Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Share

    amirul@biskot

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by amirul@biskot on Wed Apr 13, 2011 12:12 am

    no chasis dgn no dlm ap xsama..

    ahb0y

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ahb0y on Wed Apr 13, 2011 5:02 pm

    sorry kengkawan x dpt joint mlm nie

    nekman

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by nekman on Fri Apr 22, 2011 12:42 am

    Huhu, lama tak post kat sini.. penangan facebook..

    Announcement copy dari facebook.

    "Next TTS Of kippers 150 JB.
    Dengan Ini Saya Mengumumkan . Bahawa , Kita akan Mengadakan TTS 150JB .

    Tarikh : 27/4/2011 ( RABU )
    Lokasi : Restoran Awana AC
    41, Jalan Nusa Perintis 6, Johor Bahru, 81550, Gelang Patah


    RV Point : Petronas Perling. Sebelum Perling Mall.
    Masa RV : 2030 ~ 2045 . Be There Or Be Square !

    Untuk kipper kat JB yang moto baru kilat2, berkerlip2 jom lar turun bergeres berkenal mesra...

    Ader persoalan leh contact tuan tanah Del: o10-82ooo tiga tujuh (no di rambangkan takut ramai sangat awek call)


    Last edited by nekman on Sat Apr 23, 2011 11:31 am; edited 1 time in total

    amirul@biskot

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by amirul@biskot on Fri Apr 22, 2011 1:20 am

    Tuuu dia, Bro Nekman dah kasi info tuk tts. Mari la kita reramai gi ke gelang patah. At the end of the tts ade sesi amik gambar ok. Motor kasi basuh, myk isi full.

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Fri Apr 22, 2011 4:10 pm

    amirul@biskot wrote:Tuuu dia, Bro Nekman dah kasi info tuk tts. Mari la kita reramai gi ke gelang patah. At the end of the tts ade sesi amik gambar ok. Motor kasi basuh, myk isi full.

    2 diaa.... Sifoo Nekman mengajak TTS..... Smile


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    nekman

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by nekman on Sat Apr 23, 2011 11:34 am

    nekman wrote:Huhu, lama tak post kat sini.. penangan facebook..

    Announcement copy dari facebook.

    "Next TTS Of kippers 150 JB.
    Dengan Ini Saya Mengumumkan . Bahawa , Kita akan Mengadakan TTS 150JB .

    Tarikh : 27/4/2011 ( RABU )
    Lokasi : Restoran Awana AC Corner
    41, Jalan Nusa Perintis 6, Johor Bahru, 81550, Gelang Patah



    RV Point : Petronas Perling. Sebelum Perling Mall.
    Masa RV : 2030 ~ 2045 . Be There Or Be Square !

    Untuk kipper kat JB yang moto baru kilat2, berkerlip2 jom lar turun bergeres berkenal mesra...Twisted Evil

    Ader persoalan leh contact tuan tanah Del: o10-82ooo tiga tujuh (no di rambangkan takut ramai sangat awek call)

    Update nama Restoran... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    Del

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Del on Mon Apr 25, 2011 12:27 am

    nekman wrote:Huhu, lama tak post kat sini.. penangan facebook..

    Announcement copy dari facebook.

    "Next TTS Of kippers 150 JB.
    Dengan Ini Saya Mengumumkan . Bahawa , Kita akan Mengadakan TTS 150JB .

    Tarikh : 27/4/2011 ( RABU )
    Lokasi : Restoran Awana AC
    41, Jalan Nusa Perintis 6, Johor Bahru, 81550, Gelang Patah


    RV Point : Petronas Perling. Sebelum Perling Mall.
    Masa RV : 2030 ~ 2045 . Be There Or Be Square !

    Untuk kipper kat JB yang moto baru kilat2, berkerlip2 jom lar turun bergeres berkenal mesra...

    Ader persoalan leh contact tuan tanah Del: o10-82ooo tiga tujuh (no di rambangkan takut ramai sangat awek call)

    uik tuu dia.. nek man abis r lpas ni popular r kawan hihihi

    Del

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Del on Mon Apr 25, 2011 12:30 am

    Assalamualaikum...
    hihi dh lama x jenguk wep ni face book pnye penangan hihihi btl ckp nekman.....

