Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    asssalamualaikum

    Share

    Firdaus mukhtar

    asssalamualaikum

    Post by Firdaus mukhtar on Thu Dec 23, 2010 2:27 am

    ade sesiapa stil gune kawasaki KIPS VICTOR??????/

    zalie78

    Re: asssalamualaikum

    Post by zalie78 on Thu Dec 23, 2010 8:13 am

    ada nama dia ali victor rafeel..dia raja bukit...

    wadin

    Re: asssalamualaikum

    Post by wadin on Thu Dec 23, 2010 8:55 am

    Salam
    yep Ali Victor Rafeal.En Fidaus kau kena jumpa dia kat Rawang:) Everyone know Ali Victor Rafeal:)
    ada cerita di sebalik . mamat ni the legend.Dia dgn Kalipatmanatnan saudara dan dengan raja nikan kawan baik....
    Gang Chan hoo Nam memang respeck sama dia:)

    adios

    Firdaus mukhtar

    Re: asssalamualaikum

    Post by Firdaus mukhtar on Thu Dec 23, 2010 9:59 am

    tak ramai la pakai victor....segan lak nak join konvoi..rase janggal jeee....da la mpto buruk

    hakim

    Re: asssalamualaikum

    Post by hakim on Thu Dec 23, 2010 10:43 am

    eiiii jgn... legend gak nih...

    zalie78

    Re: asssalamualaikum

    Post by zalie78 on Thu Dec 23, 2010 11:53 am

    motor gak ni bang laju tu.....ali victor rafael punya victor raja bukit dengan selamba panjat genting...sbk pun tinggal

    izzizahari

    Re: asssalamualaikum

    Post by izzizahari on Thu Dec 23, 2010 12:25 pm

    mana ada buruk ok je tgk kat gambar tu Very Happy

    Firdaus mukhtar

    Re: asssalamualaikum

    Post by Firdaus mukhtar on Thu Dec 23, 2010 12:44 pm

    buruk laaa...adoyy...nak bwk moto ni p uitm arau...ade geng tak sane???

    kr150c87

    Re: asssalamualaikum

    Post by kr150c87 on Thu Dec 23, 2010 1:27 pm

    ali victor memang otai tu, bah kata victor mmg sedap,tetapi victor design ride for fun and race for fun..i pun ada victor,tetapi dah disumpah jadi moto legend.

    krijauan

    Re: asssalamualaikum

    Post by krijauan on Fri Dec 24, 2010 2:47 pm

    zalie78 wrote:motor gak ni bang laju tu.....ali victor rafael punya victor raja bukit dengan selamba panjat genting...sbk pun tinggal

    like this.

    fareastz

    Re: asssalamualaikum

    Post by fareastz on Sat Dec 25, 2010 1:54 pm

    ui motor ni memang mengancam wo....
    minggu ni ader nampak 1 victor kat jalan mahameru....
    memang sangat hensem moto ni....
    akakakaa....

    alldisc

    Re: asssalamualaikum

    Post by alldisc on Mon Dec 27, 2010 9:19 am

    kita je rasa buruk... motor aku pun dah 16 tahun, masuk 17 thn 2011.

    tapi bila benti sebelah modenas kriss kat trafik light, still rasa bangga... kombang hidung...

    payeh

    huhuhu...bry try gne kawasaki ni..rsany dh mcm same je jnis mtor..new rider

    Post by payeh on Thu Oct 04, 2012 6:50 pm

    salam...alow...aku baru gune kawasaki ni...bru je gune....masih gagah ride dari kelate ke shah alam..hehehe...alhamdulillah slamat smpai..hehe

    GhostRideR

    Re: asssalamualaikum

    Post by GhostRideR on Thu Oct 04, 2012 9:29 pm

    jgn la ckap motor tu burok... kecik ati motor tuh.. Very Happy

    casterside

    Re: asssalamualaikum

    Post by casterside on Fri Oct 05, 2012 1:16 pm

    Panggil la gelaran motor retro /motor klasik..pasti motot tersenyum gumbira

    bexkr150

    Re: asssalamualaikum

    Post by bexkr150 on Mon Oct 29, 2012 8:51 pm

    Tul tu kite kene gak jage ati moto tu....
    die la yang bawak kite kesana kemari...
    klu xde die susah kite...
    dh la moto legend lak tu...

    Sponsored content

    Re: asssalamualaikum

    Post by Sponsored content Today at 8:22 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:22 am