Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    perasan tak @ tahukah anda???????

    Share

    matbert

    perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by matbert on Wed Dec 01, 2010 1:55 am




    perasankah anda semua?... pada lambang diatas?
    sebenarnya terselit lambang SALIB pada huruf "O" affraid
    sila komen kippers semua?

    Guest
    Guest

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by Guest on Wed Dec 01, 2010 6:38 am

    perasan beb... dulu ader sembang bende nih kat general talks.. hilang mane tah thread tuh. Smile

    matbert

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by matbert on Wed Dec 01, 2010 8:09 am

    sinclair wrote:perasan beb... dulu ader sembang bende nih kat general talks.. hilang mane tah thread tuh. Smile

    maaf beb...saya orang baru dalam forum nie...sebenarnya saya marah sangat dgn lambang nie

    Apit7395

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by Apit7395 on Wed Dec 01, 2010 6:14 pm

    lgpon lambang cakaran pon dh ada maksud 111.

    alldisc

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by alldisc on Wed Dec 01, 2010 8:50 pm

    sila hormati ada member kippers yang beragama selain Islam didalam forum. saling menghormati ye...

    mat bert, blok cyclone tak begitu bagus sbnrnya banding dgn blok zx. ko jual aje blok tu kat aku, ko beli blok baru. pasti puas hati.

    Maverick

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by Maverick on Wed Dec 01, 2010 9:50 pm

    Amik je marker pen hitam, ejas je la mana2 yg patut.. tak pun tak yah pakai langsung stiker tu.. huhuhu

    matbert

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by matbert on Fri Dec 03, 2010 1:32 am

    alldisc wrote:sila hormati ada member kippers yang beragama selain Islam didalam forum. saling menghormati ye...

    mat bert, blok cyclone tak begitu bagus sbnrnya banding dgn blok zx. ko jual aje blok tu kat aku, ko beli blok baru. pasti puas hati.

    orait bro....
    huhuhu...ke situ plak..klu saya budak baru dalam permotoran dah tentu termakan racun punya la...

    kipsjang

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by kipsjang on Fri Dec 03, 2010 11:10 am


    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    FaDziL

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by FaDziL on Fri Dec 03, 2010 4:21 pm

    alamak.. baru beminat nk psg stiker ni kt moto

    mambang

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by mambang on Sat Dec 04, 2010 4:09 pm

    patut la moto kips byk down..ke secara kebetulan.... Laughing

    matbert

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by matbert on Sat Dec 04, 2010 4:44 pm

    FaDziL wrote:alamak.. baru beminat nk psg stiker ni kt moto

    kuburkan lah minat tue fadzil...

    mambang mugkin secara kebetulan kot

    mambang

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by mambang on Tue Dec 07, 2010 3:31 am

    alamak baju monster aku camana?..takkan nak buang kot.. scratch

    Matthew

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by Matthew on Tue Dec 07, 2010 10:25 am

    ya bro itu secara kebetulan aje..padahal imej ni orang amerika yg create kita follow aje ape2 yang diorang seasonkan tampa soalan kan??,seperti saudara maverick tegurkan kalu nak... ajes aje dgn marker pen..tak perlu marah ya..chill bro coincedince only Smile

    FaDziL

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by FaDziL on Fri Dec 17, 2010 2:27 pm

    bg sy, smbol ni mmg mereka dh rncang awal2
    kita je yg x prasan
    klu prasan, bnyk lg simbol2 cmni dlm kehidupan kita yg kita xprasan
    tgk dokumentari the arrival

    izzizahari

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by izzizahari on Fri Dec 17, 2010 4:22 pm

    pada saya benda2 ini xperlu la diperbesar2kan

    nnt sume benda nak dikaitkan ngan agama dan teori konspirasi

    macam paranoid pun ada, hehehe tongue

    epul ktn

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by epul ktn on Thu Jan 27, 2011 7:22 pm

    Maverick wrote:Amik je marker pen hitam, ejas je la mana2 yg patut.. tak pun tak yah pakai langsung stiker tu.. huhuhu

    betol2...ejas je,,,gunting ke ape ker,,,
    sebab mende nie bukan owg kite y wat,,,dari luar negara ,,,
    paham2 ajer le,,, Question Question Question

    Sponsored content

    Re: perasan tak @ tahukah anda???????

    Post by Sponsored content Today at 4:25 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:25 am