Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Share

    adzhar

    TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by adzhar on Mon Dec 13, 2010 10:50 pm


    Salam Kippers ! afro

    Pada 11/12/2010 sabtu 5.00-6.00 pm Kips Utara mengadakan TTs Mesra di RnR

    Bagan Tol P/Bersih bagi tujuan memperkenalkan member2 baru & lama .

    Saperti biasa jemputan kepada 30 kippers . Yg datang....fuuhh...sedih ,cuma

    10 kippers saja yg hadir . Sad Sad Sad Embarassed , x tau sebab apa ??? senyap

    je..!

    Plan aku tu mula2 nak bawa depa pi lepak2 kat Queensbay pas tu pi Padang Kota

    ada DRAG bikes oleh bikers2 tempatan . cheers

    Tunggu punya tunggu last2 10 biji saje yg ade. !
















    adzhar

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by adzhar on Mon Dec 13, 2010 11:09 pm


    Jadi kami pon pi lepak2 tempat biasa di Boy Nasi Lemak Utara (bro yg pakai R1 tu..)

    di Perda, Bukit Mertajam . Lepak2 sampai jam 10.30 pm dan hujan mulai nak turun &

    kami pun bersurai.

    Kesimpulan aku TTs kali ini kurang menarik.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Apa2 pon aku nak ucapkan syabas dan terima kasih pada Kippers yg hadir .

    Tak lupa juga aku ucapkan ribuan terima kasih pada saudara OBIE yang mengajar aku UpLoad gambar ni... flower








    fit_krr150

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by fit_krr150 on Mon Dec 13, 2010 11:27 pm

    Very Happy
    cntik la kips yg sportrim wrna hijau tuh...
    hehehe:)

    1 penang

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by 1 penang on Tue Dec 14, 2010 2:03 am

    syabas pd yg terlibat...mana geng2 kips utara ni?....RG SPORTS pon blh join ni..tkkan kips tk leh kot..malu aih...next 2 weeks mai bagi ramai.... cheers bounce

    anuar

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by anuar on Tue Dec 14, 2010 8:30 am

    1st time joining TTs seem ok... myb next time lg meriah hendaknya.. king

    NinjaGreen

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by NinjaGreen on Tue Dec 14, 2010 8:33 pm

    mntk maaf kpd abg azhar dan otai2 kips utara krn anakda tak hadir pada TTS kali nie krn urusan kerja yg byk (walaupun hati nie tergila2 nak pie rasa rugi plak miss kali nie) bounce bounce walau apa syabas kpd yg berjaya hadir tapi spt biasa kips utara mmg normal la bila wat TTS tak ramai ntah apa penyakit pun tak tau..inshallah nest TTS anakda turun lepak kenai2 ahli2 baru cheers cheers [b]

    adzhar

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by adzhar on Tue Dec 14, 2010 10:27 pm


    Salam Kips Utara ! afro

    Thank you semua bro ! Hampa nak mai ka x mai ka aku x kisah , biasa lah bro !

    Yang aku frust ni pasai apa x jawab sms bagitau x dapat mai...?????? why..why..why .

    Nasib baik aku sabaq . Basketball MAAF AKU INSAN YG LEMAH ...!

    1 penang

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by 1 penang on Wed Dec 15, 2010 4:38 pm

    adzhar wrote:
    Salam Kips Utara ! afro

    Thank you semua bro ! Hampa nak mai ka x mai ka aku x kisah , biasa lah bro !

    Yang aku frust ni pasai apa x jawab sms bagitau x dapat mai...?????? why..why..why .
    Nasib baik aku sabaq . Basketball MAAF AKU INSAN YG LEMAH ...!

    betul jgk kata bro at kita ni...kesian kat dia sb dh habiskan kredit utk 30 ahli....tp tk de jawapan...YA or TAK..saya ni org luar..tp semangat utk bersama-sama ngan kips ni mmg kuat...saya terlambat join forum ni n dah beli NSR..klu tk mesti dah angkat kips....COME ON KIPPERS UTARA,MANA SEMANGAT ANDA SEMUA KASI GEGAR SIKIT TTS...

    aiekempo

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by aiekempo on Wed Dec 15, 2010 5:00 pm

    Pantai BaganBersih...? aduhh tempat kenangannn tuuuuu....

