kerusi_malas on Thu Mar 17, 2011 2:41 pm

    erm.. aku nak join tp lom blik jb lg.. hahaha, mggu dpn blh kot.. tp nk g stia tropika aku x tau jln la.. ni number fon aku, 017 7684115(aqim) ape2 roger aku la ye..

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 17, 2011 4:48 pm

    kite tunggu keputusan aktiviti TTs dari Dato' Paduka Fazlil Hakimi....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    kerusi_malas

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kerusi_malas on Fri Mar 18, 2011 2:54 am

    ok2

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Fri Mar 18, 2011 4:34 pm

    Post dr group 150jaybee......

    Malam Neh akan ada 1 TTS di TNB Jalan Ayer Molek , Selepas FLYOVER Yahya Awal, Berhadapan Dengan Sekolah Agama & Perpustakaan .

    Tarikh : 18/3/2011 ! -JUMAATT !-
    Masa ? : 9 Malam ! Sume kene ade ! Heee...

    xtahu jalan, boleh coll ini nombor LAN 013-79020 TIGA SEMBILAN (CBR)......
    mungkin jentera2 kips akan trun....

    CBR dan Fzi pasti trun.... mane wakil kips????



    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    kipsjang

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kipsjang on Fri Mar 18, 2011 9:47 pm

    ranjau_berduri wrote:kite tunggu keputusan aktiviti TTs dari Dato' Paduka Fazlil Hakimi....

    affraid affraid affraid ///

    kerusi_malas

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kerusi_malas on Sat Mar 19, 2011 1:59 am

    alamak soey bro sekalian... aku x dpt hdir kn diri krna aku blum pulang ke jb lg.. tmpat yg korang g smlm tu sgt dkatn dgn aku nye tmpat.. jln kki pn smpai.. hmm.. mggu dpan lau ade TTS ditmpat yg sme aku musti join!! hahaha

    kerusi_malas

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kerusi_malas on Sun Mar 20, 2011 1:25 am

    sory bro sekalian.. aq x dpt hdir kn dri.. insyaallah klau mggu dpm korang TTS lg aq msti trun.. lau leh wat kt tmpt yg hr tu nye.. hehhee

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Sun Mar 20, 2011 6:38 am

    kipsjang wrote:
    ranjau_berduri wrote:kite tunggu keputusan aktiviti TTs dari Dato' Paduka Fazlil Hakimi....

    affraid affraid affraid ///
    jgn sampi fazlil hakimi ptg bro kat corner jer.... laju beb dak sekolah tu.... hihihihhi... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    kerusi_malas

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kerusi_malas on Mon Mar 21, 2011 1:54 am

    hehehe.. yela2.. bdk skola leh ptong kt selekoh terer tu.. ape pn thniah buat bliau..

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 21, 2011 5:50 pm

    Jom mengeteh kat Assalam, pada 21 Mac, Setia Tropika jam 9.30 malam... semua dijemput hadir.....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    Fazlil Hakimi

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Fazlil Hakimi on Sat Mar 26, 2011 9:31 pm

    nk tanye sikit...mcm mne nk wt profile picture.??mcm korang..aku dh lupa la...

    nekman

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by nekman on Sat Mar 26, 2011 11:31 pm

    Fazlil Hakimi wrote:nk tanye sikit...mcm mne nk wt profile picture.??mcm korang..aku dh lupa la...
    Masa down ari tuh, otak gegar sekali neh.. Sampai lupa..
    Gi kat profile->avatar

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Sat Mar 26, 2011 11:37 pm

    Fazlil Hakimi wrote:nk tanye sikit...mcm mne nk wt profile picture.??mcm korang..aku dh lupa la...

    Nak letak lambang sekolah ke???

    first: select "profile"



    2nd: select "avatar"



    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    Fazlil Hakimi

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Fazlil Hakimi on Sat Mar 26, 2011 11:51 pm

    thanks.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    paeach

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by paeach on Sat Mar 26, 2011 11:55 pm

    Fazlil Hakimi wrote:nk tanye sikit...mcm mne nk wt profile picture.??mcm korang..aku dh lupa la...

    dua 3 kali den baca yg ko post ni..haha..

    lol! lol! lol!

    amirul@biskot

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by amirul@biskot on Tue Mar 29, 2011 2:25 am

    Assalamualaikum sume... salam sejahtera

    New member here, harap bleh lah kite berjumpe time tts ke gathering kat memana menambahkan lagi member2. Got to know this forum pun daripada sticker tampal kat motor ternampak kat atas highway. Dulu silent user jer, reason sebab takde motor kips just pakai 135LC. Then jumpe Bro NEKMAN and dia pun introduce la aku kat geng2 kips area PG nih.. rase pelik lah jugak aku pakai LC diorang pakai Kips.

    peminat setia kat V.Rossi, sbb tu pakai yamaha (Lagenda / RXZ [skjap je] / 125z dan skrg 135LC.... then Rossi masuk Ducati, mmg out of budget la nak amik ducati. Aku pun amik Kawa Kips.

    So, itu jela my intoduction. Salam to all.
    "Ride Hard, Ride Fast, Ride Safe and Responsibly"

    mamat

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by mamat on Thu Mar 31, 2011 4:39 am

    welc0me br0,,,,=)

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 31, 2011 1:22 pm

    amirul@biskot wrote:Assalamualaikum sume... salam sejahtera

    New member here, harap bleh lah kite berjumpe time tts ke gathering kat memana menambahkan lagi member2. Got to know this forum pun daripada sticker tampal kat motor ternampak kat atas highway. Dulu silent user jer, reason sebab takde motor kips just pakai 135LC. Then jumpe Bro NEKMAN and dia pun introduce la aku kat geng2 kips area PG nih.. rase pelik lah jugak aku pakai LC diorang pakai Kips.

    peminat setia kat V.Rossi, sbb tu pakai yamaha (Lagenda / RXZ [skjap je] / 125z dan skrg 135LC.... then Rossi masuk Ducati, mmg out of budget la nak amik ducati. Aku pun amik Kawa Kips.

    So, itu jela my intoduction. Salam to all.
    "Ride Hard, Ride Fast, Ride Safe and Responsibly"
    btol ker minat rossi neh??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    amirul@biskot

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by amirul@biskot on Thu Mar 31, 2011 3:11 pm

    eh..betul la...
    minat gile... rambut pun same kerinting beb..

    ni motor ku sangkut kat jpj, kate kedai motor aku ade prob dgn kastam... xbyar cukai ke pe ke tah.. minah kedai tu pun mcm xnk ckp..


    syamjmc2274

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by syamjmc2274 on Tue Apr 12, 2011 10:33 pm

    amirul@biskot wrote:eh..betul la...
    minat gile... rambut pun same kerinting beb..

    ni motor ku sangkut kat jpj, kate kedai motor aku ade prob dgn kastam... xbyar cukai ke pe ke tah.. minah kedai tu pun mcm xnk ckp..

    Motor import ke ni...???

    Sponsored content

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Sponsored content Today at 6:44 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:44 pm