Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kenapa?

    Share

    ADREY

    Kenapa?

    Post by ADREY on Fri Dec 17, 2010 2:27 pm

    salam.. kenapa post aku dari 190+++++ cuma ada 50 jer??????

    LuNaCy

    Re: Kenapa?

    Post by LuNaCy on Fri Dec 17, 2010 3:14 pm

    same la aku nye pn.. mcm dah kene cantas.. hik hik.. agaknye post aku tu not so important kot.. hehe

    paeach

    Re: Kenapa?

    Post by paeach on Fri Dec 17, 2010 3:16 pm

    ADREY wrote:salam.. kenapa post aku dari 190+++++ cuma ada 50 jer??????

    biasalah..post yg xde kena mgena dgn topic mestilah dibersihkan supaya kemas..
    cheers

    Guest
    Guest

    Re: Kenapa?

    Post by Guest on Fri Dec 17, 2010 8:51 pm

    ala, post aku yg ader 1000++, skrg tinggal 600++ jer, tak bising pun.. nak wat cane.. kite tumpang jer tempat nih.

    kipas

    Re: Kenapa?

    Post by kipas on Sat Dec 18, 2010 11:47 am

    hahaha...sori bro sume...aku delete posting yg dah beberapa bulan lepas n event yg dah lepas...utk bg ringankan sket...tidak tuh nak bukak gambar pon lembab semacam...tidak perlu lihat dr pengukuran posting...pe yg penting post segala benda berilmiah dan boleh diterima pakai...kalo lari dr tajuk mmg kena delete..bukan pe nak bg sedap dibaca oleh org lain...n bg senang org lain yg tak faham dgn tajuk lebih paham dgn cepat...jd anda digalakkan posting dgn byk benda2 berilmiah sahaja...harap maklong...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    alldisc

    Re: Kenapa?

    Post by alldisc on Sat Dec 18, 2010 4:27 pm

    caya la kipas.

    nasib baik aku punya post mmg ilmiah. ha ha ha tapi bila aku nampak org ramai sibuk kejar posting, aku pun larikan diri...

    p/s kipas, ko jgn delete aku punya post ni pulak.

    ADREY

    Re: Kenapa?

    Post by ADREY on Sun Dec 19, 2010 12:12 am

    noted,.... demotivate skit... hehe

    jalil

    Re: Kenapa?

    Post by jalil on Sun Dec 19, 2010 8:55 pm

    buat lain plak...

    alldisc

    Re: Kenapa?

    Post by alldisc on Mon Dec 20, 2010 11:57 am

    kipas wrote:hahaha...sori bro sume...aku delete posting yg dah beberapa bulan lepas n event yg dah lepas...utk bg ringankan sket...tidak tuh nak bukak gambar pon lembab semacam...tidak perlu lihat dr pengukuran posting...pe yg penting post segala benda berilmiah dan boleh diterima pakai...kalo lari dr tajuk mmg kena delete..bukan pe nak bg sedap dibaca oleh org lain...n bg senang org lain yg tak faham dgn tajuk lebih paham dgn cepat...jd anda digalakkan posting dgn byk benda2 berilmiah sahaja...harap maklong...

    encik kipas, aku harap ko teruskan usaha murni ko. cantas posting2 yang tidak berkenaan. termasuk aku punya. dan aku punya. kalau ko korek forum sejak pertengahan 2009 mmg sangat banyak posting sampah ni seperti berikut:-

    XxX wrote:Terbaik , teruskan lagi trit2 DIY bro , saya menyokong usaha keras anda............

    reply seperti ni juga tak perlu dalam thread forum, or else, ramai saja yang akan tulis..

    A : sayan pun sokong
    B : saya menyokong 300% cheers
    C : terbaik dari ladang

    usaha murni ni boleh menyebabkan forum lebih responsif bila donlog gambar dan lain2.

    keja baik, mmg org hentam but no problem. abaikan saja. just do it. in fact, lepas encik kipas baca message ni, pun boleh delete posting saya. yang penting, mesej ini sampai.

    kipas

    Re: Kenapa?

    Post by kipas on Tue Aug 23, 2011 4:04 pm

    kalo2 forum terasa berat nak buka setiap tread sila maklumkan kat aku...tq


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: Kenapa?

    Post by Matthew on Tue Aug 23, 2011 4:29 pm

    kipas wrote:kalo2 forum terasa berat nak buka setiap tread sila maklumkan kat aku...tq

    OK yang pasal bab tu i akan inform terus menurus....huhu

    Sponsored content

    Re: Kenapa?

    Post by Sponsored content Today at 9:52 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:52 am