    NinjaGreen

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by NinjaGreen on Wed Dec 15, 2010 5:36 pm

    Gegar jgn tak gegar huhuhu... lol! lol!

    anuar

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by anuar on Thu Dec 16, 2010 4:43 pm


    kl bike week 24&25 december 2010 http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Feforum1.cari.com.my%2Fviewthread.php%3Ftid%3D517533&h=95818

    NinjaGreen

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by NinjaGreen on Thu Dec 16, 2010 6:45 pm

    waaa....menarik nie apa mcm kekwn..?

    matbert

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by matbert on Thu Dec 16, 2010 8:51 pm

    saya minta maaf sesangat kat abg at coz saya tak dapat join saya ada kursus kat besut sampai 12 dis...
    lgpun saya tak dapat sms dri abg at..tak dapat la nk inform balik...
    motor zsr cyclone saya pun ada kat jerantut lg...klu takdak area melintang raya cristmas nie saya ride to hometown la..
    boleh la saya join tts n kenal2 geng2 utara...
    nasi lemak boy tue tempat saya melepak dgn geng2 honda ek kat situ

    NinjaGreen

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by NinjaGreen on Fri Dec 17, 2010 7:48 am

    [b]tak pa hujung tahun buat ride sambut tahun apa mcm kekwan ada setuju tak

    dart_haitaara

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by dart_haitaara on Fri Dec 17, 2010 1:35 pm

    sorry ari tu kena kerja.. insya allah 18/12 ni leh ikut kot...

    matbert

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by matbert on Fri Dec 17, 2010 1:53 pm

    boleh sangat2 la jelajah malam tahun baru tue...

    dart_haitaara

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by dart_haitaara on Fri Dec 17, 2010 2:06 pm

    boleh gak sambut new year...

    NinjaGreen

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by NinjaGreen on Sat Dec 18, 2010 1:48 am

    yeeehaaawwwww....kalu setuju mntk tlg otai2 kips kita tlg set kan agar ramai membe2 dpt turun bagi memeriahkan mlm tahun baru..tapi jgn smp ada yg kena cekup udah la apa pun ride safe ok...

    dart_haitaara

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by dart_haitaara on Mon Dec 20, 2010 11:06 am

    harap xkena cekup la... kita bkan nak wat benda pa... just nk sambut new year dgn geng2 kips ja cheers

    matbert

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by matbert on Mon Dec 20, 2010 7:36 pm

    saya plak harap2 jgn ada hujan agar cuaca baik ja...boleh sya ride monster saya nie balik peneng...

    NinjaGreen

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by NinjaGreen on Tue Dec 21, 2010 9:09 am

    kalu takut hujan tak nama rider la..hehehe

    dart_haitaara

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by dart_haitaara on Tue Dec 21, 2010 1:13 pm

    Twisted Evil bila lagi nak jadi hardcore afro

    1 penang

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by 1 penang on Tue Dec 21, 2010 1:21 pm

    Salam pd kipper's utara...pada 23hb ni(khamis) lepas maghrib akan diadakan tts tergempar sempena menyambut kedatangan ahli KIPS iaitu ZAMPD ke penang....tempat mcm biasa RNR PANTAI BERSIH..harap kawan2 dapat menghadirkan diri...sekian saya yg mendapat berita dari beliau...1 penang...

    anuar

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by anuar on Tue Dec 21, 2010 4:20 pm

    insyaallah ana smpai... king

    dart_haitaara

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by dart_haitaara on Tue Dec 21, 2010 5:12 pm

    klu pkul 8 boleh?? insya allah klu xdak apa2 sampai la Basketball

    Sponsored content

    Re: TTS MESRA RnR Bagan Pantai Bersih 11/12/2010 Sabtu.

    Post by Sponsored content Today at 9:52 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:52 am