Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Share

    sparck

    jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by sparck on Thu Dec 16, 2010 4:36 am

    apa kata kita konvoi lepak kat teluk batik, apa kata kawan2?

    kacong hebat

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by kacong hebat on Thu Dec 16, 2010 10:09 am

    teluk batik? Shocked

    MBN 2254

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by MBN 2254 on Thu Dec 16, 2010 11:06 am

    sparck wrote:apa kata kita konvoi lepak kat teluk batik, apa kata kawan2?

    cheers cheers cheers cadangan menarik.. tapi bila tarikh cadangan?

    dreamers_vault

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by dreamers_vault on Thu Dec 16, 2010 11:42 am

    bulan 1 set

    sparck

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by sparck on Thu Dec 16, 2010 12:40 pm

    tengah bulan satu amacam.? ataupun korang bg cadangn tarikh yg time time ader money..


    Last edited by sparck on Thu Dec 16, 2010 12:52 pm; edited 1 time in total

    sparck

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by sparck on Thu Dec 16, 2010 12:42 pm

    kacong hebat wrote:teluk batik? Shocked

    kenape kacong hebat?

    gammafiber

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by gammafiber on Thu Dec 16, 2010 1:37 pm


    Dia tak tahu kat mana..

    Kat Lumut Perak, dari KL balik hari pun okay..

    sparck

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by sparck on Thu Dec 16, 2010 6:26 pm

    owhh xpela xtaw la best p melancong... hahaha.. ada projek x??

    kacong hebat

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by kacong hebat on Fri Dec 17, 2010 9:29 am

    hehe..balik hari ke tdo sana? clown

    wadin

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by wadin on Fri Dec 17, 2010 11:14 am

    salam....
    cadangan menarik:)insyaallah aku turun:). jauh tu teluk batik...kena bermalam..
    Dekat lagi kalau turun Penang....kalau penang boleh balik hari .Smile
    Setakat teluk batik setengah hari dah balik.... apa brg beb...

    selamat

    kacong hebat

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by kacong hebat on Fri Dec 17, 2010 12:00 pm

    fuiyoooh mcm best dr teluk batik singgah penang tu..hehe hoho..ngrokk ngrokk clown

    ckguAzharazali

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by ckguAzharazali on Sat Dec 18, 2010 12:50 am

    Bulan 1 thn dpn, ok?

    NinjaGreen

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by NinjaGreen on Sat Dec 18, 2010 1:55 am

    jgn lupa singgah penang hehehe..

    dreamers_vault

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by dreamers_vault on Sat Dec 18, 2010 2:06 am

    29 atau/dan 30 januari 2011 pd amatan ahli nujum seantero semenanjung adalah tarikh yg sesuai Smile

    harus diselitkan juga aktiviti2 yg menarik...

    xtvt cadangan :

    1. mandi dan manda
    2. pusing2 town manjung
    3. main gokart
    4. tengok drift kt jambatan bainun
    5. meleper d litar dato sagor (byk duit pakai ni kalo buat group mesti jd murah)
    6. photoshoot d pantai tika matahari terbenam
    7. BBQ (catering je senang)
    8. pusing pangkor (moto naik bot)


    tu cadangan la...tengok pada majoriti dan kesesuaian masa Smile

    sparck

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by sparck on Sat Dec 18, 2010 11:56 pm

    oit ok jugak tue... tp kene bermalam kat sana kot?? byk aktiviti tue... tdo pangkor, esk pg balik ka??

    bravekids

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by bravekids on Sun Dec 19, 2010 1:50 am

    jadi kalo terus join..hehehe

    Sponsored content

    Re: jom santai kat teluk batik, kita mandi manda..

    Post by Sponsored content Today at 6:13 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:13 pm