    Del

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Del on Mon Apr 25, 2011 12:36 am

    cop2 nk tnye ni nekman mane dpt gambo ni hihihi....
    ini klu sesat gak aku x tau r siap bg alamat ngn gambo tu

    nekman

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by nekman on Mon Apr 25, 2011 7:59 am

    Del wrote:cop2 nk tnye ni nekman mane dpt gambo ni hihihi....
    ini klu sesat gak aku x tau r siap bg alamat ngn gambo tu

    Apply kerja kat situ... tukang buat air...huhu
    Lagipun dah sampai situ sebut nama Del jer... suma kenaiii.. Very Happy Very Happy
    Kita post sini & tunggu ader kipper baru datang tak....

    Del

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Del on Mon Apr 25, 2011 11:13 am

    smue org kenal ke semue org garu kepale hihihi.... lol!

    mamat

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by mamat on Tue May 03, 2011 2:17 am

    alamak siang td sifoo cameron da bawak kuar jmb dia la,,bejaga2 anda slps ni,,kekeke

    Boss Haadi

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Boss Haadi on Tue May 03, 2011 4:04 am

    salam semua...leh x aku join korang,,aku bru pkai rr ni..xde geng ar..aku stay kota tinggi..hahaha

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Wed May 04, 2011 9:42 am

    boleh jer beb.. saudara kita kipsjang pun geng kota tinggi juga....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    iltizamz

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by iltizamz on Wed May 04, 2011 9:55 am

    saya pun nak join gak apa2 je aktiviti yg nak dijalankan...just info2 je..saya gak masih baru gak kat forum ni so kalo ada salah silap harap dimaafi...

    nekman

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by nekman on Wed May 04, 2011 10:46 pm

    iltizamz wrote:saya pun nak join gak apa2 je aktiviti yg nak dijalankan...just info2 je..saya gak masih baru gak kat forum ni so kalo ada salah silap harap dimaafi...
    Rerajin jenguk post di sini.. Kalau ade aktiviti akan diupdate..
    Welcome:)

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Wed May 04, 2011 11:26 pm

    Sabtu . 7/5/2011 @ 2100 .
    As-Salam Setia Tropika
    Sile Sile la datang..


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    iltizamz

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by iltizamz on Wed May 04, 2011 11:32 pm

    As - Salam Setia Tropika tu kat mana ye tempatnya?masa & hari tu dah kena dah cuma kurang makluman pasal tempat tu je..harap lehla didetailskan skit..tq..

    iltizamz

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by iltizamz on Wed May 04, 2011 11:32 pm

    As - Salam Setia Tropika tu kat mana ye tempatnya?masa & hari tu dah kena dah cuma kurang makluman pasal tempat tu je..harap lehla didetailskan skit..tq..

    ranjau_berduri

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by ranjau_berduri on Wed May 04, 2011 11:37 pm

    jb beb....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    iltizamz

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by iltizamz on Wed May 04, 2011 11:46 pm

    ok & thanks bro ranjau_berduri..

    nekman

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by nekman on Thu May 05, 2011 11:09 pm

    iltizamz wrote:As - Salam Setia Tropika tu kat mana ye tempatnya?masa & hari tu dah kena dah cuma kurang makluman pasal tempat tu je..harap lehla didetailskan skit..tq..

    Bro iltizamz...

    Restoran Assalam (Port faveret kipper JB tahun 2011)
    Jalan Setia tropika 1/28
    Taman Setia Tropika
    Johor

    Garmin Coordinate
    N 01 32.668'
    E 103 42.686'

    Gambo restoran


    Datang jangan tak datang...
    Very Happy Very Happy Very Happy

    amirul@biskot

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by amirul@biskot on Fri May 06, 2011 1:19 am

    rajin betul bro nekman amik gambar port tts...
    mmg king tts la nekman..
    track bile pulak??? betul tak li..

    kipsjang

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by kipsjang on Fri May 06, 2011 1:02 pm

    Boss Haadi wrote:salam semua...leh x aku join korang,,aku bru pkai rr ni..xde geng ar..aku stay kota tinggi..hahaha

    salam bro! kota tinggi mana area?? kwn kota tinggi gak..sri saujana. jmpa jkh799 tegur2 la.
    leh gi TTs, track p.gudang sama2 Cool

    zull

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by zull on Fri May 06, 2011 8:38 pm

    Slm...Boss Hadi
    Aku pun baru je pakai krr... berulang ulu tiram-bandar penawar, kips hijau

    Sponsored content

    Re: KAWASAKIKIPS OWNER JB .V3

    Post by Sponsored content Today at 8:25 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:25 pm